- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #22.281
Herkese Tünaydın
Haller keyfler yerindedir inşaAllah
Bizde oğluşumla az önce doktorumdan geldik, bebişim gayet iyi
sata göre iki gün öndeymiş
ama bizim doktorumuz sağolsun kilosunu söylemeyenlerden
neymiş kıyaslama filan yaparmışız, bu dönemde bebişin kilosu çok değişkendir, önemli olan son haftalarda ki kilosudur diyor
Gerçi haklı da, ama insan merak ediyor işte... kan ve idrar sonuçları öğleden sonra çıkacak, telefonla öğreneceğim
hafta sonu eşimle ilk defa bebek mağazalarına, eşyalarına baktık, az çok kafamızda bir şeyler oluştu... İnşaAllah ocakta sınava Ankaraya geldiğimizde alışverişi yapacağız... Eşim dün Tosyaya döndü... Ben bir hafta daha ankaradayım İnşaAllah
Bu arada geçen hafta tartıldığımda 55.600 gelmiştim ve bir haftada 1.600 kilo mu aldım diye şaşırdım..ama kabızlığıma vermiştim.... Pazartesiden pazartesiye kilo takibi yapıyorum... Bu sabah tekrar tartıldım 55.300 geldim.... yani tahmin ettiğim gibi kabızlıktanmış.... çok şükür kabızlığı atlattım, çok zor çünkü
Neyse bana müsade, Fırsat Bulduğum an tekrar burdayım inşaAllah

Haller keyfler yerindedir inşaAllah
Bizde oğluşumla az önce doktorumdan geldik, bebişim gayet iyi
Bu arada geçen hafta tartıldığımda 55.600 gelmiştim ve bir haftada 1.600 kilo mu aldım diye şaşırdım..ama kabızlığıma vermiştim.... Pazartesiden pazartesiye kilo takibi yapıyorum... Bu sabah tekrar tartıldım 55.300 geldim.... yani tahmin ettiğim gibi kabızlıktanmış.... çok şükür kabızlığı atlattım, çok zor çünkü
Neyse bana müsade, Fırsat Bulduğum an tekrar burdayım inşaAllah