2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese Tünaydın:8:

Haller keyfler yerindedir inşaAllah:8:

Bizde oğluşumla az önce doktorumdan geldik, bebişim gayet iyi:32: sata göre iki gün öndeymiş:32: ama bizim doktorumuz sağolsun kilosunu söylemeyenlerden:19: neymiş kıyaslama filan yaparmışız, bu dönemde bebişin kilosu çok değişkendir, önemli olan son haftalarda ki kilosudur diyor:19: Gerçi haklı da, ama insan merak ediyor işte... kan ve idrar sonuçları öğleden sonra çıkacak, telefonla öğreneceğim:8: hafta sonu eşimle ilk defa bebek mağazalarına, eşyalarına baktık, az çok kafamızda bir şeyler oluştu... İnşaAllah ocakta sınava Ankaraya geldiğimizde alışverişi yapacağız... Eşim dün Tosyaya döndü... Ben bir hafta daha ankaradayım İnşaAllah:32:

Bu arada geçen hafta tartıldığımda 55.600 gelmiştim ve bir haftada 1.600 kilo mu aldım diye şaşırdım..ama kabızlığıma vermiştim.... Pazartesiden pazartesiye kilo takibi yapıyorum... Bu sabah tekrar tartıldım 55.300 geldim.... yani tahmin ettiğim gibi kabızlıktanmış.... çok şükür kabızlığı atlattım, çok zor çünkü:37:

Neyse bana müsade, Fırsat Bulduğum an tekrar burdayım inşaAllah:34::34:

$bb004.webp $bb014.webp $1534_buyuk.webp Eki Görüntüle 305569

ben oğlan için mavi olanları seçtim..mesela pembe olanalrda gelinime olabilirrr

günaydın kızlar...maşallah bana biraz önce uyandım:32: çalışanlar sövmeyin bana:27: daha mamamızı yemedik yedikten sonrada yürüyüşe çıkıcam inşallah...

günaydın kızlar,herkese iyi hafta sonları :40:

ben de mart annesiyim. 16 mart görünüyor şimdilik oğluşumun geliş tarihi. bakalım:1:
daha önce burda da söylemiştim. cumartesi günü acity de doğum ve sonrası için seminer vardı. eşimle gittik. önce gelmem dedi falan ama tuttuğum gibi götürdüm:) neyse Allahtan herkes eşiyle gelmiş. çok faydalı bir seminerdi. Ayşe Öner doğum koçu anlattı çogunu. çok faydalandım ben. sanırım normalde de koçluk yapıyor. düşünenler için dinlediğim kadarı ile tavsiye ederim.

bu arada kardeşimi bgn askere yolladık. dualarınızı bekliyorum. sağ salim, hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah :2:

Allah kavuştursun hayırlı tezkereler...

günaydın kızlar,herkese iyi hafta sonları :40:

ben de mart annesiyim. 16 mart görünüyor şimdilik oğluşumun geliş tarihi. bakalım:1:
daha önce burda da söylemiştim. cumartesi günü acity de doğum ve sonrası için seminer vardı. eşimle gittik. önce gelmem dedi falan ama tuttuğum gibi götürdüm:) neyse Allahtan herkes eşiyle gelmiş. çok faydalı bir seminerdi. Ayşe Öner doğum koçu anlattı çogunu. çok faydalandım ben. sanırım normalde de koçluk yapıyor. düşünenler için dinlediğim kadarı ile tavsiye ederim.

bu arada kardeşimi bgn askere yolladık. dualarınızı bekliyorum. sağ salim, hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah :2:

16 Mart eşimin doğum tarihi keşke bende tutabilsem biraz da o tarihte doğursam ama çok zor 40 hafta 6 martta doluyo ki 2 hafta daha tutabilir miyim bilmem :D
Kardeşin için de hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah.. Allah kavuştursun canım..

Ben internetten baktım canım sen turuncu yeşil falan dediğin için ama halıcılarda vardır ben burda görmüştüm,hele ki Ankara da daha rahat bulursun bence.Eki Görüntüle 305585 hatta bunun gibi de avize olabilir bence...

İnternetten hangi site Özge? belki online alışverişi vardır :( en kötü ihtimal üretim yerini ararım valla bayıldım halılara çünkü odadas boşluk L şeklide kalıyor ve bütün halı yerine böle papatya gibi parça parça halı koymak istiyorum..

hakkatten en zoru aksesuar seçmek ve birbirine uydurmak bende henüz halı falan almadım bakıyorum ama bir türlü içime sinen birşeyler bulamadımm bulduklarımda maşallahh çok pahalııı inş. bulabilirim güzel birşeyler...

16 Mart eşimin doğum tarihi keşke bende tutabilsem biraz da o tarihte doğursam ama çok zor 40 hafta 6 martta doluyo ki 2 hafta daha tutabilir miyim bilmem :D
Kardeşin için de hayırlısıyla gitsin gelsin inşallah.. Allah kavuştursun canım..

benim de ablamın doğum günü 16 mart ama bizim oğlan zaten 2 gün önde 11 mart son gün dedi dr . artık teyzeside idare etcek benimle aynı burç olsunda günü önemli değil diyo :)

Allah kavuştursun hayırlı tezkereler...

az daha bekletirsen diş buğdayını da aradan çıkarırsın artık melyche:) sağ salim doğsun da, eşininkiyle tutmayıversin. bol bol yaşgünü pastası yersiniz martta fenamı :1:
bu arada çok teşekkür ederim slnaras. amin.

İnternetten hangi site Özge? belki online alışverişi vardır :( en kötü ihtimal üretim yerini ararım valla bayıldım halılara çünkü odadas boşluk L şeklide kalıyor ve bütün halı yerine böle papatya gibi parça parça halı koymak istiyorum..

Canım gelişim halı diye yaz çıkar.Reyhan halıda da var.İnş.bulursun ben de çok beğendim bu halıları ama kesin vardır halıcılarda,ben burda gördüysem orda da vardır.Patatyalar çok güzel olur,avizesini de çiçekli alırsın uyumlu olur bence.

Son düzenleme:
Back
X