• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar..
Allah ın izniyle bende mart annesi adayıyım..
bugün bebeğimin kalp atışlarını duydum..
rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerimize...

çok şükür allahım dua ediyorum hep kendime ve hepimize inşallah hayırlısı ile sağ salim dünyaya getiririz...bebişim ben vajinusmustum yeneli 1,5 sene olcak ama psikolojik olarak çok kasıyorum kendimi buda bi şeyin girişini engelliyor girsede acı çekiyom fizyolojik çok olmasada psikolojik etkileniyorum...korkumun nedeni birazda o idi ama şükür atlattık :nazar:

15 gün önce kadın aldım eve temizlik için mecburen bu hafta sonuda teyzemler geldi saolsun onlar evi çekip çevirdi 15 gün sonra tekrar eve kadın almayı düşünüyorum başka yapacak bişey yok malesef annem burda olsa hiç bişeye gerek kalmazdı o gelirdi yanıma ama oda bayramdan sonra gelecek o gelene kadar idare edecem :69:

anlıyorum. arada çağırdığımız kadın vardı. ramazan die gelemem dedi. bende başkalarının yaptığı temizliğe güvenemiyorum. annemde ramazan umresine gitti. ne yapacağımı şaştım valla. ufak tefek olanları yapıyorum ama dip köşe yapmak lazım. tatilden geldik hamile olduğumu öğrendim evin işleri tümden kaldı off Allahım off :31:

pc açık, msn açık, topikte görünüyorum ve ben uyuyup kalmışım:)))

Afsancım ekledim canım seni listeye.. ya kusura bakma ne olur. dalgınlığıma mı geldi ne? kaç zamandır burdasın ama ben seni eklememişim:(( :26:
Neyse canım sana kıyak yapayım dedim 50 no ya ekledim seni.

Zaten bi süre sonra mart anneleri bitince, paylaşımı olmayanları silip, tahmini doğum tarihine göre sıralıycam

ne güzel anneniz gelecek yanınıza.. ben gurbettte bi başımaaa ::43::43::43::43:

temzliğe gelince normal süpürgemi yapıyorum 2 güne bir. ama haftada bir de kadın çağıryorum. malum burada çöl fırtınaları oluyor. cam kapı kapalı olmasına rağmen her taraf toz oluyor..

oruç da tutuyorum artık bundan sonra yemek işi zorlar beni sanırm. bugün bir şey yapamıyacam.. dışarda mecburen yiyecez..

çöl fırtınaları derken nerde oturduğunuzu merak ettim?

:60::60::60:kızlar rüyamda ne gördüm biliyormusnuz. kalkınca kendime çok güldüm... eve ultrason aleti alıyordum.600 tl mi neydi fiyatıı.pazarlık falan yapıp alıyoruz... yatak odasına yerleştirmişiz. her gün kendim karnıma jel sürüp bakıyıorum bebişime. bir de karşımda ekran var daha net görüyorum yanii.fotosunu çekiyorum aralarda..
varyaaa kafayı yedim rüyamı gerçeğe dönüştürmek istiyorum.:66::66::66::66::60::60::60::60:

Allah kabul etsin canım.. benim de 2 ci günüm ama bügün biraz zorlandım gibi. sahuru iyi yapmak lazım.. yarın tutamayabilirm.

maşallah ya Allah gayretinizi Artırsın ben daha başlangıç yapamadım. zaten bu gidişle yapamıcak gibi görünüyorum her saat başı acıkıyorum mideme bulantı giriyo

:60::60::60:kızlar rüyamda ne gördüm biliyormusnuz. kalkınca kendime çok güldüm... eve ultrason aleti alıyordum.600 tl mi neydi fiyatıı.pazarlık falan yapıp alıyoruz... yatak odasına yerleştirmişiz. her gün kendim karnıma jel sürüp bakıyıorum bebişime. bir de karşımda ekran var daha net görüyorum yanii.fotosunu çekiyorum aralarda..
varyaaa kafayı yedim rüyamı gerçeğe dönüştürmek istiyorum.:66::66::66::66::60::60::60::60:

hayır olsun kız :1: bende önceki hamileliğimde öle bişey düşünmüştüm :90:

slm cnm bende hiç bişeye elimi sürmüyorum zaten cnmda hiç istemiyo ben 20 günde bir kadın çağırıyorum bugün klima takılıcak birkaç gün sonra çağırıcam temizlikçiyi ondan sonra zaten camları açmıycam cok tozlanıyo ev..

hele benm ev yol kenarında odalarda klimalar var ama genede ister istemez cam açılıyor ve toz oluyor :50:

kızlar merhaba neler yapıyorsunuz bulantılarım hala geçmedi sürekli yatıyorum. Ayağa kalkınca hemen çıkarıyorum. perşembe günüde bebişlerimi görmeye gidicem. çok heycanlıyım.

kızlar benim ilk hamileliğim onun için pek bişey bilmiyorum hamileyken aşı yapıyorlarmı sağlık ocaklarına bilgi vermek lazımmış sanırım bilen varmı

benimde ilk hamileliğim canım banada 9 aylık bir hamile arkadaşım var o demişti mutlaka kayıt yaptır sağlık ocağına diye.yaptırdım.20. haftadan sonra tetonoz aşısı vuruyolarmış ve diğer aylardada tel açıcaklar bana günü gelince bazı yerlerde aşı takip kartı veriyolarmış.ben istedim kart şu an yok tel numaran bizde zaten arıyacaz mutlaka seni dediler.bi de kayıt yaptırır yaptırmaz kansızlık felan varmı diğer v.s bi hastalık varmı diye kan aldılar ücretsiz bi de .gittiğim özel hastanede yapsalardı bunu baya bi para alırlardı.:49:

kızlar bu arada okudum bazı arkadaşlar oruçluymuş Allah kabul etsin. ama doktorum tutma dedi şu anda bebişin gelişmesi için en önemli zamnlar o yüzden tutmamalısın dedi.

kızlar bu arada okudum bazı arkadaşlar oruçluymuş Allah kabul etsin. ama doktorum tutma dedi şu anda bebişin gelişmesi için en önemli zamnlar o yüzden tutmamalısın dedi.

bende tutmuyorum zaten çok sık acıkıyorum..bişey yemeyincede mide bulantım oluyo ağzımın tadı yok zaten.

dün orucu tutmak için niyet ettim.sabah kalktım karnım aç değil susamıyorum ne güzel derken herşey güzel giderken öğlen 3 buçuk bi de akşama doğru 6 da kustum orucum boşu boşuna gitti.bozamadımda niyet ettiğim için artık kusmam bitince tutmayı düşünüyorum.

Back
X