- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #26.801
Çatlak kremlerinden bahsedilmiş, ben banyodan çıkarken (nerdeyse her sabah kalktığımda duş alıyorum) bebe yağı, akşamlarıda bepanten-zeytinyağı karışımı sürüyorum.... kremlerden mi, genetik mi, çok su içtiğim için mi bilmiyorum, çok şükür şimdilik bir şey yok, inşaAllahta olmaz

bu arada ben adalet mezunuyum, ve iki yıl Ankara Adliyesinde boşanma dairesinde staj yaptım, boşanmaların %80i tarafların ailelerin çok karışmalarıydı...ne olursa olsun, ailelerinizi eşinizle yaşadıklarınıza karıştırtmayın
Canım benim her kontrolümde kanın yanında idrarda yapılıyor, oradan idrar enfeksiyonuyla birlikte, şekerde bakılıyor... benim hep normal çıkıyordu... bende sanıyordum ki bu tahliller rutin tahliller ve herkese yapılıyor:44:arkadaşlar tünaydın hafta sonu dr kontrolümğz vardı yazmıştım zaten herşey güzel Allaha şükür....bugünde sağlık ocağında kontrol vardı sabah gittim tasiyon kg vs ve son olarakta idrar tahlili yapıldı oda öylesine bir bakalım diye idrarda şeker çıktı bu nedir şimdi anlamadım kan alınıcak sabah aç karına birde tok karnına 3 hafta önce yüklemde bişey cıkmadı nasıl oluyo bu :44: :44:
Canım senin ve ailenin başı sağolsun, Rabbim mekanını cennet eylesin...kızlar dedemi kaybettim..annem ağlayarak arayınca bnde ne olduğunu bile duymadan ağlamaya başladım babama bişi oldu sandım birden heycan ve üzüntüyü biarada yaşadım ve ilk defa kasılma gibi bişi oldu..bn herşeye çok fazla heycanlanıyorum ve ani tepkiler veriyorum bu bnm içn hiç iyi değil ..ani üzüntü ve heycanda kasılmaları tetikliyo sanırım..
Canım yanlış anlamanı istemem ama annenin yaptığı çok yanlış, tamam eşinin seni hamile olarak bırakmaması gerekir, ama annende yani yangına resmen körükle gidiyo.... yazını okuyunca nişanlandığımda annemin bana dedikleri aklıma geldi.... Annem eğer evlendikten sonra eşin haftada bir kere maça gitmek isterse sakın karşı gelme, onu anlayışla karşıla, çünkü düşünsene akşama kadar işte,dört duvar arasında elin kahrını çekecek, hiç değilse haftada bir defa maçla enerjisni boşaltsın, sonuçta buna ihtiyacı var demişti... ve şimdi benim eşimde haftada bir kere maça gidiyor.... belki annem beni bu şekilde uyarıp bana empati yaptırmasaydı bende eşimi bunaltabilirdim, şimdi annemin bana yaptığı nasihatleri hatırlıyorumda hep benim karşılasabileceğim şeyleri hesaba katarak beni yetiştirip, olgunlaştırıp, eşimle yaşanacak olumsuzlukları daha nişanlıyken engellemeye çalışmış, canım annem....ayyy canım benim demek sende bendensinn hehe
az evvel anneme dedim yeter artık sürekli bir şeylerden şikayet etme bunalattın beni
eşim haftada bir gün maça gidiyor diye sürekli konuşuyor bu nasıl koca karısını bırakıyor falan filan
tabi bu şikayetlenmeler beni geriyor
neyse bebişler umarm etkilenmiyordur vicdan azabı çekiyorum onuda üzüyorum diye :26:
Son düzenleme: