- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #28.201
Selam güzel anneler... akşam yine sinirlerimi tepeme getiren biri çıktı ama şuanda keyfim yerinde. dün akşam olan olayı söyliyim size... bizim bi komşu var işin kötü yanı kadının hisleri varya inanılmaz güçlü ve kadın harika kahve falı bakar. böyle şaşırıp kalırsınız... bana dün akşam dedi senin göbek aşağı inmiş 3 haftaya kalmaz sen doğurursun ahada buraya yazıyorum demesinmi. ben dedim abla sen nediyorsun daha çok var bir bağırdım kadına... neyse akşam onun şokunda öyle uyudum...
sabah amcamlar Almanyadan geldi. oğluşumu bir sürü hediye göndermişler bizim çevre çok orda. harika eşortman takımları fln ondan hiç yoktu. ay ben hediye alırken çok utanırdım ama bebişe bişeyler alınması okadar hoşuma gidiyorki. oyuncak almış çocuk gibi sevindim... neyse biraz geçmişe bakıyorum ben. umarım herkes iyidir...
sabah amcamlar Almanyadan geldi. oğluşumu bir sürü hediye göndermişler bizim çevre çok orda. harika eşortman takımları fln ondan hiç yoktu. ay ben hediye alırken çok utanırdım ama bebişe bişeyler alınması okadar hoşuma gidiyorki. oyuncak almış çocuk gibi sevindim... neyse biraz geçmişe bakıyorum ben. umarım herkes iyidir...