- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #31.501
canım bebişin cicilerini güle güle kullansın . çok şanslıymışsın Allah gönlüne göre vermiş :)Hayırlı geceler arkadaşlar, geçmişi okuduk geldik
Bu gün alışvrerişimizi yaptık çok şükür, eksiklerimiz sadece bebek arabası ve ev tipi ana kucağı kaldı... Birde emzirme atleti kaldı.....
Bebek şekerlerimizide bu gün aldık, çok hoş oldu....
Melike canım sende izine ayrılmışsın, hayırlı olsun, bol bol dinlenirsinBu arada bebek şekerlerin çok şirin
![]()
bende çok istiyordum, ama bir yandan da vicdanım çok sızlıyordu, insanlar bebeklerine ekmek parası bulamazken ben bir albüme 500 tl mi verecem diyordum ve vazgeçtim,albüme vereceğim 500 tl'yi Rabbimin bana verdiği emanetin, evladımın şükürü olarak eşi öldüğü için iki çocuğu ile ortada kalmış bir anneye vermeyi tercih ettim ki, dün annemin bana süpriz yaparak doğum fotoğrafçısı ayarladığını öğrendim, nasıl duygulandım bunu duyunca, canım annem yaaaa![]()
canım geçmiş olsun. benimde nstde kasılmaları görünce dr sordu karında sertleşme var mı diye bende var dedim onlar kasılmaymış bende bebek sanıyodum dedim oda var günde 4-5 kez normal demişti istirihat et bol bol 36 ya kadar dursun dedi ama ilaç falan vermedi demekki senin sancılar daha fazlaymış inş. bebişleriz zamanında gelirler ben geçenlerde ablamda kaldım 3 gün kaldım bişeye elimi sürmedim hiç kasılma olmadığını farkettim ama evde ister istemez bişeyler yapıyoruz oluyo yine kasılmalar azda olsa dikkatli olmak lazımiyi geceler kızlar.nasılsınız siz ve bebişleriniz umarım hepiniz iyisinizdir.ben kötü bir gece geçirdim.dün sabah kontrolüm vardı.karnımdaki toplanma ve sertleşmelerden bahsettim doktoruma.o da hemen nst çekelim dedi.toplanmaları ben bebeğim sanıyordum ama değilmiş meğerse,yaşadığım erken doğum kasılmalarıymış.nst'de de sancı ve ağrılar çıktı.doktorum hastaneye yatırdı beni 1 gün 1 gece kaldım bu sabah çıktım.3 serum,antibiyotik iğne ve her ihtimale karşı tek doz bebeğin akciğer gelişimi için iğne vurdular.bu arada ilaçla da takviye verdiler nidilat içtim.şimdi de evde devam ediyorum.37.haftaya kadar doğumu engellememiz lazımmış bebeğin gelişimi için.akşam ki nst de yine sancılarım vardı sabahki normal çıktı çok şükür.uykusuzum biraz dan yatıcam.yatmadan sizlerle paylaşmak istedim.benzer durumu olan varsa mutlaka doktorunuza danışın nst çektirin kızlar.hepinize iyi geceler