benim de tahlil sonuçlarım çıkmış ama bugün gidemiycem doktora. Eşimin iznini iptal etmişler

Özel sektör işte 

Eşimi hastaneye götürcem demiş ama verdikleri cevap şu: Başka gün götürürsün!!

Neyse inşallah yarın kullaıcak sonuçları yarın göstericez.
Kızlar ben ANKARAdayım. Keçiören eğitim ve araştırma hastanesine gitmeye karar verdim. dün için randevumu almıştım ve tam saatinde ordaydım. Devlet hastanesi olmasına rağmen, Kan ve idrar verme, Usg ye girme ve doktorla görüşme işlemlerim toplam yarım saat sürdü. İlk izlenim çoook güzeldi. İlk doğumum Etlik doğumevinde olmuştu ama şimdi orası berbat olmuş!!! Doğumevi olmasına rağmen çeşitli kan testleri yapılmamıştı. 
Dün 5 tüp kan aldılar.. Bugün netten sonuçlara baktığımda; HORMON, ELİSA,BİYOKİMYA,HEMOGRAM testleri yapılmış. birde kan grubuma bakılmış. HORMON testim ( T3,T4,TSH) çok şükür normal çıkmış. Guatr dan şüphelenmeye başlamıştım şükürki yokmuş. Ama kan ve demir değerlerim düşük.. 1,5 ay önce yaptırdığım tahlilde kan değerim normaldi. Bebişim kendine almış kanımı.. Oyy kurban olsun annesi onu yaradana. alsın feda olsun bebişime:)
Demekki bu testler devlet hastanesinde de yapılıyormuş.. Özellere o kadar para vermeye gerek kalmadı.