Bakalım biz neler yaşayacağız:) İnşallah sorunsuz olur, rahat oldu hiç korkmayın diye anlatırız:)
CAnım büyüme atağına falan girmiş olmasın belirtiler uyuyor internetten bir bak istersen. bebişler hızlı büyüme dönemine girdiklerinde çok huzursuz olur turinleri bozulurmuş.
Hadi bakalım canım az kalmış gözün aydın, en hayırlısı nasılsa öyle olsun dediğin gibi, güzel haberlerini bekliyoruz.insanın içini rahatlatıyorsunuz.
Canım vitamin haplarını düzenli kullanıyor musun, vitaminsizlikten çok oluyor genelde, bol bol meyveye sebzeye yüklen

Benim normalde çok olurdu, hamilelikte yandım diyordum ama bu içtiğim vitaminler sayesinde herhalde o kadar kötü değil.
Maşşallah canım ne güzel düşünmüşsün, darısı başımıza.
Gözün aydın canım. Güzel bir gün almışsınız, bu arada koçun ilk günü değil mi:) Benim de eğer bebiş zamanını beklerse doğum tarihim 23ü ama doktorum 38de doğması ideal, çok beklerse zor olur diyor bakalım kısmet.
Ayyy çok heyecanlı, Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kolayca al bebişini kucağına inşallah. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Ben de evde geçirmek istiyordum ama, bebişin boynunda kordon olduğundan sancılar başlayınca ya da su gelince sürekli kontrol altında olmam gerekiyormuş

Yani hemen hastaneye gidicem. Ah bir kurtarsa kordonunu canım kuzum.
Canım kordon gelişimini engellemiyor, benim bebişin boynunda kordon var, gelişimi normal var. Üzülcek birşey bu yok, bu bebişler bir hafta hiç almaz, bir hafta da çok fazla alır, sakın sıkma canını, doktorlar da her zaman net ölçemiyor.