Günaydın, Günaydın, Günaydın :)
15 günlük uzuuun babymoon tatilinden sonra yine aranızdayım :)
Tüm tatil boyunca bana çok yardımcı olan bitanecik eşim ile beraber karış karış ege sahilleri turu yaptık, çoook güzeldi :) dün akşam home sweet home dedim :)
tatilim süper geçti, en güzel tarafı ise süt peynir ve yumurta ile barıştım, hersabah çok güzel kahvaltılar yaptım. ancak özellikle akşam yemek yedikten sonra sol göğsümün mide girişi ile birleştiği noktadan başlayıp yayılan o ağrımsı sansı beni zaman zaman kıvrandırdı, hep o gıccık kabız olmamıza sebep olan kaslarımızı gevşeten hormon yüzünden.
ayrıca çokda güzel su içtim, yaklaşık 3-4 litre ve bunun 1,5 litresini geceleri tükettim. geceleri 2 saatte bir (saat aralığı vekalkış saatlerim sabitlendi artık hiç şaşmıyor ) çok susamış birşekilde ve acil tuvalet ihtiyacı için tuvalete koşup peşinden kanan kana su içiyorum ve şişeden içtiğimden 1,5 litre olduğunu ölçebiliyorum toplam, sabah kalktığımda bitmiş oluyor şişe :)
denizde bol bol yüzdüm ve en güzeli tatil boyunca belimden başlayan ve tüm sol tarafımda delicesine yaşadığım ağrımı yaşamamış olmamdı. Bu sabah yine aynı ağrı ile uyandım ama, saadet buraya kadarmış oysaki yatağımız lateks yatak, o kadar değişik yatakta yattım tatilde ama eve gelince durum değişiyor

bu arada tatilde benimde azı dişim kırıldı sakız çiğneymeye çalışırken

henüz ağrı yaşatmadım 1 hafta oldu üstelik kırılalı, dönmeyi bekledim kendi doktoruma gitmek için.
aaa unuttum söylemeyi, ikili test sonucumu tatile çıktığımız gün doktora göstermiştim, labaratuvar ölçümlerinde çıkacak en iyi sonuçmuş çooook mutlu oldum 10.000 'de 1 çıktı lakin cinsiyet tahmininde bulunmadı ve öğrendimki bebişim 4 gün ilerde gidiyor, inanılmaz hareketli ve artık kesenin içindeki geçişlerini bende hissediyorum.Durduğu yerde ayrıca bir sertlik oluşuyor ve bana sürekli vuruyor. 2 hafta önceki ultrason görünyülerini videoya çekmiştik zıp zıp ayaklarıyla bana vurup zıplayan bir veletti kendileri, haftaya yeniden gitmek istiyorum hem ne kadar olmuş görmek hemde cinsiyetini artık öğrenmek için.
bu gece rüyamda ultrasonda pipisini ilk fark eden ben olmuştum, erkek di ve benim için genel tahmin erkek, gönlümün derinliklerinde yatan kız ama erkekde kabülümdür , yeterki sağlıklı kimseye muhtaç olmayacak bir bebek olsun...
aklıma gelenler bunlar şimdilik, çok iş var evdede bir sürü çamaşır klasik tatil dönüşü :)