2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım marketlerde satılıyor,söke ekmek karışmları diye un şekilne içinde bide mayası var suyu koyup koğuruyorsun oluyr,tam buğday var,7 tahıllı var,çavdar var baya bi çeşit var yani:)

kız varya hıc gormedım desem marketlerde boyle bısı ınanırmsn,delı gıbıde market alısverısı yaparım yanı,haftasonu bı bakayım barı,cnk corba sorunsalı bızdede var,cok sıvı olunca ıcıremıyorum,aslında bebekler ıcın yapabılıcemız bı tarıf olsa,ne guzel olar

günaydın bayanlar :) okuyordum yazdıklarınızı..yeliz cim antalya dan ayrılan yağmur mersin e geliyor..
aysel cim ellerine sağlık..kız messi nin nesini beğen miyorsun, insan değil kız o :)
mervecim sizin hikayeniz de çok güzelmiş..dün itibari ile bu topic coştu valla okurken çok keyif aldım..
hepiniz ayrı tatlısınız mart anneleri..benim oğlum da hiç durmuyor artık..mutfağa gidiyorum bi dönüyorum hemen kaybolmuş oyun halısı boş..

bebeğim artık 7.ayını bitirdi ve kahvaltıya başladık. burada da görmem üzerine bir sabah ıhlamur verdim kahvaltısıyla birlikte. sonra dr kontrolümüz vardi. ve dr bana ıhlamur diğer başka çayları 1 yaşa kadar önermiyoruz dedi. fikrinizi alabilirmiyim?

dr dedikten sonra ıhlamur yapmadım, kahvaltışında kaşıkla anne sütü veriyorum,

Cnm var Nihal yazdı da bu daha kolayıma geldi ya,bu gün menüde çorba yok yarın bakalım sevecek mi cadı:)

alp deniz e aldığım fotoğraf çerçevleri boş duruyordu, dün gece her ay için fotoğraf seçtim ve binden fazla fotoğraf çekmişiz..hepsini taradım..oy oturdum ağladım bakarken,6 ay dolmuş ama nasıl geçmiş..şurda ufacıktı, şurda tefecikti, gazdan ağlardı diye :)))hahaha biz anneler iflah olmayız...

çıkış saatimi akşam 7 ye çeken,ben o saatte çıkıp bebekle hiçbirşeye yetişemem deyince o zaman sabah 8 de iş başı yap 6 da çık diyen patronumu huzurlarınızda alkışlamak istiyorum.

aysel patronuna gıcık oldum ya insan yaşına kadar bari erken gitmene izin verir

bu arada sana rakip olamam ama bende dün akşam oğluma biskevit yaptım çokta güzel oldu kendimi övmek gibi olmasın ama
merve geçmiş olsun...
esra, çınarın dişi hayırlı olsun... darısı başımıza...

teşekkür ederim

günaydın bu arada herkese mutlu huzurlu bir gün bizim olsun inşallah

Afiyet olsun Çınar'a cnm.
Evet patronuma bende gıcık oldum,onunda küçük bebeği var daha anlayışlı olmasını beklerdm

aaa o nasıl bişi ya ilk kez duydum vallaha bizim doktorumuzda tam tersi bebek maması vericeğine ıhlamur verebilirsin demişti ben hep ıhlamurla yapıyorum oğlumun kahvaltılarını arada değişiklik olsun diye kahvaltılık mamalardan kullanıyorum onuda geçtim su niyetine bile bazen ıhlamır veriyoruz biz şaşırdım doğrusu tamam adaçayı paptya çayı o tarz çaylar verilmiyormuş ama ıhlamur rezene veriliyor diye biliyorum ben :26::26:

ohh 6. ay aşılarımızı da olduk rötarlı da olsa..12. aya kadar aşı yok.. artık aylık kontrol yok dedi sağlık ocağı, 9 aylık olunca gelin dedi hemşire..bu ay 200 gr almışız sadece, bu hareketlilikle artık kilo alımı zor..bir de şuan tv açık haberlerde kilo vermeye çalışan bir bayan var..haaahhaa gülsem mi ağlasam mi, anneler bebekleri alsın diye uğraşır ama çağımızın sorunu kilo :))))

Afiyet olsun Çınar'a cnm.
Evet patronuma bende gıcık oldum,onunda küçük bebeği var daha anlayışlı olmasını beklerdm

saol canım gülnihale de afiyet bal şeker olsun inş lop lop et olsun

nerde aysel öyle anlayışlı patron canım ya benimkide sözde yaşına kadar erken çıkmama izin vercekti ama son zamanlarda akşam çıkarken surat yapmaya başladı bile yakında çıkar kokusu

esracım çınar ın dişi çıktı haa, hayırlı olsun incisi annesi :))

ay saol canım evet 1 tanesi çıktı biraz artık çok şükür rahatladı evladım ya 1 hafta ne çektirdi bana

günaydın kızlar
ne güzel sohbetler eskisi gibi geçmiş sayfaları oku oku zor bitidim
aysell bugünkü menün çok güzel ellerine sağlık valla ben çalışmadığım halde bu kadar yapamıyorum tebrik ederim seni

Bildiğimiz gibi doktorlar arasında da ciddi fikir ayrılıkları olabiliyor. Fakat benim okuduğum ve genel kabul gören durum 4. aydan itibaren ıhlamur, papatya ve rezenenin verilebildiği yönünde. Bu gibi durumlarda yani annenin kafası karışmışsa da en iyisi kendine en doğru geleni ve bebeğini mutlu edeni yapması bence.

kızlar uyku tulumu alan varmı hangi markayı önerirsiniz int ten almayı düşünüyorum malum havalar kötü oldu evden çıkamam artık kolay kolay

aa bizdeeşimle internetten tanıştık nette konuştuk buluştuk 10 ay sonra nişanlandık 12. ay evlendik biz baya hızlıymışız

bnde eşimle internet vasıtasıyla tanıştım..çok keyifliydi sohbetlerimiz ama buluşana kdr aramızda bişey yoktu bikaç kez buluştk gezdik eğlendk..bi yerde otururken bu baya bi suskunlaştı bişiler düşünüyodu..sonra zıırrnn telefonun çalmasıyla annem an itibariyle bni eve çaarıyodu :)) "bn artık kalkiim" dedim.."ya nolur şimdi gitme biraz daha otur" dedi.. oturdum düşündü düşündü.. " bn mutlu olmak istiyorm" dedi..şöyle bi baktım suratına "valla bnde mutlu olmak istiyorm ne tesadüf.." dedim :)) yani bu cümle karşısında ne denilirki.."ama bn seninle mutlu olmak istiyorm" dedi.. bnde gayet cool "olalım o zmn" dedm :)) neyin kafasını yaşıyosam..sonra hesap için aşa indik kasadaki adama "abi bn bu kızı deli gibi seviyorm" dedi :)) ordan papağan gaaak diye öttü adamda "ne güzel ne güzel gençler sevin birbrinizi" dedi.. o gün başlayan ve 5 yıl süren bir birliktelik 1 yıl nişanlılık ve 1.5 yıl evlilik ve birde tosun gibi bi oğlan..

[

hani paketlerin üstünde yazıyor ya 1 saat içinde tüketin artan ürünü vermeyin diye. bende hep döküyorum içim yanıyor ama ne bileyim. sizinkilerde yazmıyormu?:)
[/COLOR]

bn paketlern üstünde yazanları yapsam kocam iflas eder..adamcaaz gecelere kdr çalışıyo 1 saat sonra dökemem yaptıım şeyleri... .:)))

merve hikayenize bttm çok keyf aldm okurken..insanın eğlendii bryle evlenmesi çok gzl

bu nasıl bir acı çıkartmaktır Aysel valla anasını ağlatmışsın :)) çok güzel olmuş hepsi ellerine sağlık. ben de dün ancak bisküvi yapabildim. biz de hafta sonu kahvaltıya başlayacağız. o zamana kadar lorumu da yapmam lazım. ıhlamuru bizim doktorumuz da tavsiye etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…