- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #70.201
Canım marketlerde satılıyor,söke ekmek karışmları diye un şekilne içinde bide mayası var suyu koyup koğuruyorsun oluyr,tam buğday var,7 tahıllı var,çavdar var baya bi çeşit var yani:)
kız varya hıc gormedım desem marketlerde boyle bısı ınanırmsn,delı gıbıde market alısverısı yaparım yanı,haftasonu bı bakayım barı,cnk corba sorunsalı bızdede var,cok sıvı olunca ıcıremıyorum,aslında bebekler ıcın yapabılıcemız bı tarıf olsa,ne guzel olar
çıkış saatimi akşam 7 ye çeken,ben o saatte çıkıp bebekle hiçbirşeye yetişemem deyince o zaman sabah 8 de iş başı yap 6 da çık diyen patronumu huzurlarınızda alkışlamak istiyorum.
merve geçmiş olsun...
esra, çınarın dişi hayırlı olsun... darısı başımıza...
aysel patronuna gıcık oldum ya insan yaşına kadar bari erken gitmene izin verir
bu arada sana rakip olamam ama bende dün akşam oğluma biskevit yaptım çokta güzel oldu kendimi övmek gibi olmasın ama
teşekkür ederim
günaydın bu arada herkese mutlu huzurlu bir gün bizim olsun inşallah
bebeğim artık 7.ayını bitirdi ve kahvaltıya başladık. burada da görmem üzerine bir sabah ıhlamur verdim kahvaltısıyla birlikte. sonra dr kontrolümüz vardi. ve dr bana ıhlamur diğer başka çayları 1 yaşa kadar önermiyoruz dedi. fikrinizi alabilirmiyim?
dr dedikten sonra ıhlamur yapmadım, kahvaltışında kaşıkla anne sütü veriyorum,
Afiyet olsun Çınar'a cnm.
Evet patronuma bende gıcık oldum,onunda küçük bebeği var daha anlayışlı olmasını beklerdm
esracım çınar ın dişi çıktı haa, hayırlı olsun incisi annesi :))
bebeğim artık 7.ayını bitirdi ve kahvaltıya başladık. burada da görmem üzerine bir sabah ıhlamur verdim kahvaltısıyla birlikte. sonra dr kontrolümüz vardi. ve dr bana ıhlamur diğer başka çayları 1 yaşa kadar önermiyoruz dedi. fikrinizi alabilirmiyim?
dr dedikten sonra ıhlamur yapmadım, kahvaltışında kaşıkla anne sütü veriyorum,
Zaytung - Facebook'ta Okey Oynarken Ba_layan 0li_kileri Evlilikle Noktalanan Genç Çift, Tan1_ma Hikayelerinin T1rtl11 Nedeniyle Zor Günler Ya_1yor
şunu okuyunca ve bugün sizin tanışma hikayelerinizi okuyunca dedim bizim tanışmamız tırtmış... bizde internet vasıtası ile tanıştık... 3-4 ay yazıştıktan, telefonla konuştuktan sonra buluşmaya karar verdik... ilk buluştuğumuzda eşim senden çok hoşlanıyorum görüşmek istiyorum fln demişti. bende hoşlanmıştım ama ne bileyim çok uzun süreceğini düşünmemiştim. 2.buluşmamızda da benle aynı hattan almıştı. 2,5 sene çıktık biz. sonra evlendik ve 2,5 sene sonra da birtanemiz doğdu... ve yarın bizim 3.evlilik yıldönümümüz... biri dese internetten biriyle tanışacaksın ve onunla evleneceksin inanmazdım valla ama oluyor işte... bizim aileler biliyor netten tanıştığımızı ama akrabalara felan açıklayamıyorsun bunu... okuldan tanıştık felan diyoruz bizde..
aa bizdeeşimle internetten tanıştık nette konuştuk buluştuk 10 ay sonra nişanlandık 12. ay evlendikbiz baya hızlıymışız
bizde internette tanistk eşimle.eşim askerden geleli 2 ay olmus tanistiktan 2 ay sonrada dükkan açtı internet cafe :)halada devam edixo..1,5 yıl sevgili bir yil nisanlı kaldık ve ewlenelı 3 yılımiz doldu..aramizda mesafe wardi ve çok zor oldu çok görusemixoduk...ewet gercekten kimseye netten tanistm diyemiyosun yadırgiyolar kötu bi iş yapmıssın gibi bakıyolar.
bn gelemem anacım bnm kayınvalidelr o trfta..böle iyiyim..kayınvalideden deilde kalabalıktn kaçıyormberna sen gelsen ya bu tarafa.kerime,aysel,ben hep burdayız.burda da forum ist var,carrefour var.hepsi var yani:)
.
Kızlar Mehmet can çok hasta geceden beri ateşli,öksürük de var ne yapmam lazım ne veriyorsunuz siz?
[
hani paketlerin üstünde yazıyor ya 1 saat içinde tüketin artan ürünü vermeyin diye. bende hep döküyorum içim yanıyor ama ne bileyim. sizinkilerde yazmıyormu?:)
[/COLOR]
Kızlar vallhi çookk şey kaçırmışım ne güzel muhabbetler etmişsiniz siz öylee. O zamann bende anlatım duu :)) Eşimle nasıl tanıştık nasıl tanıştıkkk :)) Biz canım kocamla bankada aynı şubedeydik,ozamanlar terfi etmemiştim gişedeydik ikimizde,bankolarımız da yanyana. Eşimle çokk sıkı fıkı kankaydık ama öyle böyle değil, o kadar çookkk eğleniyor o kadar çokk gülüyorduk ki ben bizim kadar daha kimseyi görmedim. Serviste otobüste bile tutamazdık kendimizi. O hep benim abim gibiydi benden 6 yaş büyük oysaki sadece,nedense ona çok saygı duyardım. Ama böyle benden başka hiç bir kızla samimi olmaz, hep böyle bir mesafeli,ağır abi beyefendi tiplerinde hasbam. Yaklaşık 1,5 sene çok güzel bir arkadaşlığımız oldu. Maç yaparlardı bu gol senin için kanka diye laf atardı. Birlikte ps oynardık iddaa yapardık. Sonradan yavaş yavaş yeşerdi bir şeyler Gittikçe samimileşiyoruz ama hala itiraf yok :) Bir gece ansızın internette yazışırkene bana Seni çok özledim dedi ama o an kalbim beynim herşeyim durdu,arkadaş daha işten yeni çıkıp eve gelmiştik oysa ki :)) Böyle benim yanaklar al al Biz ilişki başladıktan sonra herkesten gizledik yoksa şubelerimiz ayrılırdı, tam 1 sene :) Hep gizledik hepp hepp sanırım gizli olması çok eğlenceliydi :) Anlayanlar vardı ama yakalayanlar yok :)) Evlilik için gün alıyoruz biz o zaman bile sakladık, sabah erkenden gittik hallettik işimizi. Napalım yoksa ayırcaklardı bizi Evlenmemize 19 gün kala kocacım gitti başka şubeye Yaaa böyle iştee o günleri o kadar çookk özlüyorum kii şimdide hamdolsun çokk mutluyuz ama flört bambaşka yaaa
Önceki gün hiç bişey yapamamıştım dün acısını çıkardım ve resimlerini de çektim:)Tarifler için Nihal'e teşekkür ederim,küçük Nihal severek yer inş. bu gün:)
Bu gün menümüz bu şekilde
Kahvaltı:2 tane bebe bisküvisi,yarım yumurta sarısı,1 tatlı kaşığı lor,1 çay kaçığı pekmez,seyreltmek içişn ıhlamur biraz,50 ml de biberonda ıhlamur (sabah yedirdim geldim)
Ara:cam rendede hazırlanmış armut püresi
Öğle:irmikli balkabağı püresi
İkindi:evde yaptığım muzlu muhallebi
Akşam:öğlenden kalan balkabağı püresi
Resimlerini de çektim hiç üşenmeden,hepsi benim eserim
Bebe püskevitimiz
Eki Görüntüle 530665
Lor peynirimiz
Eki Görüntüle 530666
Evde yaptığım ekmek,1 tanesini belenderdan geçirdim Gülnihal için,bizde kahvaltıda afiyetle kocamla yedik baya güzel oldu:)
Eki Görüntüle 530667
Buda Gülnihal için çektiğim ekmek,çorbalar çok sıvı oluyor,içemiyor onun içine katar,kıvamlı olmasını sağlarsam inş. yer
Eki Görüntüle 530668
İrmikli balkabağı püremiz
Eki Görüntüle 530670
Muzlu evde yaptığım muhallebi
Eki Görüntüle 530669
O kadar çektim e bari armutu da ekleyelim darılmasın bize
Eki Görüntüle 530671
Ve son olarak Gülnihal ve anaannesi,ondan mutlusu yok artık sabah çektim çıkarken umrunda değil annesi gidiyor
Eki Görüntüle 530664
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?