• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize güzel günler arkadaşlar ben 1 aya yakındır giremedim malesef 19 ağustosta ani bir kaza sonucu babamı kaybettim hala kendime gelebilmiş değilim beni hayatta tutan bebeğim eşim ve annem dayandı meleğim okadar acıya demekki dayanaklıymış kuzum...cinsiyetler belli olmuş çoğunuzun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ben 2li testimi yaptırdım geçen hafta ancak doktorum cinsiyetini söylemedi p.tesi öğrenecem bende kısmet olursa

Allah rahmet eylesin canım,rabbim sabırlar versinn,,,mekanı cennet olsun ....

hepinize güzel günler arkadaşlar ben 1 aya yakındır giremedim malesef 19 ağustosta ani bir kaza sonucu babamı kaybettim hala kendime gelebilmiş değilim beni hayatta tutan bebeğim eşim ve annem dayandı meleğim okadar acıya demekki dayanaklıymış kuzum...cinsiyetler belli olmuş çoğunuzun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ben 2li testimi yaptırdım geçen hafta ancak doktorum cinsiyetini söylemedi p.tesi öğrenecem bende kısmet olursa

başın sağolsun cnm hayat işte acı ve tatlıyı aynı anda sunuyo bazen insana allah sabır versin

canım bu yazdıgın doğum fiyatı jfk için mi geçerli ssk geçerli mi yoksa özel sigorta indirimli fiyat mı

evet cnm jfkya gidiyorum ssk lıyım bende çalışan ama özel sağlık sigortan varsa fiyat daha da düşer hatta bedavaya gelir zaten özel sağlıklar 1000 tl karşılıyor bunlar ssklı fiyatlar

aynı hastaneyemi gidiyoruz:) ama ben selda hn gidiyorum gerçi daha 2 kere oldu ama şimdilik memnunum eğer sıkıntı olmazsa bende doğumu orda düşünüyorum

Selda hanımı da duydum zaten hastanede ya selda hanımı yada senem hanımı beğeniyor gidenler . Bende senem hanım için gidiyorum zaten onca yolu .Belki karşılaşırız bigün :1:

ayy canım ya sıkma canını boşver bak sende ne güzel yazmışsın (küçük insanlar küçük işlerle uğraşır işte) gerçekten de öyle. ki şunu da unutma fesat insan,kötü niyetli insan art niyetle ettiği hiç bir dua kabul olmaz sen hiç kafana takma bence.tövbe estağfirüllah ya sanki Allah ın işine karışır gibi utanmadan bide dua ediyo oda yetmiyor saf birde sana söylüyor.birde o kıskanç cadı:47: yüzünden kendini,bebişini üzme canım:49:

sorun şu ki biz kız istiyoruz eşimle. ama yarın kızımız olacağını öğrensem bile o fesatın sevineceğini bildiğim için hayatta en çok istediğim şeye bile sevinirken bir yanım mutsuz olucak gibi gelio:50:

benimde 23ünde randevum var, o zaman öğreniriz kısmetse cinsiyetini. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri erkek doğuyor içime kız çıkarsa bayağı bi şaşıracağım. Ama o kadar eminim ki erkek isimleri bakıyorum sürekli. Halbuki kızım olmasını çok isterdim süsleyip,püsleyip gezdireyim diye. Demekki kız yada erkek hemen adapte olup,sahipleniyor insan.
Sabırsızımmm

yarın randevum varya, kardeşim gelecek akşam, yarın kızıma bakmak için. gidiyim biraz kestireyim sonrada yemek yapayım. hepiniz öpüldünüz. anneler ve bebişleri :54:

sorun şu ki biz kız istiyoruz eşimle. ama yarın kızımız olacağını öğrensem bile o fesatın sevineceğini bildiğim için hayatta en çok istediğim şeye bile sevinirken bir yanım mutsuz olucak gibi gelio:50:

eğer kızın olacağını öğrenirsen aradığında eltin diyeceksin Allah çok büyük gönlüme göre verdi zaten kızımız olmasını çok istemiştik diyeceksin ağzı kapanacak.Allahta ona akıl fikr versin..

canım bir yanın neden mutsuz olsun ya boşver cahil insanların laflarını kafana takma onlar her zaman bir laf bulurlar erkek olursa bile laf bulur gene der.sen mutluluğunu anında yaşa ve hiçte bir şeyi kafana takma sen eşin ve o tatlı bebişinin mutluluk anını yaşa:66:.rabbim gönlünüz dekini nasip etsin canım:49:

benimde 23ünde randevum var, o zaman öğreniriz kısmetse cinsiyetini. Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri erkek doğuyor içime kız çıkarsa bayağı bi şaşıracağım. Ama o kadar eminim ki erkek isimleri bakıyorum sürekli. Halbuki kızım olmasını çok isterdim süsleyip,püsleyip gezdireyim diye. Demekki kız yada erkek hemen adapte olup,sahipleniyor insan.
Sabırsızımmm

aynıııı ben gibiii hep erkekk hissettim ama çook istedim kız olmasını bidahakine inşallahh kızı bulana kadar durmak yook yola devam

eğer kızın olacağını öğrenirsen aradığında eltin diyeceksin Allah çok büyük gönlüme göre verdi zaten kızımız olmasını çok istemiştik diyeceksin ağzı kapanacak.Allahta ona akıl fikr versin..

inşallah cnm inşallah.. prensesimin veya prensimin sağlıklı olduğunu öğreneyim önce yarın, içim rahat edicek. yarına kadar da o cadıya sinirim azalır, kendime gelirim biraz

herkese iyi günler arkadaşlar:))şimdi doktordan geldik.çok şükür herşey yolundaymış:))ikili testimizi de yaptırdık.en son 8+2 de görmüştüm kuzumu.çok büyümüş:)))üzerimden kocamaaann bir yük kalktı kızlar.darısı sizlerin başına inşallah:)))topiğimiz güzel haberlerle dolsun taşsın her zaman:nazar:

canım bir yanın neden mutsuz olsun ya boşver cahil insanların laflarını kafana takma onlar her zaman bir laf bulurlar erkek olursa bile laf bulur gene der.sen mutluluğunu anında yaşa ve hiçte bir şeyi kafana takma sen eşin ve o tatlı bebişinin mutluluk anını yaşa:66:.rabbim gönlünüz dekini nasip etsin canım:49:

saol cnm destek olduğun için. insanı böyle en mutlu günlerinde üzmüyorlarmı, sinir oluyorum:47:

Back
X