Kızlar bu arada bende toplamda 5 kilo almışım

Doktorum iyisin iyisin merak etme, ama sporunuda bırakma dedi, bol bol yüzüyorum pilates yapıyorum, yürüyüş yapıyorum ama benim göbek pek çıkmadı diklemesine değilde daha çok enlemesine genişledi, çocuğu nereye saklıyorsun diyenler bile var
Bu arada ben doğumu kadıköy şifanın ataşehir şubesinde yapacağım normal doğum 4100 sezeryan 4200 tl suit oda veriyorlar. Ama VIP odaya geçmek istiyorsan artı 300 tl daha ödeniyormuş. Bakalım bizim sigortanın limiti karşılayacak doğumu. Yetiyor, birde bizim sünnet davamız var tabii, sünneti sigorta karşılamıyor, onada 1500 tl istediler. Bakalım hayırlısı.
doğumun içine oda süslemeleri ve kuaför hizmeti dahil değil, bunları dışardan ben ayarlayacağım ya da ek ücret vereceğim. birde doğum fotoğrafçısı bakıyorum benim istediğim fotocu hep video çekimi yapıyor, hem doğumdan önce hamilelik fotoları çekiyor özel konsept, doğum fotoğrafları, video çekimleri, doğumdan sonra eve gelip fotoğraflarını çekiyor ve oda süslemesi dahil 1000 tl. biraz pahalı eşim duyunca kulaklarına inanamadı ama sanırım bu kadını tutucam. bebiş şimdiden pahalıya patlamaya başladı bize

feda olsun oğluşuma neyse
banda doktorumun verdiği kremin adını hatırlayamadım şimdi evde fiyatı 70 tldi