- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #1.461
merhaba canım beni satım da 19 haziran.doğum da 25 mart. ben sadece test yaptm ve sağlık ocağına gidip kaydını yaptrıp folik asit aldım. kalbi de atmaya başlasın öyle gideyim dr.uma diyorum bakalım.7. haftada gidicem.doktorum başka bi şehirde maalesef ha demeyle gidilmiyor.cumartesi haberlerini bekliyorum..seni dikkatle takip edeceğimm.![]()
Merhaba canım ben de sadece test yaptım. Çarşamba günü gittim hastaneye kan vereyim dedim makineleri bozukmuş haftaya alırsın dedi. Ben de sinir oldum vermedim kan 10 gün içinde de başka bir hastaneye bile gidemiyormuşum. Tıp merkezi var yakında oraya gitmediğime pişman oldum sonra da gitmedim.Ben doktorun muayenehanesine gideceğim telefondaki kıza ne zaman geleyim keseyi görmek için dedim cumartesi gözükür dedi. 7. haftayı bekleyemeyeceğim çok merak ediyorum en azından keseyi görürsem biraz rahatlarım. Yazarım döndükten sonra doktorun söylediklerini. Bu arada ben Nisan ayında bu doktora gitmiştim tüm testlerimi yaptırmıştım. Folik asiti o zaman başlatmıştı bana hamilelikten önce başlamak gerekiyor demişti. Gerçi ben sıkılıp son zamanlarda biraz savsakladım ama olsun. Sağlık ocağına kaydımı yaptırdım hemen beslenmeyle ilgili broşür verdiler ona uymaya çalışıyorum daha mide bulantım yok yiyebiliyorum. Broşürün üstünde kocaman bir hamile göbeği var görünce çok heyecenlandım. Ayyy çenem düştü neyse yine yazarım gelişmeleri bu arada hangi şehirdesin ki başka bir yere gideceksin? Ben Bursa'dayım.