• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

22w3d cıktım aslında 23w1d im. sanırım 600 grmlarda olması gerekiyordu, simdi proteine asılıcam bakalım bidahakine toparlicaz inşallah. sende dr.a gittikten sonra yazarsın canım

ya kızlar üzmeyin beni yaaaaaaaaaaaaa
ben 23+5 de gittiğimde 535 gramdı ne yani benim ki çırpımı olacak babası tosunum diye seviyor ama neyse allah hepimizin kuzucuklarına sağlık sıhhat versin

ya kızlar üzmeyin beni yaaaaaaaaaaaaa
ben 23+5 de gittiğimde 535 gramdı ne yani benim ki çırpımı olacak babası tosunum diye seviyor ama neyse allah hepimizin kuzucuklarına sağlık sıhhat versin

Üzülmeyin kızlar kiloları normal, daha kilo almak için çok haftaları var bebişlerin. Daha hızlı kilo almaları için yatmadan önce süt ve muz yiyp sol tarafınıza doğru yatın. Bir de her öğünde büyük bir kase yoğurt yerseniz, hem kalsiyum hem protein almış olursunuz. Dikkat ettim de benim çok yoğurt yediğim haftalar öne geçiyor azalttığımda yavaşlıyor bebişimin kilo alması.

Üzülmeyin kızlar kiloları normal, daha kilo almak için çok haftaları var bebişlerin. Daha hızlı kilo almaları için yatmadan önce süt ve muz yiyp sol tarafınıza doğru yatın. Bir de her öğünde büyük bir kase yoğurt yerseniz, hem kalsiyum hem protein almış olursunuz. Dikkat ettim de benim çok yoğurt yediğim haftalar öne geçiyor azalttığımda yavaşlıyor bebişimin kilo alması.

Saol canim tavsiyen icin bundan sonra dedigin gibi yapayim birde dr haftada 2gun tavuk 2 gun balik 1 gun et tuket dedi.. Kilo aldirayim biraz bebisime

Saol canim tavsiyen icin bundan sonra dedigin gibi yapayim birde dr haftada 2gun tavuk 2 gun balik 1 gun et tuket dedi.. Kilo aldirayim biraz bebisime

Ye tabi canım, hem tavuk, balık, et diyet yemeği gibi de oluyor ızgara yersen. Ben kırmızı et pek yiyemiyorum sevmediğimden ama diğerlerini yemeye çalışıyorum 2-3 gün falan. Balığın mevsimi zaten, kaçırmamak lazım ben de bu aralar ihmal ettim, haftasonu alıyım da yapıyım bari.

Kasinytilari olan arkadaslar ben bgn dra sordum nedendir diye vitamin fazla gelmis olabilir tum vitaminleri 2 gun kes bakalim degisecekmi dedi yada kullandigin deterjandan alerji olmus olabilirsin deneyerek bakalim dedi simdi 2 gun vitaminleri kesicem bakalim gececekmi. Yumurtayida kesmistim ama inu kesme hergun ye dedi protein bakimindan cok zengin oldugu icin

bebeğin kilosunun iyi olmasını isteyen arkadaşlar
kesinlikle balık yağını tavsiye ediyorum
ben gnc kullanıyorum bir kaç arkadaşımda kullandı
maşallah bebekleri doğdu gelişimleri çok güzel

bebeğin kilosunun iyi olmasını isteyen arkadaşlar
kesinlikle balık yağını tavsiye ediyorum
ben gnc kullanıyorum bir kaç arkadaşımda kullandı
maşallah bebekleri doğdu gelişimleri çok güzel

Canım doktorun söyledi de mi kullandın peki, ben de doktorum önerir de kullanır diye düşündüm ama haftada bir balık, günde 2 ceviz yiyorsan fazlasına ihtiyacın yok şuan dedi. Bu son kontrole tekrar hatırlatsam mı acaba, cevizden de gına geldi. Bir de kilo yapıyor mu canım, kullananlar hep kilo yapıyor diyor ama sence nasıl?

bu akşam itibariyle deniyeceğim bende...süt ve muz aynı anda değil mi?

Canım doktorun söyledi de mi kullandın peki, ben de doktorum önerir de kullanır diye düşündüm ama haftada bir balık, günde 2 ceviz yiyorsan fazlasına ihtiyacın yok şuan dedi. Bu son kontrole tekrar hatırlatsam mı acaba, cevizden de gına geldi. Bir de kilo yapıyor mu canım, kullananlar hep kilo yapıyor diyor ama sence nasıl?

bende balık pek sevmiyorum. benim doktorumda doğal yollardan al falan dedi pek vermek istemedi. ben de haftada 3 kez içiyorum omg. doktorum öyle dedi. geçen normalin az altındaydı. bakalılm bu sefer ne çıkıcak kilosu

canım ben hamile kalmadan 6 ay evvel başladım balık yağına
ve hala hiç bırakmadan günde bir tane içiyorum
doktorumda iç bırakma dedi
bebeğin gelişimine faydalıymış ben bu arada haftada bir kere balık
ara sırada ceviz yiyorum
sende sor doktoruna istersen ama kullanmanda bir sakınca olcağını sanmam

bende balık pek sevmiyorum. benim doktorumda doğal yollardan al falan dedi pek vermek istemedi. ben de haftada 3 kez içiyorum omg. doktorum öyle dedi. geçen normalin az altındaydı. bakalılm bu sefer ne çıkıcak kilosu

sen hangi markanınkini kullanıyorsun canım.

Ya bir de kızlar benim sol göz kapağım seğiriyor bu günlerde sürekli, araştırdım potasyum eksikliğindemiş, magnezyum takviyesi falan mı almam gerekiyor, sizde oluyor mu böyle birşey.

canım ben hamile kalmadan 6 ay evvel başladım balık yağına
ve hala hiç bırakmadan günde bir tane içiyorum
doktorumda iç bırakma dedi
bebeğin gelişimine faydalıymış ben bu arada haftada bir kere balık
ara sırada ceviz yiyorum
sende sor doktoruna istersen ama kullanmanda bir sakınca olcağını sanmam

bir sorayım bakalım haftaya kontrolümde, çok sağol canım bilgilendirdiğin için.

sen hangi markanınkini kullanıyorsun canım.

Ya bir de kızlar benim sol göz kapağım seğiriyor bu günlerde sürekli, araştırdım potasyum eksikliğindemiş, magnezyum takviyesi falan mı almam gerekiyor, sizde oluyor mu böyle birşey.

açıkçası ben haftada 3 içerim diyorum ama pekte içemiyorum kokusunu falan almadım çok şükür ama ilaç içmeyi pek sevmediğimden içmiyorum. marincap adı eczacı bunu önermiş. doktor bir isim önermedi. yanlız gün aşırı iç yeterli dedi...
balıkyağına bağlı bir kilo artışım yok ama son 1 haftada bumm birden şiştim..

açıkçası ben haftada 3 içerim diyorum ama pekte içemiyorum kokusunu falan almadım çok şükür ama ilaç içmeyi pek sevmediğimden içmiyorum. marincap adı eczacı bunu önermiş. doktor bir isim önermedi. yanlız gün aşırı iç yeterli dedi...
balıkyağına bağlı bir kilo artışım yok ama son 1 haftada bumm birden şiştim..

vücudun su mu topladı canım, bir haftada çok kilo almamışsındır.

Merhabalar

eve yeni geldim sayılır
şimdi rezene çayımı yaptım oturdum
bilgisayarın başına
geçmişi okuyayım dedim

neler yapmışsınız ne haberler var bi bakim

vücudun su mu topladı canım, bir haftada çok kilo almamışsındır.
yaa sanrım öyle birşey oldu birkez daha birden hop 2 kilo almış olarak görüniyordum sonra geri gitti. şimdide aynı. herkez bu ara çok kilo aldım deyince bende hafta itibariyle oluyor sandım.
hatta ayaklarımın altı falakaya yatırılılmış gibi bir acı var. dün gece saat 2.30 da eve girdim. ayakkabılarımda o zaman ayağımdan çıktı tabii. acaba şişliğim varda ondan mı ezildi ayaklarımın altı ve acıyor?
nerden anlarım su topladığını??

yaa sanrım öyle birşey oldu birkez daha birden hop 2 kilo almış olarak görüniyordum sonra geri gitti. şimdide aynı. herkez bu ara çok kilo aldım deyince bende hafta itibariyle oluyor sandım.
hatta ayaklarımın altı falakaya yatırılılmış gibi bir acı var. dün gece saat 2.30 da eve girdim. ayakkabılarımda o zaman ayağımdan çıktı tabii. acaba şişliğim varda ondan mı ezildi ayaklarımın altı ve acıyor?
nerden anlarım su topladığını??

CAnım parmağınla bastır ayağına rengi değişiyor bir beyazlık geliyorsa, ödem olmuştur, bu dönemlerde çok normal, benim de oluyor akşamları, bol su içmek lazım ödemi kolay atmak için. Bir de kabak yemekleri iyi geliyor.

Back
X