- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #19.141
göğüs ucu için soruyorsan bir çok marka var ama çoğunluk lansinoh'u öneriyor canım.
evet öğüs ucu içi çok saol cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
göğüs ucu için soruyorsan bir çok marka var ama çoğunluk lansinoh'u öneriyor canım.
22w3d cıktım aslında 23w1d im. sanırım 600 grmlarda olması gerekiyordu, simdi proteine asılıcam bakalım bidahakine toparlicaz inşallah. sende dr.a gittikten sonra yazarsın canım
ya kızlar üzmeyin beni yaaaaaaaaaaaaa
ben 23+5 de gittiğimde 535 gramdı ne yani benim ki çırpımı olacak babası tosunum diye seviyor ama neyse allah hepimizin kuzucuklarına sağlık sıhhat versin
Üzülmeyin kızlar kiloları normal, daha kilo almak için çok haftaları var bebişlerin. Daha hızlı kilo almaları için yatmadan önce süt ve muz yiyp sol tarafınıza doğru yatın. Bir de her öğünde büyük bir kase yoğurt yerseniz, hem kalsiyum hem protein almış olursunuz. Dikkat ettim de benim çok yoğurt yediğim haftalar öne geçiyor azalttığımda yavaşlıyor bebişimin kilo alması.
açlığın içine neler dahil :) su da mı içmicez??
Saol canim tavsiyen icin bundan sonra dedigin gibi yapayim birde dr haftada 2gun tavuk 2 gun balik 1 gun et tuket dedi.. Kilo aldirayim biraz bebisime
bebeğin kilosunun iyi olmasını isteyen arkadaşlar
kesinlikle balık yağını tavsiye ediyorum
ben gnc kullanıyorum bir kaç arkadaşımda kullandı
maşallah bebekleri doğdu gelişimleri çok güzel
Üzülmeyin kızlar kiloları normal, daha kilo almak için çok haftaları var bebişlerin. Daha hızlı kilo almaları için yatmadan önce süt ve muz yiyp sol tarafınıza doğru yatın. Bir de her öğünde büyük bir kase yoğurt yerseniz, hem kalsiyum hem protein almış olursunuz. Dikkat ettim de benim çok yoğurt yediğim haftalar öne geçiyor azalttığımda yavaşlıyor bebişimin kilo alması.
Canım doktorun söyledi de mi kullandın peki, ben de doktorum önerir de kullanır diye düşündüm ama haftada bir balık, günde 2 ceviz yiyorsan fazlasına ihtiyacın yok şuan dedi. Bu son kontrole tekrar hatırlatsam mı acaba, cevizden de gına geldi. Bir de kilo yapıyor mu canım, kullananlar hep kilo yapıyor diyor ama sence nasıl?
bu akşam itibariyle deniyeceğim bende...süt ve muz aynı anda değil mi?
Canım doktorun söyledi de mi kullandın peki, ben de doktorum önerir de kullanır diye düşündüm ama haftada bir balık, günde 2 ceviz yiyorsan fazlasına ihtiyacın yok şuan dedi. Bu son kontrole tekrar hatırlatsam mı acaba, cevizden de gına geldi. Bir de kilo yapıyor mu canım, kullananlar hep kilo yapıyor diyor ama sence nasıl?
bende balık pek sevmiyorum. benim doktorumda doğal yollardan al falan dedi pek vermek istemedi. ben de haftada 3 kez içiyorum omg. doktorum öyle dedi. geçen normalin az altındaydı. bakalılm bu sefer ne çıkıcak kilosu
canım ben hamile kalmadan 6 ay evvel başladım balık yağına
ve hala hiç bırakmadan günde bir tane içiyorum
doktorumda iç bırakma dedi
bebeğin gelişimine faydalıymış ben bu arada haftada bir kere balık
ara sırada ceviz yiyorum
sende sor doktoruna istersen ama kullanmanda bir sakınca olcağını sanmam
sen hangi markanınkini kullanıyorsun canım.
Ya bir de kızlar benim sol göz kapağım seğiriyor bu günlerde sürekli, araştırdım potasyum eksikliğindemiş, magnezyum takviyesi falan mı almam gerekiyor, sizde oluyor mu böyle birşey.
açıkçası ben haftada 3 içerim diyorum ama pekte içemiyorum kokusunu falan almadım çok şükür ama ilaç içmeyi pek sevmediğimden içmiyorum. marincap adı eczacı bunu önermiş. doktor bir isim önermedi. yanlız gün aşırı iç yeterli dedi...
balıkyağına bağlı bir kilo artışım yok ama son 1 haftada bumm birden şiştim..
yaa sanrım öyle birşey oldu birkez daha birden hop 2 kilo almış olarak görüniyordum sonra geri gitti. şimdide aynı. herkez bu ara çok kilo aldım deyince bende hafta itibariyle oluyor sandım.vücudun su mu topladı canım, bir haftada çok kilo almamışsındır.
yaa sanrım öyle birşey oldu birkez daha birden hop 2 kilo almış olarak görüniyordum sonra geri gitti. şimdide aynı. herkez bu ara çok kilo aldım deyince bende hafta itibariyle oluyor sandım.
hatta ayaklarımın altı falakaya yatırılılmış gibi bir acı var. dün gece saat 2.30 da eve girdim. ayakkabılarımda o zaman ayağımdan çıktı tabii. acaba şişliğim varda ondan mı ezildi ayaklarımın altı ve acıyor?
nerden anlarım su topladığını??