2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel mart anneleri ve bebişleri

Kızlar günaydın

Dudağımda uçuk çıktı kimyasal hiç bişey süremiyorum karbonatla suyu karıtırıp merhem yaptım onu sürüyorum inş. çabucak geçer sizinde önerilerinizi bekliyorum.

canım limon sür oda iyi geliyor.. uçuğun ilerlemesini durduruyor. benim eşim 2-3 ayda bir uçuk çıkarır ilk müdahalemiz limon olur.

günaydın kızlarr nasılsınız günler azaldı ama benim hala hazırlıklarım tam değil ( daha nerde doğum yapacağım nerde kalacağım oooof of

günaydın kızlarr nasılsınız günler azaldı ama benim hala hazırlıklarım tam değil ( daha nerde doğum yapacağım nerde kalacağım oooof of

benimde öyle merak etme yalnız değilsin..oluruna bırak...ben üzüldüm üzüldüm hiçbişi değişmedi..nasılsa çıkıcak bu çocuklar..öyle yada böyle..kaderde ne varsa onu yaşicaz..

benimde öyle merak etme yalnız değilsin..oluruna bırak...ben üzüldüm üzüldüm hiçbişi değişmedi..nasılsa çıkıcak bu çocuklar..öyle yada böyle..kaderde ne varsa onu yaşicaz..

al benden de o kadar...

günaydın kızlarrr
Kızlar günaydın

Dudağımda uçuk çıktı kimyasal hiç bişey süremiyorum karbonatla suyu karıtırıp merhem yaptım onu sürüyorum inş. çabucak geçer sizinde önerilerinizi bekliyorum.

diş macunu da sürerim ben cnm kurutuyor diye dene istersen.geçmiş olsun.

ben her salı tartılıyorum kızlar normalde her hafta 500gr ı geçmezdim ama bu sabah bi baktım tam 1 kilo almışım geçen salıdan beri of yaa

Bugün benim de çok uykum var,eve gidip yatmak istiyorum (((

çok çabuk yoruluyorum artık..eskiden fıldır fıldır gezerdim şimdi 2 adım zor atıyorum..evde bişeyler eksikti migrosa gittik akşam,eşime dedim yürü dayanamicam ben..apar topar aldık bişeyler döndük eve..hele leğen kemiğim var yaaa..kopucak yani..eşime diyorum bigün bi bakıcam elime düşücek kemiğim diyorum..

benimde haftaya diyetisyene gitmem lazım..ama aldım biraz galiba bu sefer..nekadar diyette yapsam ufaklık büyüyo artık iice..

Canım belki vücudun ödem yapmıştır bazen öyle oluyo daha fazla çıkıyo,bu hafta daha fazlı mı yedin?

ahh canım geçmiş olsuunn gerçekten saatlerce aç kalmak benide çok kötü ediyor şeker yüklemesinde aç karnına beklemekten nerdeyse bayılıyordum bende neyseki atlattım ben sende biran evvel atlatta kurtul bundan canım...
Kızlar günaydın

bendede çok çıkıyor uçuk valla kendi kendinesızlayıp geçiyor hiçbirşey sürmedim ben şimdiye kadar....
canım hazırlıklara bakacak olsak inan benimde henüz birşey hazır değil nasıl işin içinden çıkacagım onu düşünüyorum öyleee Allahım bir yol gösterecektir. inş...

Zaman ilerledikçe öyle oluyormuş ama leğen kemiğin niye o kadar çok ağrıyo acaba normalmiymiş?Dr ne diyo?Benim sadece belim ağrıyo o da sırt üstü yatarsam ama dönemiyorum bile ağrıdan o kadar çok ağrıyo.Sırt üstü yatmamaya çalışıyorum.Son aylara hiç bişey bırakma canım o zaman daha ağırlaşıyo insan.

Canım belki vücudun ödem yapmıştır bazen öyle oluyo daha fazla çıkıyo,bu hafta daha fazlı mı yedin?

yedim sanırsam masum olduğumu iddia edemicem ama belkimde ödemdir haftaya anlicaz bakalımm 1.5kiloyu geçersem doktor diyetisyene yollicam dedi ama ben gitmek istemiyorum doktora gitmeme 2 hafta var bu iki haftada 500grı geçmemem lazım artıkk

sordum normalmiş güzelim..bebek baskı yapıyomuş aşağı..zaten pelvis baskısı die bişey var hamilelikte..internettende araştırdım ben..ve hiçbi ilaç vitaminde vermedi doktor ekstradan..ne içersen iç işe yaramaz boşuna vitamin yüklemeye gerek yok dedi..resmen şeyimi koparıp elime vericekler gibi yani:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…