- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.681
kızlar bu park yatağın pembesini çok beğendim
bu parkayla ilgili fikri olan varmı nasıl sizce
minikbaby | Sunny Baby Dream Park Karyola Park Yata Hediyeli
Kızlar günaydın
Dudağımda uçuk çıktı kimyasal hiç bişey süremiyorum karbonatla suyu karıtırıp merhem yaptım onu sürüyorum inş. çabucak geçer sizinde önerilerinizi bekliyorum.
Kızlar günaydın
Dudağımda uçuk çıktı kimyasal hiç bişey süremiyorum karbonatla suyu karıtırıp merhem yaptım onu sürüyorum inş. çabucak geçer sizinde önerilerinizi bekliyorum.
günaydın kızlarr nasılsınız günler azaldı ama benim hala hazırlıklarım tam değil( daha nerde doğum yapacağım nerde kalacağım oooof of
Günaydın güzel anneler
günaydın şekerr
Nasılsın canım?
günaydın kızlarr nasılsınız günler azaldı ama benim hala hazırlıklarım tam değil( daha nerde doğum yapacağım nerde kalacağım oooof of
benimde öyle merak etme yalnız değilsin..oluruna bırak...ben üzüldüm üzüldüm hiçbişi değişmedi..nasılsa çıkıcak bu çocuklar..öyle yada böyle..kaderde ne varsa onu yaşicaz..
iyi diyelim iyi olsun..idare ediyoruz işte..sadece çok uykum var..sabahları hiç kalkamıyorum yataktan yaaa...hep kedi gibi yatasım var..
Kızlar günaydın
Bugün benim de çok uykum var,eve gidip yatmak istiyorum(((
günaydın kızlarrr
diş macunu da sürerim ben cnm kurutuyor diye dene istersen.geçmiş olsun.
ben her salı tartılıyorum kızlar normalde her hafta 500gr ı geçmezdim ama bu sabah bi baktım tam 1 kilo almışım geçen salıdan beri of yaa
günaydın kızlarrr
diş macunu da sürerim ben cnm kurutuyor diye dene istersen.geçmiş olsun.
ben her salı tartılıyorum kızlar normalde her hafta 500gr ı geçmezdim ama bu sabah bi baktım tam 1 kilo almışım geçen salıdan beri of yaa
ahh canım geçmiş olsuunn gerçekten saatlerce aç kalmak benide çok kötü ediyor şeker yüklemesinde aç karnına beklemekten nerdeyse bayılıyordum bende neyseki atlattım ben sende biran evvel atlatta kurtul bundan canım...Günaydın güzel anneler
dün şeker yüklemesi için gittim ama saat 9 du daha erken gelmen gerekiyordu dediler. 1 gece önce de yükleme yapılacak diye akşam 19:30 dan sonra hiçbirşey yemedim. çoook acıktım. dün ayrıca tetanoz aşımın da günüymüş aşımı oldum onun ağrısıyla bir de açlıkla birlikte sanırım midem bulandı iş yerie zor attım kendimi ama istifra etmekten kurtulamadım.
yarın sabah gideceğim artık yükleme için umarım içebilirim. öğleden sonra da 4 boyutluya gireceğim.
aşımı da sol kolumdan olduğum için sola yatmakta ben de zorlanıyorum. göğüs kafesimde bir ağrı var nedenini anlayamadım. kızım da maşallah 2 gündür kıpır kıpır hiç durmadı. :))
park yatak olarak ben de kraftın yatağını beğendim epeyce büyüktü diğer markalardan. oda yapıp yapmamakta çok kararsız kaldım. hiç bir hazırlık yapmadım daha. 2 tane body 1 de battaniye aldım.
bendede çok çıkıyor uçuk valla kendi kendinesızlayıp geçiyor hiçbirşey sürmedim ben şimdiye kadar....Kızlar günaydın
canım hazırlıklara bakacak olsak inan benimde henüz birşey hazır değil nasıl işin içinden çıkacagım onu düşünüyorum öyleee Allahım bir yol gösterecektir. inş...günaydın kızlarr nasılsınız günler azaldı ama benim hala hazırlıklarım tam değil( daha nerde doğum yapacağım nerde kalacağım oooof of
çok çabuk yoruluyorum artık..eskiden fıldır fıldır gezerdim şimdi 2 adım zor atıyorum..evde bişeyler eksikti migrosa gittik akşam,eşime dedim yürü dayanamicam ben..apar topar aldık bişeyler döndük eve..hele leğen kemiğim var yaaa..kopucak yani..eşime diyorum bigün bi bakıcam elime düşücek kemiğim diyorum..
Canım belki vücudun ödem yapmıştır bazen öyle oluyo daha fazla çıkıyo,bu hafta daha fazlı mı yedin?
Zaman ilerledikçe öyle oluyormuş ama leğen kemiğin niye o kadar çok ağrıyo acaba normalmiymiş?Dr ne diyo?Benim sadece belim ağrıyo o da sırt üstü yatarsam ama dönemiyorum bile ağrıdan o kadar çok ağrıyo.Sırt üstü yatmamaya çalışıyorum.Son aylara hiç bişey bırakma canım o zaman daha ağırlaşıyo insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?