- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.701
yedim sanırsam masum olduğumu iddia edemicem ama belkimde ödemdir haftaya anlicaz bakalımm 1.5kiloyu geçersem doktor diyetisyene yollicam dedi ama ben gitmek istemiyorum doktora gitmeme 2 hafta var bu iki haftada 500grı geçmemem lazım artıkk
sordum normalmiş güzelim..bebek baskı yapıyomuş aşağı..zaten pelvis baskısı die bişey var hamilelikte..internettende araştırdım ben..ve hiçbi ilaç vitaminde vermedi doktor ekstradan..ne içersen iç işe yaramaz boşuna vitamin yüklemeye gerek yok dedi..resmen şeyimi koparıp elime vericekler gibi yani:)))
sordum normalmiş güzelim..bebek baskı yapıyomuş aşağı..zaten pelvis baskısı die bişey var hamilelikte..internettende araştırdım ben..ve hiçbi ilaç vitaminde vermedi doktor ekstradan..ne içersen iç işe yaramaz boşuna vitamin yüklemeye gerek yok dedi..resmen şeyimi koparıp elime vericekler gibi yani:)))
günaydın kızlar bizde kalktık kahvaltımızı yaptık geçmişi okuduk genel olarak park yataktan bahsedilmiş nacizane fikrim ben zaten oda takımı aldım ve aldığım park yatağı sadece geceleri yanımda kalması için kullanıcam gündüzleri karyolasında yatıcak bu sürcde odasına yavaş yavaş alışmış olucak sonrasındada katlayıp kaldırıcam bir beşik daha almak yada sepet alma taraftarı değilim daha sonra saklamak zor olur ne kadar şık görünselerde mantıklı hareket etmek lazım .......
UHDEEEE 100 olduk geri sayım başlıyor.................
günaydın guzel anneler. herkes iyi mi ? akşam yarısı poz. konuşulmuş bende yüz üstü yatan biri olarak çok zorlanıyorum ama napalim. idare edicez. eşime tembihkiyorum o beni sola çeviriyor bazen de sağa dönmeme müsade ediyormuş tek taraflı sürekli yatiomiyor.
mag34 cim o pelvik baskı arada oluyor ama senin ki kadar çok şiddetli değil. düzenli ve kısa mesafeli yürüyüşler Yap bence. seninki siddetli imiş. ben epeydir pilates yapmıyorsun dün yaptım pelvik hareketleri bel ve omurga hareketleri cidden rahatlatıyor. yürüyüşte bu kadar omurga çalışmıyor. ben rahatlamış kalktım. öz.le bel kaşları zayıf olan , kuyruk sokumu ve özel bölge ağrısı ceken ark.lara tavsiyem.
günaydın kızlar bizde kalktık kahvaltımızı yaptık geçmişi okuduk genel olarak park yataktan bahsedilmiş nacizane fikrim ben zaten oda takımı aldım ve aldığım park yatağı sadece geceleri yanımda kalması için kullanıcam gündüzleri karyolasında yatıcak bu sürcde odasına yavaş yavaş alışmış olucak sonrasındada katlayıp kaldırıcam bir beşik daha almak yada sepet alma taraftarı değilim daha sonra saklamak zor olur ne kadar şık görünselerde mantıklı hareket etmek lazım .......
UHDEEEE 100 olduk geri sayım başlıyor.................
canım valla bende öyleyim tıkanıyorum şimdi birde kaloriferler yanıyo ortamı kurutuyo bende nemlendirici düşünüyorum yada kaynamış suyu koycam evin ortasına en sonunda
canim bende oda takımını aldım. yatak odama birşey düşünüyorum. kararsızım . sepet mi park yatak mi. sepet küçük ve taşınır olduğundan sepeti baska bir odaya vs taşıması kolay olur gibi geliyor park da katlaninca kolay.
ahh canım geçmiş olsuunn gerçekten saatlerce aç kalmak benide çok kötü ediyor şeker yüklemesinde aç karnına beklemekten nerdeyse bayılıyordum bende neyseki atlattım ben sende biran evvel atlatta kurtul bundan canım...
bendede çok çıkıyor uçuk valla kendi kendinesızlayıp geçiyor hiçbirşey sürmedim ben şimdiye kadar....
canım hazırlıklara bakacak olsak inan benimde henüz birşey hazır değil nasıl işin içinden çıkacagım onu düşünüyorum öyleee Allahım bir yol gösterecektir. inş...
canim bende oda takımını aldım. yatak odama birşey düşünüyorum. kararsızım . sepet mi park yatak mi. sepet küçük ve taşınır olduğundan sepeti baska bir odaya vs taşıması kolay olur gibi geliyor park da katlaninca kolay.
günaydın kızlar..
kaç gündür yatıyorum evde, çok hastaydım bugün toparlandım biraz. yediklerimi çıkarıyordum sürekli ve tansiyonum çok düşüktü, aşırı halsizdim yerimden kalkamıyordum. bebeğimi besleyemediğim için de moralim çok bozuldu. bugün öğlende de renkli ultrasona girmeye gidicem.. umarım toparlanırım bi an önce..
cilekw canm sen hastanene karar verdinmi?
canım yerinde gidip bak mutlaka ben bi yerde baktım çok dandikti dün de bi mağazada baktım onlar güzeldi ben almıcam ama yinde bakıyorum gördüğüm yerlerde
iyi diyelim iyi olsun..idare ediyoruz işte..sadece çok uykum var..sabahları hiç kalkamıyorum yataktan yaaa...hep kedi gibi yatasım var..
sepet daha kullanışlı artı bi odası varsa park yatağa gerek yok bence odasını nerden aldın ve kaça aldın büyüyenmi beşiği
benimde haftaya diyetisyene gitmem lazım..ama aldım biraz galiba bu sefer..nekadar diyette yapsam ufaklık büyüyo artık iice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?