- 29 Aralık 2010
- 1.896
- 6
- 358
- 38
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #19.821
Ben zaten kilolu hamile kaldım bu aralar iştah patlaması var şeker yüklemesinden iyice korkar oldum ,bi kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum aa bugün harfiyen uydum diyete.Şimdi bendeniz 23+1 deyim en geç ne zaman gidebilirim şeker yüklemesi için bilginiz var mı?Benim doktorum yurtdışına çıkmadan önce gel demişti ama max ne kadar geç gider rejim yaaprsam o kadar ii die düşündü ay korktum ben yaf resmen :18:
24-26. haftalar diye biliyorum canım...
kızlar herkese merhaba,
sabahtan beri yazamadım birşey![]()
dün kızımın nevresim takımını almak için çıkmıştım anca gelebildim sizlere :) uyku setini verip nevresim takımı aldım daha iyi oldu böyle, uyku seti hiç hoş durmadı bizim beşikte yatak üst kademesinde olunca.
bugünde sabahtan beri kızımın odası ile uğraşıyordum yemek molası verince sizlerle buluşayım dedim, süpürdüm mobilyalarını sildim şimdide yerini silip halısını sericem, tüm kıyafetlerinide dolaba astım şubat ayında yıkayıp ütüleyeceğim, o zamana kadar temizken kirlenmesin diye düşündüm, nevresimini yıkayıp yatağa sericem ama, dahada hevesleniyoruz öyle :)
perdesinin asılması var onun için mekanizmayı değiştirmeliyiz, bir ara ilgilenmek lazım onunla bizden haberler böyle şimdilik kızlar...
uyku setini bende sevmiyorum canım. nevresim daha iyi olmuştur umarım. güle güle kullansın bebişin...
Tatlım teşekkür ederim.. hoşbulduk Özledim hepiniizi..
türkiyeden yeni döndük ne yazıkki(
adapte olmaya çalışıyorum 2 ay tatil süper geldi bana...iki gün önce burda dr uma gtik idrar kan testi ve USG yapıldı... bir de kan şekeriime bakıldı.. çok şükür kan şekerim çıkmadı ama sanırm kansızlık çıktı dr a telefonda sordk da verdiğim ilaçı günde iki tane içsin demiş eşime...ŞİMDİLİK BENDEN HABERLER BU KADAR..
BİR DE BENİM OĞLUŞUM EN BAŞTA DOĞUMU 31 MART İDİ.. GİTGİDE BÜYÜK ÇIKMAYA BAŞLIYOR.. İKİ GÜN ÖNCE DOĞUMUZ 20 MART ÇIKTI...VE 600 GR..
ERKEKLER DAHA ERKEN GELİŞİYOR SANIRM
canımmm sonunda kavuştuk sana... geçenlerde polyde seni yazmıştı. inş. iyidir diye kulaklarını çınlatmıştık. sen ve bebişin iyisiniz ne güzel... tatilde iyi gelmiş. artık sık sık uğra olurmu...