• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben zaten kilolu hamile kaldım bu aralar iştah patlaması var şeker yüklemesinden iyice korkar oldum ,bi kaç gündür dikkat etmeye çalışıyorum aa bugün harfiyen uydum diyete.Şimdi bendeniz 23+1 deyim en geç ne zaman gidebilirim şeker yüklemesi için bilginiz var mı?Benim doktorum yurtdışına çıkmadan önce gel demişti ama max ne kadar geç gider rejim yaaprsam o kadar ii die düşündü ay korktum ben yaf resmen :18:

24-26. haftalar diye biliyorum canım...

kızlar herkese merhaba,

sabahtan beri yazamadım birşey :(

dün kızımın nevresim takımını almak için çıkmıştım anca gelebildim sizlere :) uyku setini verip nevresim takımı aldım daha iyi oldu böyle, uyku seti hiç hoş durmadı bizim beşikte yatak üst kademesinde olunca.
bugünde sabahtan beri kızımın odası ile uğraşıyordum yemek molası verince sizlerle buluşayım dedim, süpürdüm mobilyalarını sildim şimdide yerini silip halısını sericem, tüm kıyafetlerinide dolaba astım şubat ayında yıkayıp ütüleyeceğim, o zamana kadar temizken kirlenmesin diye düşündüm, nevresimini yıkayıp yatağa sericem ama, dahada hevesleniyoruz öyle :)

perdesinin asılması var onun için mekanizmayı değiştirmeliyiz, bir ara ilgilenmek lazım onunla bizden haberler böyle şimdilik kızlar...

uyku setini bende sevmiyorum canım. nevresim daha iyi olmuştur umarım. güle güle kullansın bebişin...

Tatlım teşekkür ederim.. hoşbulduk Özledim hepiniizi..:kkk::kkk::kkk:
türkiyeden yeni döndük ne yazıkki :(( :25::25::25:
adapte olmaya çalışıyorum 2 ay tatil süper geldi bana...iki gün önce burda dr uma gtik idrar kan testi ve USG yapıldı... bir de kan şekeriime bakıldı.. çok şükür kan şekerim çıkmadı ama sanırm kansızlık çıktı dr a telefonda sordk da verdiğim ilaçı günde iki tane içsin demiş eşime...ŞİMDİLİK BENDEN HABERLER BU KADAR..

BİR DE BENİM OĞLUŞUM EN BAŞTA DOĞUMU 31 MART İDİ.. GİTGİDE BÜYÜK ÇIKMAYA BAŞLIYOR.. İKİ GÜN ÖNCE DOĞUMUZ 20 MART ÇIKTI...VE 600 GR..
ERKEKLER DAHA ERKEN GELİŞİYOR SANIRM

canımmm sonunda kavuştuk sana... geçenlerde polyde seni yazmıştı. inş. iyidir diye kulaklarını çınlatmıştık. sen ve bebişin iyisiniz ne güzel... tatilde iyi gelmiş. artık sık sık uğra olurmu...:1:

Canım şeker yüklemesini kiloya göre yapmıyolar,yoksa bana yapmazlardı.Benim hamilelik öncesi şekerim düşüktü ama şimdi nasıl çıkar bilmiyorum.Senin açlık şekerin kaç çıktı?Ben geçen gün eczanede baktırdım 95 çıktı.Sınır mı yoksa düşük mü bilmiyorum her dr başka diyo.Biri sınır 90 diğeri 95 diyo.Hangisi doğru şimdi.

eskiden yaptırdığım tahlillerde 104 yazıyodu sınır değer ama her hastanede değişebiliyomuş hamile kalmadn önce 96 çıkmıştı doktor yaşına göre fazla demişti bana

aylar önce taaa temmuz ayında 4-5 haftalık hamileyken bizden ilerde olanların topiclerine bakıyordum ara ara ve cetvellerinde çift haneli sayılar yada orta noktaları görünce çok özeniyordum hiç o zamanlar gelmeyecek gibiydi, çok uzak görünüyordu gözüme...

en geç 99 gün sonra bebeğim kucağımda olacakmış oysa ki...

kızlar doğumdan sonra başka topiclere dağılmayalım başka topicler açılmasın lütfen burada aynen devam edelim, öyle bir durumda mutlaka kayıpla yaşanır birbirimizi bırakmayalım, iyi ki varsınız 20 haftadır beraberiz herşeyimizi paylaştık sizleri seviyorum....

Ben de aynı şekilde düşünüyorum, her ne kadar ben imkanlarımdan dolayı sadece okuyanlardan olsam da, seviyorum sizleri...

aylar önce taaa temmuz ayında 4-5 haftalık hamileyken bizden ilerde olanların topiclerine bakıyordum ara ara ve cetvellerinde çift haneli sayılar yada orta noktaları görünce çok özeniyordum hiç o zamanlar gelmeyecek gibiydi, çok uzak görünüyordu gözüme...

kızlar doğumdan sonra başka topiclere dağılmayalım başka topicler açılmasın lütfen burada aynen devam edelim, öyle bir durumda mutlaka kayıpla yaşanır birbirimizi bırakmayalım, iyi ki varsınız 20 haftadır beraberiz herşeyimizi paylaştık sizleri seviyorum....

bizde seni çok seviyoruz ne güzel şeyler yazmışsın bende hergün şafak sayıyorum az kaldı inş.

hazır topik bukadar yoğunken bir şey sorabikirmiyim kızlar aranızda idrar enfeksiyonu olan arkadaşlar vardı.o nasıl anlaşıldı ıdrar tahliliylemi?benim bir haftadır akıntım gelmeye başladı sürekli geliyor başka kaşıntı yanma gibi bir şikayetim yok ama akıntım neden var:(:(:(

eskiden yaptırdığım tahlillerde 104 yazıyodu sınır değer ama her hastanede değişebiliyomuş hamile kalmadn önce 96 çıkmıştı doktor yaşına göre fazla demişti bana

Benim hamilelikten önce 70 çıkıyodu canım açlık şekerim geçenlerde eczanede ölçtürdüm 95 çıktı.Bilmiyorum şimdi hangisi çıkar hafta görcez bakalım.

merhaba güzel mart anneleri
doktorum aradı ön sonuçlar çıkmış..gözün aydın diye aradı..çok şükür ana 3 kromozoma göre herhangi kötü bir durum yok..inşallah darısı genel sonuca..kaç gündür sıkıyorum kendimi..ağlama nöbeti geçirdikten sonra eşimi aradım..sesimden korkmuş yazık kıyamam..o da çok sevindi..cumartesiden beri gözlerimizden üzüntümüzü paylaşabiliyorduk.. üzerimizden yükü kalkmaz ama mutluluğumuz tarifsiz...hemen siz dostlarımla da paylaşmak istedim..:71:

Canım ne güzel yazmışsın.Bence de birbirimizi bırakmayalım,böyle devam edelim inş.

doktorum aradı ön sonuçlar çıkmış..gözün aydın diye aradı..çok şükür ana 3 kromozoma göre herhangi kötü bir durum yok..inşallah darısı genel sonuca..kaç gündür sıkıyorum kendimi..ağlama nöbeti geçirdikten sonra eşimi aradım..sesimden korkmuş yazık kıyamam..o da çok sevindi..cumartesiden beri gözlerimizden üzüntümüzü paylaşabiliyorduk.. üzerimizden yükü kalkmaz ama mutluluğumuz tarifsiz...hemen siz dostlarımla da paylaşmak istedim..:71:

hadi geçmiş olsun..üzülme artık..diğerleride temiz çıkar merak etme..iyi düşün iyi olsun

kızlar ben 3 ara 3 ana öğün yiyorum sıkı yesem kilo alıyorum az yesem acıkıyorum sizdemi öylesiniz mesela kaç tabak kaç çeşit kaç porsiyon yiyosunuz 27. haftaya gireli oburluk diz boyu 10-11 kilo aldım Allahtan iç karnım geniş te kimse anlamıyor bu kadar aldığımı:18::18::18::18::18:

daha yeni meyve yedim yine acıktım of of:43::43::43::43:

ben sabah çok az ekmekle kahvaltı yapıpı işe geliyorum saat 10:00 gibi meyve yiyorum saat 12:00 öğlen yemeğimiz oluyor çoğu zaman ekmeksiz yemekleri afiyetle yiyorum saat 16:00 meyve yine akşam eve gidiş saat 19:00 yine ekmek çok olmamak kaydıyla yemeklerden yiyorum 2-3 saat sonrasında yine meyve yatacagımdada sütümü içiyorum yatıyorum toplamda ben 15 kilo aldım ama sadece göbeğim büyük geri kalan her yerim oldugu gibi duruyor hiç kilo almamış gibi yani;
öğlen yemeğimizde ana yemek, yanında pilav,salata ve yogurt oluyor genelde böyle,
akşam yemeğindede ana yemek salata, yogurt vs. ne varsa böyle geçiştiriyorum işte şekerr..

şimdi aradım doktoru 120 çıkmış normal dedi doktor 140 a kadar 140 dan sonra gebelik şekeri oluyo dedi..şekeri yüksek çıkan arkadaşlar 3 ay kaldı şurda doğumdan sonra inşallah vücut kimyamız normale dönecek..diyet yapıncada sağlıklı beslenmiş oluyosunuz..

hazır topik bukadar yoğunken bir şey sorabikirmiyim kızlar aranızda idrar enfeksiyonu olan arkadaşlar vardı.o nasıl anlaşıldı ıdrar tahliliylemi?benim bir haftadır akıntım gelmeye başladı sürekli geliyor başka kaşıntı yanma gibi bir şikayetim yok ama akıntım neden var:(:(:(

evet cnm idarar tahlili yaptırman lazım bendede akıntı vardı tahlil yaptırdım 5 günlük bir tedaviden sonra geçti çok şükür

canım gözün aydınn olsunn çok şükür inş. bundan sonrada herşey güzel gelişecek üzülmeyin artık emii bebişinide üzme strese sokma artık emi canım

ay gözün aydın cnm çok sevindimmmmmm

Back
X