2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın.. bir avazada sağlıkla alırsın inşallah bebeğini kucağına. hepimiz alırız inşallah.. benim minişinde dün detaylı ultrasonda midesi görünmedi. 10 gün sonra yeniden çağırdu doktor..

lifeeeeee canım gözünn aydın olsun
nasıl sevindim anlatamammmm
bence üç haftaki sonucunda temiz çıkacak inşallahh

canım msjn yeni gördüm benim ilk gebeliğimde 23 haftalıkken doğum yaptım kanamam baçlayınca acile gittim suyumda geliyodu yavaş yavaş 1 hafta kadar hastanede yattım bebeği hemen almadılar karnımda su iyice azalınca suni sancı verdiler normal doğum yaptım bebeğim canlı doğdu hemen küveze aldılar yaşamaz dedikleri halde drlar yaşatmaya çalıştılar bide suyum gelmeye başlayınca sancılar ve açılmam olmuştu

hadi gözünaydın cnm inşallah hiçbirimiz sıkıntı çekmeden bebeklerimizi alıcaz kucağımıza

sırtüstü yatağa yattığımda hissediyorum bende özellikle eşim yüzünü karnıma koyduğunda bebeğimin kalp atışlarını daha net hissediyorum canım dene istersen sende :)

Merhaba arkadaşlar,
umarım herkez iyidir..
Ben de 25 haftalık oldum 7 kilo aldım. bebeğim 870 grmışş doktorum normal dedi. şeker testinde aclık normal ama 50 gr glıkoz da 154 çıktı sonucum bıraz fazla imiş.. 3 gun sonra 100 grlık iiçin gidicem.. 100 gram lık seker yuklemesini nasıl yapıyorlar.. hepsini bir anda içeceksen zor gerçekten işimiz çunku hiç sevmedim ben o suyu...
herkeze güzell gunlerr

bugün arkadaşımın bebek mevlütüne gittim baklava verdilerr yemedimm çok şükür tatlıyla hiç aram yokk çünkü hergün 1 parmak kalınlığında bitter yiyorum yetiyoo
hamile kaldığımdan berii bikere şerbetli tatlı yemedimm bu şekilde idare ettimm çaya kahveye şeker kullanmam şekerli içeceklerr meyv suları içmem
yarın şeker yüklemem varr napacam bilmiyorumm hiç şeker kullanmıyorumm yemiyorumm sabah aç karnınaa içilcek bidee nasıl içicemm bilmiyorumm
üzüm bile yiyemem şekerli gelirr sevmem hiçç off offf yarını bi atlataydıkk rahatlardımm

atlatırsın inşallahh hugocumm
ayrıca büyük ihtimalde güzel sonuç alırısnn
canım ben acayip tatlı yiyorumm baklavalar
pastalar bitterler ne varsa yiyorumm acayip canım sıkkın bu duruma
umarım bendede çıkmaz :26:

arkadaşlar bu şeker yüklemesi herkese yapılıyormu yoksa bir şikayetiniz olduğu için mi yapılıyor.bu konuda doktor hiç bir şey söylemedi bana hiç bilgim yok açıkcası.

bilmemkii insan yinede tedirgin oluyoo
inşallah güzel sonuçlar alırızz
kızartmada hiç yemedim diyebilirimm tatlı kızartma yemedimm hamur işi arada yedimm bu haftadan itibarenn çok daha dikkat ediyorum esmer ekmeğe başladımm iştahımız çok açılıyomuş son aylar çok acıkıyormuşuz

ayyy canımm gerçektenden de açılıyor
ben ilk aylar iştahım yok diye üzülürdümm
az evvel bir yemek yiyişim vardı sanki kıtlıktan çıkmış gibi

ayyy canımm gerçektenden de açılıyor
ben ilk aylar iştahım yok diye üzülürdümm
az evvel bir yemek yiyişim vardı sanki kıtlıktan çıkmış gibi

bende farkettim hemen ekmeği değiştirdimm marketten tam buğday unu aldımm sabahları krep yaparımm filan diyee ara öğünlerde meyve yiyorummm günde 1 fincan şekersiz türk kahvesi içiyorum iştahımı kontrol ediyo akşamları bol salata yiyorumm filann ama zor oluyo tabikideee insanın aklına türlü türlü şeyler geliyoo
geçen pastaneye gittimm canımm nasıl pasta istedii yemedimm onun yerine sıcak çikolata içtimm kestii
valla tatlılara bi başlarsam arkası gelir diye korkuyorum çünkü benimm oğlan tatlıyı seviyo belli çünkü huyumu değiştirdi
çikolata yediğimde çok tepiniyoo ama sütlü çikolata yersemm ohh çok keyifliyizz bitter o kadar sevmiyoruzz
balık çokk seviyoruzz ne zaman balık yesekk sabaha kadar tepiniyoo köftede yediğimde öyle oluyoo
bu besinlere karşı fazla tepkisi oluyoo
derdimiz çikolatalı tatlarr maleseff puding profiterol ekler çikolatalı pasta yani içinde çikolata olan herşeyy
işte hergünn azcık bitter yiyorumm böylece bastırıyoo yoksaa çikolata çeşmesine ağzımı dayıcaamm valla o derecee
bak bide böyle canın tatlı çektimi filan bi tarifim varr normal keklere konan kakaolar varya marketten alıyoruzz onların bazısında içilebilir diyoo onu içiyorum ben diyetisyenim magnezyum eksikliği için vermişti bana sıcak süte ekliyorum içiyorum bazen içine pekmez karıştırıyorum 1 çay kaşığı harnup pekmezii öyle içiyorum o da tatlı ihtiyacını kesiyoo

helalll sana hugocumm süpersin
böyle dengeli davranabilmen çok güzel
bundan sonra bende dikkat edicem aslında ben normalde tatlıyı hiç sevmem
ama bu gebeliğimde tatlı manyağı oldumm

SÜTLÜÇÖREK canım genelde 24-28 haftalar arası yapılıyor şeker testi.

benim randevum 7 aralıkta ve o zaman 27.haftamda olucam şeker testim yapılacak.

SÜTLÜÇÖREK canım genelde 24-28 haftalar arası yapılıyor şeker testi.

benim randevum 7 aralıkta ve o zaman 27.haftamda olucam şeker testim yapılacak.

benimde 27 haftada yapılıcak cnm zaten hamilelik şekeri eğer cıkarsa 6 ayda çıkıyormuş oyüzden bu haftalara bırakıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…