- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #19.881
Çooook teşekkür ederim bu güzel dileğin için. Rabbim inşallah kabul eyler bu güzel dualarımızı. Sende güle güle büyüt bebişini hayırlısıyla
ahh canımm inş. bir sorun çıkmadan atlatırsın hakkatten şekerle arası iyi olmayan biri için şekerli su kabus gibi birşey benimde çok aram olmadıgından iyi biliyorum zor atlattım bende ama güzel haberlerle geleceksin inş.. bunu düşün bir kerede iç emi suyubugün arkadaşımın bebek mevlütüne gittim baklava verdilerr yemedimm çok şükür tatlıyla hiç aram yokk çünkü hergün 1 parmak kalınlığında bitter yiyorum yetiyoo
hamile kaldığımdan berii bikere şerbetli tatlı yemedimm bu şekilde idare ettimm çaya kahveye şeker kullanmam şekerli içeceklerr meyv suları içmem
yarın şeker yüklemem varr napacam bilmiyorumm hiç şeker kullanmıyorumm yemiyorumm sabah aç karnınaa içilcek bidee nasıl içicemm bilmiyorumm
üzüm bile yiyemem şekerli gelirr sevmem hiçç off offf yarını bi atlataydıkk rahatlardımm
arkadaşlar bu şeker yüklemesi herkese yapılıyormu yoksa bir şikayetiniz olduğu için mi yapılıyor.bu konuda doktor hiç bir şey söylemedi bana hiç bilgim yok açıkcası.
cnm banada yapılmadı herkese olmuyo demekki
merhaba güzel mart anneleri
doktorum aradı ön sonuçlar çıkmış..gözün aydın diye aradı..çok şükür ana 3 kromozoma göre herhangi kötü bir durum yok..inşallah darısı genel sonuca..kaç gündür sıkıyorum kendimi..ağlama nöbeti geçirdikten sonra eşimi aradım..sesimden korkmuş yazık kıyamam..o da çok sevindi..cumartesiden beri gözlerimizden üzüntümüzü paylaşabiliyorduk.. üzerimizden yükü kalkmaz ama mutluluğumuz tarifsiz...hemen siz dostlarımla da paylaşmak istedim..
canım msjn yeni gördüm benim ilk gebeliğimde 23 haftalıkken doğum yaptım kanamam baçlayınca acile gittim suyumda geliyodu yavaş yavaş 1 hafta kadar hastanede yattım bebeği hemen almadılar karnımda su iyice azalınca suni sancı verdiler normal doğum yaptım bebeğim canlı doğdu hemen küveze aldılar yaşamaz dedikleri halde drlar yaşatmaya çalıştılar bide suyum gelmeye başlayınca sancılar ve açılmam olmuştu
Kızlar az önce kasım annelerine bir göz atayım dedim orda bir anne doktor yüzünden çok zor bi doğum yapmış üstelik bebeğin kolu da hasar görmüş
medipol hastanesi koşuyolunda doktorda sinem beden miş doktoru
günaydın kızlarrr bugün çok yogun bir gün beni bekliyor Ankaradan denetimcilerimiz falan geliyor dua edin rahatlıkla bir pürüz çıkmadan atlatayımmmm hepinizi öpüyorummm
yaa inanılmaz kötü oldum okurken kendim yaşamış gibi rabbim yardımcısı olsun ağlamamak için zor tuttum kendimi sabah sabah bütün moralim bozuldu yaa
evt çok kötü bi durum malesef bizde aynı şeyleri yaşamamak için dikkat etmemiz lazım doktor ismini vermeseydi söylemicektim aslında size Allah böyleleriyle karşılaştırmasın bizi inş.
ben kötü hiçbişi okumuyorum artık kızlar..sonra günlerce gelemiyorum kendime..sizde okumayın..biz artık git gide hassaslaştık...dün face te bi video paylaşmışlar..bi yavru kedi kabus görüyo anneside ona sarılıyo falan oturdum ağladım saatlerce..akşam tv de film vardı ölümsüz savaşçı die..ordada canavar kadının canavar oğlunu öldürdüler..oturdum onada ağladım...yavrusu öldü kadının die..
Oyyy penim hashas panpişimmmm :)) haklısın valla zaten ota tota ağlar olduk.. böle yaşanmış şeylerden özellikle uzak durmak lazım.. Bende okumuyorum anlatırlarsa dinlemiyorum.. İnsan çok etkileniyo şu durumda..
Benim kide geçen ayrıntılı ultrasonda ne pipisini gösterdi, bacaklarını çapraz kapatmış, nede yüzünü gösterdi,elleriyle yüzünü kapattı, dr salladıda bacaklarını açtı, ama yüzünü göstermemekte inat etti, zorla bir resim yakaladık, cd görüntüsündede elleri hep yüzünde, neden öyle yapıyorlar ki bu bebişlerbenımkıde oylre cnm cınsıyetlede alakası yok bızımkının pıpısıde hep ortalıkta ama yuzune bakınca ellerıyle hep kapatıyo hıc acmıyo yuzunu 1-2 defa zar zor gorduk yuzunu ucundan okadar baska gostermıyo
Eşimin Tosyadaki arkadaşların bazıları Ankaraya düğüne gelememişlerdi, buraya gelince bize oturmaya geldiler, gelirkende düğün hediyesi diye bir paket hazırlamışlardı, İçindende espiri olsun diye primanın yenidoğan bebek bezi çıkmıştıçok güzel bir bilgi vermişsin bende 1 paket yenidoğan alıp sonrasında 2 no dan başlamıyı düşünüyorum şimdiden heyecanla bir sürü yenidoğan almayalım :)
Canım geçmiş olsun, Allahtan ki bu hamileliğe mahsus bir şey, hamilelikten sonra kalmıyor, evet belki diyet uygulamak zorunda kalacaksın ama en azından daha sağlıklı besleneceksin,, inanıyorum ki buda geçecekSelam kızlarrr..
Malesef haberler kötü.. Çıbık yoktu ama tozuda işe yaramadı bende :)) Çok yüksek yine.. Dr evet gebelik şekeri var dedi.. Cumartesi günü diyetisyene gönderdi, artık diyet uygulayacağız.. Off of
Canım ya nasıl sevdim, Rabbim hayırla, sağlıcakla tamamına erdirsin, bu günler sadece birer anı olarak kalsın inşaAllahmerhaba güzel mart anneleri
doktorum aradı ön sonuçlar çıkmış..gözün aydın diye aradı..çok şükür ana 3 kromozoma göre herhangi kötü bir durum yok..inşallah darısı genel sonuca..kaç gündür sıkıyorum kendimi..ağlama nöbeti geçirdikten sonra eşimi aradım..sesimden korkmuş yazık kıyamam..o da çok sevindi..cumartesiden beri gözlerimizden üzüntümüzü paylaşabiliyorduk.. üzerimizden yükü kalkmaz ama mutluluğumuz tarifsiz...hemen siz dostlarımla da paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?