- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #4.381
merhaba kızlar nasılsınız bebişlerinizi teker teker öpüyorum inşallah herşey yolundadır gözerimde yanma başladı pek okuyamıyorum şöyle bi kaç sayfa gezdim yeni yeni telaşlar başlamış ne güzel buarada limonlu kek canım allah yar yardımcın olsun allahım bebeğini de sana bağışlasın..
kad_er ve ceylinmelek hiç kendinizi boş şeyler için üzmeyin canlarım bebeişleriniz de üzülmesin.. ben de hamiş olduğumu söleyince bana ilk tepki artık güreş yoookk olmuştu da şok olmuştum bebeğe sevinmiyorda eşimle birlikte olamayacam die seviniyo hey allhımmm.. temmuz15 de döndük evimize hiç aramadılar sonra duymuşlar oğullarını arayıp geçmiş olsun dediler bana da selam söylediler telefona bile istemedilerçok üzüldüm yıprandım baktım bana bişey olsa kimsenin umrunda değil.. yani diyeceğim o ki eşiniz ve bebişlerinizle mutlu olmaya bakın kapınızı kapatın sesleri dışarda kalsın.. mutluluğunuz o insanlara kapak olur zaten..
kızlar sizleri çok seviyorum yeğenlerime de kendinize de çok ii bakın inşallah bir iki aya bende sizinle sevincimi paylaşırım..
boşverin takmayın kızlar bazı insanların kalpleri kötü siz bebişlerinize iyi bakın üzülmeyin ki o pıtırcıklarda mutsuz olmasınlar