merhabalar mart annleri...
Bizde dün doktorun yolunu tutanlardanız. Çok şükür yine bebeşimizin kalp atışını gördük

Üstelik bu sefer göbekten baktığında görebildik. 10 gündür lekelenme sebebiyle yatıyordum. Kanama kesede görünüyormuş ama rengi plesantaya yaklaşmış iyi bu dedi. Ama yine de dikkatli olmalıymışım. 15 gün daha ilişki yasak. İyi güzel sevindik. Herşey şimdilik yolunda. Ama sabah bir şokla uyandım. Koyu kahverengi bir lekelenme. Korktum çünkü bu renk hiç olmamıştı ve bu kadar fazla. Kan testimde dün yapıldı. İdrarımda iltihap varmış.Sonucu beklemene gerek yok eşin gelsin göstersin dedi. Bir arkadaşım aldı. Ona; idrarında yanma olursa gelsin antibiyotik yazalım demiş. Yarın yeniden gitmeyi düşünüyorum. Hem lekelenmeyi sorucam hemde ilaç yazdırım diye düşündüm..
Geçen sormuştum sadece 1-2 kişi cevap yazmıştı. Sizinde böyle oluyormu yani lekelenme . Ne kadar sürermiş? Benim 27 mart allah nasip ederse doğum tarihi. Benden 4 hafta ileri olanlar var. Belki diyorum yaşayıp atlatan vardır. Ne zaman kurtulurum. Doktorum düşük oranın çok azaldı dedi. 3 aydan sonra yarı yarıya azalıcak dedi. Ama yine de lekelenmeyi gördükçe moralim bozuluyor.
2li test içinse 12 eylülde gel dedi doktorum.
Çok midem bulanmıyor. Geceleri bazen karışıyor. Ama daha çıkarmadım çok şükür. Annem sağ olsun yapıyor. Koku duymayınca daha bir yiyiyorum.Hazımsızlık içinde hap verdi. Birde multivitamin başlattı.
Benden böyle işte..
Herkese sevgiler...