• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

MaşaAllah ne kadar muhabbet etmişsiniz, oku oku bitmedi:34:

günayddın kızlaarr nasılsınız uhdecim geçmiş olsun bu arada kendimize iyi bakalım ayaklarını sıcak tut bende de aşırı gaz problemi var yaa dün sancı veriodu artık korktum biraz ama nası geçicek bilmiorum:69:
canım aynı sorun bende de vardı, ben yatmadan önce bir kaşık zytin yağı içtim, ardından da bir su bardağı sıcak su içtim, sabaha kalktığımda o kadar rahatlamışım ki, o gün bu gündür yok, tavsiye ederim:34:

hapinize çok teşekkür ederim kızlar benımde bebeğimin cinsiyeti belli oldu erkek rabbim yine hayırlısını versin :69::69: inş. test sonuçlarımda kesinleşince rahatlıcam :54::54:
Canım ya ne güzel, darısı bize,inşaAllah test sonuçlarında temiz çıkar, bende meraktan çatlıyorum, acaba cinsiyet ne olacak:44:

Kızlar bugün dra gittik 4lü test için cinsiyetimiz de KIZ yani pamuk prensesim geliyorrrrrrrrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::66::66::66::66::66::66:
oy oy ne güzel ya, kız bebişler daha şirin oluyor, cicili bixili giydirildiğinden midir nedir, ama benim içime erkek doğuyor, hayırlısı bakalım:61:

kızlar biraz önce bişey oldu sinirden ellerim titremeye başladı, başım ağrıyor deli gibi.. beni hiç arayıp sormayan, yeni eve taşındık 2 ay oldu 1 kez bile evime gelmeyen kısacası benimle alakası olmayan eltim beni aradı. bebişimin cinsiyetini merak ediyormuş öğrendnmi die aramış(kendisinin 2 kzı var ve erkek olur die 3.ye hamile 1 yıl aradan snra). bana demezmi kız olsun die dua ediorum,inşallah kızın olur yoksa ben kendimi ezik hissedicem die!!!! ayy ne saçmalık bu ya. resmen oturmuş bunun planını yapmış fesat şeyyy. inanınki nefret ettim şuan ondan. bide aramış söylüo saf saf. küçük insanlar küçük işlerle uğraşır işte.ne kadar kötü niyetli insan dolu etrafta yaaa. çok sinirliyim şuan, anlatıp paylaşıcak kimsem de yok burda. onun için sizinle paylaşmak istedim :43:
ya bir insan bu kadar mı fesat olur yaaaa, bu arada şunu farkettim,devlet istediği kadar önlem alsın bu tip insanlar akıllarını başına almadığı sürece, erkek düşkünlüğü azalmadığı sürece bizim toplumumuzda kadına şiddet asla bitmez:47::47::47:

merhablar arkadaşlar.:71:
uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı ama daha önceden 2 bebeğimi kaybettiğim için bi türlü cesaret edemedim aranıza katılmaya. bu 3. hamileliğim. çok şükür bu günlere gelebildik. yarın 14. haftamızı tamamlamış oluyoruz. diğer 2 bebeğimi 8. haftanın içinde kaybetmiştim. bu kez iyi gidiyor bakalım... inşallah sonuna kadar da öyle gider. ( bu dileğim hepimiz için )
yaşım 27, izmir de yaşıyorum ve öğretmenim. tahmini doğum tarihi 14 mart.
geçen cuma kontrolümüz vardı. her kontrol öncesi ben de ölüp ölüp diriliyorum daha önceden acı tecrübeleri olan diğer arkadaşlarım gibi. ama endişelerim giderek azalıyor tabi. çok güzel geçti neyse ki... kıpır kıpır hareket ediyordu ve kalbi atıyordu.
:nazar:veee oğlumuz olacağını öğrendik.:55: :nazar: kesin değil tabi daha erken ama büyük ihtimalle erkek dedi doktorumuz... sağlıklı olsun da kız- erkek farketmez.
hepinize sağlıklı ve rahat hamilelikler geçirmenizi diliyorum.
canım inşaAllah bu sefer Rabbim hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı ansip eder:71:

hepinize güzel günler arkadaşlar ben 1 aya yakındır giremedim malesef 19 ağustosta ani bir kaza sonucu babamı kaybettim hala kendime gelebilmiş değilim beni hayatta tutan bebeğim eşim ve annem dayandı meleğim okadar acıya demekki dayanaklıymış kuzum...cinsiyetler belli olmuş çoğunuzun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize ben 2li testimi yaptırdım geçen hafta ancak doktorum cinsiyetini söylemedi p.tesi öğrenecem bende kısmet olursa
Canım Başınız sağolsun, inşaAllah mekanı cennet olsun, Rabbim sana ve ailenede dayanabilme gücü versin, bu arada inşaAllah test sonucunda temiz çıkar:71:

Allah kolaylık versin canım...hakkaten zor bankacılık...bıraktıktan sonra yoğun tempo sonrası boşlukta hissetmeyesin kendini...herkesin çocuk yetiştirme şekli başkadır..belki sen hepsinin üstesinden gelebilirsin...:71:

aminn, ne bilimm çocuğumla uğraşmaktan sıkılmaya fırsatım olmaz herhalde diye düşünüyorum, hepsinin üstesinden geliyorsun ama sonra çok yıpranıyorsun bilmiyorumm işte kafam çok karışıkk :31:

Eğer durumunuz müsaitse en az 2 yıl bebeğinizle kalın bence bende çalışmak istemiyorum .

yaa çalışmaya devam etsem tabii daha iyi olur ama çalışmasamda olur çok şükür.
bakalımm daha önümüzde 5-6 ay var inşallah rabbim doğru karar verdirir bana :49:

kızlar dün ikili testin ilk aşamasıa girdim. doktor ölçüm yaptı, normalmiş. ancak dün bebek tam 12 haftalıktı ama artık 13 haftalık olarak sayacakmışız bunu düzeltti..ayrıca plasentanın aşağıda olduğunu söyledi, plasentası aşağıda olan var mı? yukarı çıkmazda sezaryen ile alınıyoruş bir de bunu söyledi.

canım benim ilk hamilelimde plesenta aşağıdaydı çok dikkatli ol ağır iş yapma ilişki de bulunma hamilelik ilerledikçe yukarı çıkmıştı benim ama rahimağzında olursa çok tehlikeli:18::18::18:

canım benim ilk hamilelimde plesenta aşağıdaydı çok dikkatli ol ağır iş yapma ilişki de bulunma hamilelik ilerledikçe yukarı çıkmıştı benim ama rahimağzında olursa çok tehlikeli:18::18::18:

gelecek ayki kontrolde belki çıkar dedi. doktor biraz sakin biri olduğundan çok felaket tablosu çizmedi. ama ben rahat durmayarak araştırdım, araştırdıkça korktum. ilişki yasağı getirdi yalnızca. onun dışında yürüyüşü falan kendi önerdi yemeklerden sonra.

Günaydınlar güzel annecikler ve bebişleri:)Karnımızı doyurduk vitaminimizi içtik geldikk.Dün çok yorulmuşum off işler hiç bitmiyor...En son 23:30 gibi teras temizliyordum ne zorum varsa ama ben yapmadığım sürece yapacak kimse olmadığı için içim rahat etmiyor maalesef.
aslıyt başınsağolsun mekanı cennet olsun.uhdecim sana da geçmiş olsun sıkı sıkı giyin terle bol bol ıhlamur iç terleyince de ılık bir duş al umarım en kısa zamanda iyileşirsin.
Derin83 benim de bankacı arkadaşlarımda aynı problem var maalesef aslında bankacılık değil de özel sektörde çalışmak başlı başına problem,ben de kararsızım çalışıp çalışmamakta ...

hepinize tşk.ederim kızlar şuan baya atlatmış durumdayım terledim baya o geçirdi sanırım Allahım bu hamilelik süresince kimseye hastalık vermesinn çok zor oluyor

gelecek ayki kontrolde belki çıkar dedi. doktor biraz sakin biri olduğundan çok felaket tablosu çizmedi. ama ben rahat durmayarak araştırdım, araştırdıkça korktum. ilişki yasağı getirdi yalnızca. onun dışında yürüyüşü falan kendi önerdi yemeklerden sonra.

bende haftaya çarşamba dr gitçem ilk sorcam şey plesentanın durumu olcak ilk hamilelimdede 4 aya girerken aşağıda demişlerdi 1 ay falan sonra yukarı çıktımıştı şimdi onun korkusu sardı:5::5::5::5::5:

bazı arkadaşlar 4 lü test ten bahsetmişler. benmim doktorum üçlü testi gerek görmemişti ama dörtlüden bahsetmedi bile hiç. acaba dörtlü test nedir ne için yapılır bilgisi olan varmı? ben bilmyorumda...

bende haftaya çarşamba dr gitçem ilk sorcam şey plesentanın durumu olcak ilk hamilelimdede 4 aya girerken aşağıda demişlerdi 1 ay falan sonra yukarı çıktımıştı şimdi onun korkusu sardı:5::5::5::5::5:

inşallah yukarıdadır. aynı korku önümüzdeki aya kadar bende var ve hoş bir duygu değilmiş:(

hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim:)

kızlar günaydın......sutlucörek tebrik ederim arkadaşım...

arkadaşlar ablamında plasende aşşağıdaydı sonra yukarı çıktı korkmayın oğlu var cok yaramaz.

birde şiddetle sizede bir site öneriyorum acayip tulumlar var üye olun hemencecik markabebe....com :46:

nasılsınız ???????
bugün kontrolü olan arkadaşlarım inş hayırlı haberlerle gelirsiniz ...merakla beklemekteyiz...
kan sonuçları iyi çıkan arkadaşlarım gözünüz aydınnnn....
UHDECİMMMM,,,
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine ...inş çabucak geçer ...

arkadaşlar ayrıca fiyatlar dışarıya göre uygun benim düm 21 tl aldığım biberon 15 tl chıco

evet cnm ben orayı hep takip ediyorum ama acaba sahtemi gerçekmi bilemediğim için bir türlü cesaret edip alamadım bugüne kadar belki orjinaldir özellikle giysiler için söylüyorum ama defosu fln vardır diye korrkuyorum çok uygun çünkü fiyatları..

bazı arkadaşlar 4 lü test ten bahsetmişler. benmim doktorum üçlü testi gerek görmemişti ama dörtlüden bahsetmedi bile hiç. acaba dörtlü test nedir ne için yapılır bilgisi olan varmı? ben bilmyorumda...
canım 4lü test daha ileri bir aşamasıymış, ben ikiliyi yaptırdım ve üçlü ile dörtlüyü düşünmüyorum..... yani yapılması zorunlu değil:61:

Günaydın pardon tünaydın kızlar ilk defa bu kadar çok uyudum uzun bir aradan sonra :1: :1:

Prensesimi kutlayan arkadaşlara çoook teşekkür ederim iyiki varsınız:8: :8: :54: :54:

Günaydın pardon tünaydın kızlar ilk defa bu kadar çok uyudum uzun bir aradan sonra :1: :1:

Prensesimi kutlayan arkadaşlara çoook teşekkür ederim iyiki varsınız:8: :8: :54: :54:

tünaydın cnm....
ya ben dün senin dediğin şu hemşirelerin yönteminin sende tutup tutmadığını çok merak ettim cnm ...kardeş hesabıyla olan ...
:52::52::52:

$pr_01_6284_max.webp $pr_01_4516_max.webp [QUOTE=
ya cnm bencede orjinal değildir gibi geliyor ama çantalarda var böle orjinal gibi ama 75 tl güzel oluyolar ben bunları aldım bakalım nasıl gelicek....bu arada kimse bişey almıyormu cicişler bölümüne ekleme yapılmıyo ben cok aldım:55::55:

Eki Görüntüle 256164 Eki Görüntüle 256163
ya cnm bencede orjinal değildir gibi geliyor ama çantalarda var böle orjinal gibi ama 75 tl güzel oluyolar ben bunları aldım bakalım nasıl gelicek....bu arada kimse bişey almıyormu cicişler bölümüne ekleme yapılmıyo ben cok aldım:55::55:[/QUOTE .!.:
ayy bayıldım yaaa:66: rabbim hayırl, sağlıklı bir şekilde güle güle, sevine sevine kullanmayı nasip etsin:71:

Ben daha hiç birşey almadım bebiş için, sadece kendime e-bebekten kışın giymek için bir hırka ve bir kazak aldım, cinsiyeti bir öğreneyim, inşaAllah başlayacağım:66:

Back
X