canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben de bu topiğe 2012 yılı mart annesi adayı olarak girmiştim, bugün tam 1 ay oluyor o acı gün geçeli..bizde sizin gibi hiçbirşey yokken, sadece ikili test yaptırmak için kontrole gitmiştik, bebeğin karnımda kalbinin durduğunu öğrendik, o an ki acımın tarifi yok, Allahım kimseye yaşatmasın ama asla unutamayacağım bir gündü..sen genetiğe yolladık demişsin ama, ilk kayıpta genetiğe yollamıyorlar bebeği, o patalojiye gitmiştir, patolojide de bildiğim kadarı ile bebeğin kürtajdan önce yaşayıp yaşamadığına bakıyorlar, yani neden aramıyorlar, bize doktorum öyle söylemişti..bebeğin karında kalbinin durmasının bir nedeni bebeğin sakat olma ihtimali ve vücudun bunu algılaması, gelişmesine izin vermiyor, diğer bir nedeni ise, anne kanında pıhtılaşma olması ve bu pıhtının bebeğinin kandan beslenmesini engellemesi..benim doktorum haftaya beni fakulteye sevk edecek ve kan pıhtılaşması ile ilgili testlerimi yaptıracağız, sende doktorundan bu konuda bilgi al tatlım..ben çok araştırdım..çok geçmiş olsun acımız aynı acı..seni çok iyi anlıyorum..Allahım inşallah en kısa zamanda bizim yüzümüzü yeniden güldürecek..verende o, alanda o, verdiklerine de şükürler olsun vermediklerine de..her zaman ileriye bakmak lazım..geçmişe gömülmeyeceğiz bundan sonra..içimiz huzurlu bir şekilde güzel günleri bekleyip göreceğiz canımm..