- 22 Eylül 2011
- 448
- 0
- 296
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #12.361
merhabalar kızlar. benimde bu haftam çok yoğundu okuladan sonra kurs. bugünde misafir vardı. şimdi uzattım bacaklarımı. bizde dün doktora gittik. doktorumuz 4lü test için kan istedi ön tarama yaptım dedi. benimde birçok arkadaşımın ki gibi haftamdan ileri çıktı bebişim. üstelik cinsiyetinide öğrendik. %99 kız dedi. inşallah sağlıklı sıhatlidir. 1 hafta sonra kan testi sonuçlarını öğreneceğiz. bu seferde kolu kafasının altında dedi ben eve gelince bi huylandım 2 seferde böyle bir terslik olmasın diye. inşallah değildir. korkular peşimi bırakmıyor maalesef.
geçenlerde okudum relax mode dana bahsetmişsiniz bende izmirdeyken alırdım. güzel oluyor bezleri. bende doğumdan sonraya giymek için pijama alıcamda şimdi 63 kiloyum.. doumdan sonra sizce kaç beden almam uygun olur. ben l düşündüm ama ne dersiniz. internetten alıcam? l büyük olmaz değil mi?
canım bende izmirden dün aldım relax mode. L beden aldım bende 63 kıloyum boyum160. gecelık sabahlık aldım eskı sezondu fıyatı da uygundu. uzun kollu dız altında denedım göbiş büyüse bile olur esner bi kumas. bol salas oldu ama rahat edeyım dıye aldım.. oz.le gogus kısmı cıtcıtlı aldım ezmırme donemı ıcın. pijama takımı aldım bı de lastık kısmı sıkmayan yine L beden. onu da gobegın altında tutucagın sekılde giyebilirim diye aldım.yıne gosus kısmı cıtcıtlı ustü bol. Relax mode sen kullanmıssın güzel diger ark.lara da tavsıye ederim. lohusalık markalarından daha kaliteli pamuklu.