- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #12.381
merhaba canım ben 16 haftayı doldurduktan sonra hissetmiştim ilk. ama ilk başlarda fıkır fıkır olmuyo. günde 1 ya da 2 kez pıt pıt diye oluyodu. şimdi fıkır fıkır oluyo bazen tekmeledi diyorum anlıyorum ama bazen ne yaptığını anlayamıyorum tuhaf seyler hissediyorum. bazen canımı da acıttığı oluyor. doktor da bana 20. hafta gibi hissedersin demişti. ama arkadaşlardan erkek bebeklerin daha erken hissedildiğini duymuştum. ne kadar doğru bilmiyorum... doktora 17 haftanın başında kontrolde artık hissediyorum dedim. şaşırdı. zayıf olduğun içindir belki dedi. çok farklı güzel bi his. umarım en kısa zamanda hissetmeye başlarsınız. panik yapmaya gerek yok, az kaldı... hep böyle düşün.ben 17hafta oldum ama ne bir kıpırtı ne bir tıngırtı hissesemiyom,dr 20.haftada hissedersin dedi ama çoğunuz hissetmişsiniz:18:. bizim doğum 26 sı gözüküyo ondan mıdır acep![]()
ben ilk yerde otururken hissettim çünkü bacagımın birini dikip sehpaya dayamıştım. sıkıştı herhalde. yan komşum da hamile o da otururken azıcık öne eğilince falan sıkışıyo ya daha iyi hissedersin demişti. eşofmanımın lastiğini karnımın üstüne çekince az hissediyordum artık karnımın altında tutuyorum. bebek de henüz altta old. için rahat hissediliyo. burdaki arkadaşlar sırtüstü yatarken de hissettiklerini söylediler.. son günlerde ise oturuken yatarken ya da ayakta farketmiyo. her türlü hissetmeye başladım.darisi başına canımpeki hangi durumlarda daha çok hissediliyo kıpırtılar? otururken mi yatarken mi ayakta mııııı![]()
Son düzenleme: