- 9 Mayıs 2011
- 1.903
- 9
- 108
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #16.321
ya ne derlerse yapıyorum..hangi testi isterlerse yaptırıyorum..bak sabah gittim gene kan verdim idrar verdim..sesimi çıkarmıyorum hiç..aman yeterki herşey kontrol altında olsun diye..ve herşeyde normal çıkıyo ama nedir bukadar sıkıntı anlamıyorumki..ya resmen ucube gibi davranıyolar..olduki normal bi kadın gitti doğururken olur ya sorun çıktı..naapıyolar kaderine mi terkediyolar kadını bebeği..millet kaçtane kanser geçiriyo bilmem neler oluyo..ben bi doğuramadım yaaa..isyan ediyorum artıkkk...![]()
canım sıkma kendini bazı dr salak saçma kouşuyo banada bir dr 3 aylıkken kasılmaalrın başmaış dedi bu nedemek oluyo doğum başlamış yani neredeyse töbe töbe bana şüpheli şüpheli 2li esti yaptırdıysan 3lüyğde yaptır mutlaka ben sana söyliyim dedi beni deli etti tabi ben soluğu dr aldım ne asılması ya dedi o senin rahminin şekli dedi 4 lü testi yaptık oda temiz cıktı ...bence birdaha o dr gitme sakınhaaaaaa başkent üniv.hastanesine gitmeni tavsiye edirm oradaki dr cok özel dr zenci dr bile var altunizadede........