- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #19.021
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 295507
ayyy göbeğimi gösteriimmddeee gözünüz göbek görsünnnn:)))))))))))) şimdi çektim biraz yamuk falan ama aşağı yukarı böle iştee:)))))))
Maşallah canım göbüşe![]()
nooldu dudaklar uçukladı dimi:)))))) ben bikaç ay sonra top gibi olcammmm:)))
Son ay nasıl olursun sen acaba,ama sizin boyunuzda uzun canım.Tam bir tosuncuk var içerde :)))çok güzel ama ben bu gidişle 9 aylıkken bile öyle olmaz.Herkes merakla göbek çıksın diye bekliyo valla.sürekli soruyolar niye hala çıkmadı diye.
içerde uzaylı besliyorum ben bitane:)))) küçük e.t :))))kocamın pijamaları o üstümdekide.)))) kendiminkiler göbüğümü kesiyo..o daha rahat die adamın pijamalarınada elkoydum:))))
Eki Görüntüle 295507
ayyy göbeğimi gösteriimmddeee gözünüz göbek görsünnnn:)))))))))))) şimdi çektim biraz yamuk falan ama aşağı yukarı böle iştee:)))))))
Aman hayatta kaç kere oluyo böyle bişey ne güzel işte göbüş:)) Zaten genelde eşlerinin kıyafetini giyo herkes.:)))Ben hamile kıyafeti bile giyemiyorum.Benimkide belki 7.aydan sonra çıkar:))))
Eki Görüntüle 295507
ayça benimki de böyle nerdeyse bende koyucam bir ara kocam bile dedi dün göbeğin iyice çıkmaya başladı bu günlerde
Maşallah benimki de hemen hemen böyle bişey dün kocam bana sen nasıl taşıyosun bunu dedi.
kızlar merhaba. slnaras gozun aydın canım' bızde kontrolden geldık. bebısımı gordum cok mutlu oldum. yuzunu rahat rahat gordum hafts ıcı oldugundan yogun degıldı. agzı burnu dudakları artık cok belırgın nasıl bır bebek olacagını tahmın bıle edebılıyorum. bebısım 710 gram cıktı 24+2 cıktıkdr.umuz gelısımı her bırseyı cok ıyı dedı. dogumu konustuk ıcım bıraz rahatladı aksı bır durum olmadıktan sonra kalcan, acılman ve bebegın gelısı duzgunse, cok ırı degılse once normal dogum dedı. cok mutlu oldum. epıdural ıstedıgımı belırttım. acılma 3-4 cm oldugunda verırız epıdural dedı. sadecw dogum suresu 2-3 saat uzar dedı. esım gırebılır mıyım dedı. ben eslerı sezeryan dısında alıyorum dedı. ona da ck sevındık. ozel hast. oldugundan normale olumlu bakmaxsa dıye korkuyordum. normal taraftatıymıs. kızlar tek tavsoyesı yuruyus oldu. yurursenız dogum kolay gecer dedı. hadı hayırlısı.umarım hepımızın gonlunce dogum olur. kızımın tıpını de gordum :) heyecanla beklıyorum ona kavusacagım gunu.
kızlar merhaba. slnaras gozun aydın canım' bızde kontrolden geldık. bebısımı gordum cok mutlu oldum. yuzunu rahat rahat gordum hafts ıcı oldugundan yogun degıldı. agzı burnu dudakları artık cok belırgın nasıl bır bebek olacagını tahmın bıle edebılıyorum. bebısım 710 gram cıktı 24+2 cıktıkdr.umuz gelısımı her bırseyı cok ıyı dedı. dogumu konustuk ıcım bıraz rahatladı aksı bır durum olmadıktan sonra kalcan, acılman ve bebegın gelısı duzgunse, cok ırı degılse once normal dogum dedı. cok mutlu oldum. epıdural ıstedıgımı belırttım. acılma 3-4 cm oldugunda verırız epıdural dedı. sadecw dogum suresu 2-3 saat uzar dedı. esım gırebılır mıyım dedı. ben eslerı sezeryan dısında alıyorum dedı. ona da ck sevındık. ozel hast. oldugundan normale olumlu bakmaxsa dıye korkuyordum. normal taraftatıymıs. kızlar tek tavsoyesı yuruyus oldu. yurursenız dogum kolay gecer dedı. hadı hayırlısı.umarım hepımızın gonlunce dogum olur. kızımın tıpını de gordum :) heyecanla beklıyorum ona kavusacagım gunu.
veriim birazda sen taşı deseydin:)
aslında olabilir bugün doktorda yardım istedim kalkmak için gülüyo bana her üstümü çıkardığımda da bakıp bakıp gülüyo ama hiç umrum değil valla biz oğlumla gayet mutluyuz :)
Evimmm güzel evimmm :)) Çok mutluyummm eve geldim nihayet.. Naaptınıs iki dk gelmedim hemen göbişler eklenmişşş :)) Durun bende çekcemm ama göbişler topiğine de eklememiz lazım Pollyyanna öldürür bizi :))