- 7 Ekim 2011
- 2.570
- 26
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #19.041
nnaaaptın doktordaaaaaa...ne dediiii..gördün mü damadını:))))))
Bu dra kontrole gitmedim öle tanışmaya gittik.. Kontrol ve şeker yüklemesi yarın

Yani göremedim bugün kızımı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nnaaaptın doktordaaaaaa...ne dediiii..gördün mü damadını:))))))
çıksın yaaaaa...göbüş güzel oluyo..herkes ilk göbüşü seviyoo biyere gidincee...sen hamile kalmadan önce çok zayıftın herhalde anca doluyo içersi..ben tombikim zaten bide tosuncuk doldurunca tam oldum işte:)
cnm sabun tazo kullan çamaşırları için iki marka var bilinen hacı şakir bide dalan roxy
benim kocam seninki gibi diill...geliyo bazen açsana göbeğini seviim diyo.)))))) ii diyorum gel sev hadi..doktordaykende benim doktorum yatırıp kaldırıyo beni..eşim bi elimden doktor bi elimden:)))))))
cnm sabun tazo kullan çamaşırları için iki marka var bilinen hacı şakir bide dalan roxy
kızlar merhaba. slnaras gozun aydın canım' bızde kontrolden geldık. bebısımı gordum cok mutlu oldum. yuzunu rahat rahat gordum hafts ıcı oldugundan yogun degıldı. agzı burnu dudakları artık cok belırgın nasıl bır bebek olacagını tahmın bıle edebılıyorum. bebısım 710 gram cıktı 24+2 cıktıkdr.umuz gelısımı her bırseyı cok ıyı dedı. dogumu konustuk ıcım bıraz rahatladı aksı bır durum olmadıktan sonra kalcan, acılman ve bebegın gelısı duzgunse, cok ırı degılse once normal dogum dedı. cok mutlu oldum. epıdural ıstedıgımı belırttım. acılma 3-4 cm oldugunda verırız epıdural dedı. sadecw dogum suresu 2-3 saat uzar dedı. esım gırebılır mıyım dedı. ben eslerı sezeryan dısında alıyorum dedı. ona da ck sevındık. ozel hast. oldugundan normale olumlu bakmaxsa dıye korkuyordum. normal taraftatıymıs. kızlar tek tavsoyesı yuruyus oldu. yurursenız dogum kolay gecer dedı. hadı hayırlısı.umarım hepımızın gonlunce dogum olur. kızımın tıpını de gordum :) heyecanla beklıyorum ona kavusacagım gunu.
Maşallah benimki de hemen hemen böyle bişey dün kocam bana sen nasıl taşıyosun bunu dedi.
benimki herakşam gelince bakıyo bugün büyümüşmü diye:)))
benim kocam seninki gibi diill...geliyo bazen açsana göbeğini seviim diyo.)))))) ii diyorum gel sev hadi..doktordaykende benim doktorum yatırıp kaldırıyo beni..eşim bi elimden doktor bi elimden:)))))))
aldığım kıyafetleri hacışakir sabunla elde yıkadımm sabuntozunu alıcam makina için peki yumuşatıcıda gerekirmii sabun tozu sonuçta
25 haftalık hamileyim şeker yüklemesinden sonra tokluk şekerim düşük çıktı hipoglisemi varmış bide doktor çok kilo almışsın (10 kilo) deyince diyetisyene gidiym dedim diyetisyen ne yaptın sen olmaz bukadar dedi 2 haftalık bi diyet listesi verdi çarşamba başladım ama acaayip acıkıyorum napıcam ben =(( mideme kramp girio resmen diyetisyende bikaç kilo verdirelim sana önce sonra biraz esnetiriz belki listeni dedi ya arttırmazsa naparım ben bugün dayanamadım biraz bozdum çünkü dayanamadım =(( listemi yazayım sizce normal mi bu liste gerçi, son zamanlardada manyak gibi kilo almaya başlamıştım off aşşağı tükürsem bıyık yukarı tükrsem sakal =(( işte listem:
sabah:
1 diim ekmek,2 kibrit kutusu kadar peynir,3 zeytin,yeşillik domates vs
ara 1:
1 çay bardağı süt,1 meyva
öğlen:
5 yemek kaşığı sebze yeemeği,1 dilim ekmek, yarım su bardağı yoğurt,salata
ara2:
1 meyve
ara3:
1 dilim ekmek,1 kibrit kutusu peynir
akşam:
3 köfte kadar et,salata,1 dilim ekmek
yatmadan:
1 bardak süt, 1 meyve
Canım cok sevindim gözünüz aydın![]()
Canım zaten genelde bu tarz oluyo diyet ama senin ki biraz daha sıkı galiba biraz sabret bir sonrakinde daha farklı bi diyet verir sanırım.Yemeklerde bir kase çorba da oluyo aslında diyetlerde ama sana vermemiş.Her dr farklı işte.Alışırsın daha yeni başladığın için zorlanman normal.
bende kıyafet için değilde uyku seti küvet perde avize onlara bakıcam internet sitesinden fiyatalrına baktım e-bebek ve joker ile karşılaştırınca az da olsa fiyat varkı var daha uygun yani.
ben büyükçekmeceye misafirliğe geldim halam burada oturuyor aslında anadolu yakasında oturuyorum, peki sana bir soru bu civarda aşağıdaki tarz bebek beşiği bulabileceğim bir yer var mı ? bizim oralarda hep baktım fiyatları aşağı yukarı aynı buradaki fiyatları merak ettim daha uygun ise onuda alalım buradan.
Eki Görüntüle 295221 Eki Görüntüle 295222
Kızlar günaydın,
2-3 gündür acayip midem agrıyor ve biraz bulanıyor. Bu kadar uzun sürmezdi hiç mideme dokunuyorum taş gibi olmuş gaz fln da cok var habire gurul gurulhiç keyfim yok. Dr u aradım simdi bi ilaç söylesin diye o da ameliyattaymış.Aranızda hiç rennienin şurubundan içen oldu mu? Bir arkadasım içiyordu hamileyken de kararsız kaldım.
Ya da bu şikayetler olunca ne yapıyorsunuz?
Maşallah canım gözün aydın...
Canım zaten genelde bu tarz oluyo diyet ama senin ki biraz daha sıkı galiba biraz sabret bir sonrakinde daha farklı bi diyet verir sanırım.Yemeklerde bir kase çorba da oluyo aslında diyetlerde ama sana vermemiş.Her dr farklı işte.Alışırsın daha yeni başladığın için zorlanman normal.
gözün aydın cnm maşallah bebişine rabbim hepimize bir avazda doğurmak nasip etsin
tsk ederım canım bu arada sabah kısa gırdım soramadım dun suprız yaptın lmı esıne? pastadan yıyebıldın mı? sevındı mı?