• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar....
dün tosunumu gördüm çok şükür herşeyimiz çok güzel...24,5 cm ve 457 gr olmuş. esnedi, hapşırdı çok keyifliydi izlemesi.

kız erkek muhabbeti edilmiş bnde bugün nedense ya kız derlerse sonradan diye düşündüm panikledim:) nerdeyse herşeyimz hazır, bzde oğlum demeye alıştık oğlumda ismine alıştı:) allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Gözün aydın canım,maşallah büyümüş oğluşun.:nazar::nazar:

ayhhh çok yoruldum ben yaaaaaaaaaaaaaa....ev hanımı olmakta çok zormuşşş.mutfağı topla yemek koy..üüff belim koptu

İnsan evde daha çok yoruluyo valla.Neyse dinlene dinlene yap canım :))Ben de sabah evden çıkmadan yapıyorum yemeği akşam uğraşmıyım diye.

Son düzenleme:
ayhhh çok yoruldum ben yaaaaaaaaaaaaaa....ev hanımı olmakta çok zormuşşş.mutfağı topla yemek koy..üüff belim koptu

bende gelir gelmez çamaşırları makinaya attım kuruyanları topladımm ütüyü hazırladım ama şimdi yemek yapmam lazım sonra ütü :D yani erken çıktım işten ne mutlu bana :))

Herkese iyi akşamlar,iyi tatiller.Ben de evime gidiyim artık.Karnım acıkmaya başladı.Pazartesi görüşürüz artık.Kendinize iyi bakın kızlar.

herkese slmmmmmm

ben bugun cok hayırlı haberlerle geldım...
gunlerdır korkulu ruyam olan şeker yuklemesıyle yuzlestım bu sabah.
sonuclarım cok guzel cıktı allaha sukur seker problemım yokmus.
nasıl rahatladım anlatamam butun gece uykularım kactı hep korkudan.
bıde buaksam detaylı ultrasonumuz var ınsallah oda guzel gecerde benım ıcın cıfte mutluluk olur bugun :):)

selam kızlarr, bende doktordan geldim bebişim 28 cm 530gr cıktı, satıma göre biraz zayıf, dr. proteini arttır dedi.. onun dışında hersey gayet güzeldi ama tatlım hiç yuzunu dönmedi hep sırtı donuktu o kdr salladı dktor ama yok banamısın demedi:)
plesantam biraz assagıdaydı ama rahmi kaptmıyor 27. haftadan sonra yer değiştirir dedi bakalım inşallaaahhh benden haberler böylee

herkese slmmmmmm

ben bugun cok hayırlı haberlerle geldım...
gunlerdır korkulu ruyam olan şeker yuklemesıyle yuzlestım bu sabah.
sonuclarım cok guzel cıktı allaha sukur seker problemım yokmus.
nasıl rahatladım anlatamam butun gece uykularım kactı hep korkudan.
bıde buaksam detaylı ultrasonumuz var ınsallah oda guzel gecerde benım ıcın cıfte mutluluk olur bugun :):)

gözün aydın cnm darısı bizim başımızaaa

Back
X