• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

alevvvv,

limangoda bebe shop kampanyasına bak baya birşey var, bu arada şampuan vs ürünler için yaptığım araştırma sonucu seba med veya bübchen in ürünleri daha iyiymiş, dalin ve nivea kozmetik ürünler sınıfındaymış, seba med ve bübchen medikal sınıfında geçiyormuş

Arkadaşlar bu arada sizlere acizane tavsiyem

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! Bunu benim için kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" duasını sürekli zikredin,

ben hep öyle yapıyorum, Elimden geleni yapıyorum, duamı ediyorum gerisini rabbime bırakıyorum,asla stres yapmıyorum ve çok şükür herşey yolunda gidiyor sizde ona sığının dua edin..daha girmediğiniz testler,vermediğiniz tahliller için, doğum için öncesinden stres yapmak ancak işinizi daha da zorlaştırır..... ve inanıyorum ki hepimizde hayırlısıyla bu günleri atlatıp kolay doğumlarla bebişlerimizi kucağımıza alacağız:34:

selam kızlar..şekeri yüksek çıkan arkadaşlar umarım diyetle halledersiniz..
ben de haberler yine iyi değil...
cumartesi detaylı ultrasona girdim tekrar..riskli doğum uzmanına yönlendirmişti doktorum, profa gittik bu kez..
genel ölçümler iyiydi..ama bu kez ense kalınlığı fazla ölçüldü..22.haftada 6mme kadar normalmiş..7mm çıktı biz de:(bu zamana kadar ense kalınlığı normaldi hep..2li 3 lü testim çok iyiydi..amniyosentez önerdi..4 ay böyle geçmez yaptırmanı öneririm dedi..daha önce bahsetmştim ben,böbrekte genişlik kafa tasında da kist çıkmıştı..çok olumuz konuşmadı ama bu sorunları da görmezden gelemedi..sonra kendi doktorumun yanına gittik..o da bakmak istedi..orda da ultrosona girdik..enseyi o da kalın ölçtü..ama böbreği normal buldu bu ay..kistlerin de belirginliğinin azaldığından,ense kalınlığının bu haftalarda o kadar da önemli olmadığından bahsetti..ama prof görüşünden dolayı ben iyi çıkacağını düşünüyorum gel yapalım dedi..biz biraz bi yerlerde oturup düşündükten sonra yaptırmaya karar verdik..ve amniyosentez numunelerii gönderdik..yarın veya çarşamba ön sonuçlar çıkıcak..stresli bekleyiş sürüyor..dualarınızı yine bekliyorum..üst üste 2 ay sıkıntılı geçmesi yıpratti haliyle bizi..
ronyacım sen amniyosentez yaptımıştın daha önce..yaptırırken çok zor olmadığından bahsetmiştin hatırlıyorm bir yorumunda senden cesaret aldım işlem sırasında..sen ön sonuca göre net bi cevap almışmıydın yoksa 3 haftalık süreçte mi net sonucun iyi olduğnu öğrenmiştin?bekleme kısmı çok zor..Allah bekleme sürecini aratan sonuçlar çıkarmasın tabi de..cevap verebilirsen sevinirim canım

canım benim sonuç 3 haftada çıkmıştı ama 3 günde çıkması çok daha iyi
ayrıca benim dikkat ettiğim bir şey var amniyosentez yaptıranların çok çok büyük bir kısmı
normal sonuç alıyor sende umutlu ol inşallah herşey güzel olacak
amniyosentezde herhangi bir bulgu çıkmazsa normal bir durumdur demek
zaten çokda kalın değilmiş
lifecımmm dualarım seninle inşallah güzel haberlerini paylaşırsın burdan

sevın bencede dogumdan sonra taş gıbı olcan bukadar kıloyla :) keşke bende az alabılseydım ama nerdeeeeee

İnş.bakalım canım eşimde öyle söylüyo.Ama kilo almamak için özel bi çaba harcamıyorum eskisi gibi yiyiyorum sadece zararlı besinler yerine daha faydalı olanları tüketiyorum hepimizin yaptığı gibi.Annem de bana hamileyken 10kilo almış dikkat etmediği halde genetik sanırım biraz.Doğumdan sonra hepimiz eskisi gibi olruz kısa zamanda bence.

alevvvv,

limangoda bebe shop kampanyasına bak baya birşey var, bu arada şampuan vs ürünler için yaptığım araştırma sonucu seba med veya bübchen in ürünleri daha iyiymiş, dalin ve nivea kozmetik ürünler sınıfındaymış, seba med ve bübchen medikal sınıfında geçiyormuş

Bilgi için sağol canım ben de sebamed ya da bübchen bakıyım o zaman.

Çok mu büyüdü canım?Ondandır belki.Benimkilerde büyü ama zaten öncedende büyüktü.

benımde buyuktu dahada buyudu suan durdu buyumesı ama cok erken aylarda buyudu benımkı hanı daha tezst yaptırmadan adet olcakmısın gıbı seyler hıssederken buyumustu bende regl olcam ondan demıstım ondan berı gergınler hep kremlerı suruyom ama dun aksam bı baktım catlamısss, dahada zaman var devam edermı acaba catlamasııı

neclaa cnaım krem kullanıyormuydunn

sabah aksam suruyodum valla cnm cok gergınler dıye. aksamları bebe yagı sabah ıse gıderkende mustelanın gogus kremını suruyodum doktor vermıstı onuda. ama genede catladım yaaaa dahada cok erken deılmı. kac gundur goruyodum ben ama damarlar sanıyodum dun aksam ıyıce ınceledım catlak oldukları kesın artık

benımde buyuktu dahada buyudu suan durdu buyumesı ama cok erken aylarda buyudu benımkı hanı daha tezst yaptırmadan adet olcakmısın gıbı seyler hıssederken buyumustu bende regl olcam ondan demıstım ondan berı gergınler hep kremlerı suruyom ama dun aksam bı baktım catlamısss, dahada zaman var devam edermı acaba catlamasııı

İnş.devam etmez canım.Benimde durdu büyümesi ilk başlarda büyüdü.Acaba daha çok büyürmü valla göbek yerine göğüslerim önden önden gidiyo:1:

arkadaşlar bence vücudunun çatlamasına engel olmak için pahalı kremler
çok da gerekli değil önemli olan vücudu nemlendirmek
bunun içinde bebe yağı yada vazelin yeterli
birde doktorlar çatlak oluşumunun genetik olduğunu söylüyorlar

sabah aksam suruyodum valla cnm cok gergınler dıye. aksamları bebe yagı sabah ıse gıderkende mustelanın gogus kremını suruyodum doktor vermıstı onuda. ama genede catladım yaaaa dahada cok erken deılmı. kac gundur goruyodum ben ama damarlar sanıyodum dun aksam ıyıce ınceledım catlak oldukları kesın artık

Ben de sürekli krem sürüyorum ama bakalım ne olacak.Ben en çok daha da büyümesinden endişeleniyorum taşıyamıycam yakında.

arkadaşlar bence vücudunun çatlamasına engel olmak için pahalı kremler
çok da gerekli değil önemli olan vücudu nemlendirmek
bunun içinde bebe yağı yada vazelin yeterli
birde doktorlar çatlak oluşumunun genetik olduğunu söylüyorlar

kesınlıkle katılıyorum cnm. örnek olarak ben bı ton nemlendırdım ama nolduuu çatladımmm :43:

Arkadaşlar bu arada sizlere acizane tavsiyem

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! Bunu benim için kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" duasını sürekli zikredin,

ben hep öyle yapıyorum, Elimden geleni yapıyorum, duamı ediyorum gerisini rabbime bırakıyorum,asla stres yapmıyorum ve çok şükür herşey yolunda gidiyor sizde ona sığının dua edin..daha girmediğiniz testler,vermediğiniz tahliller için, doğum için öncesinden stres yapmak ancak işinizi daha da zorlaştırır..... ve inanıyorum ki hepimizde hayırlısıyla bu günleri atlatıp kolay doğumlarla bebişlerimizi kucağımıza alacağız:34:

Çok sağol canım paylaşım için, Allah razı olsun.

NECLAcım ronyanın da dediği gibi genetikse yapacak bişey yok malesef:(
ikinci bebeklerde gerginlik filan olmaz:) benim hiç şişmedi de, çatlamadı da. yumuş yumuş:):9::9:

Çok sağol canım paylaşım için, Allah razı olsun.

NECLAcım ronyanın da dediği gibi genetikse yapacak bişey yok malesef:(
ikinci bebeklerde gerginlik filan olmaz:) benim hiç şişmedi de, çatlamadı da. yumuş yumuş:):9::9:

ozaman ben kendımı ıkıncıyle tesellı edeyım cnm :):)
o deılde sankı cok buyuduya bırden ınıvercekmıs pörsücekmıs gıbı gelıo. bı yerden ıgneyle delsem :):)

Back
X