• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bebek nevresım takımlarına baktım ben. bı de daha once alan bursalı ark.lar onermıstı. sen defne ıcın mı ıstıyordun canım?
evet canım, baza aldık ya, onun için tek kişilik nevresim takımı veya uyku seti arıyorum. cotton boxın fiyatları %37 indirimliymiş çokda uygun olmuş böyle, ama işte tek kişilik yok nedense:(((

mama saklama kabımı oo:)) ben emzik kutusu sanmıştım onu yaw:) 50 tl üzeri alışverişler için yollamışlar bitane çek gibi bişey..
o kadar küçükse bizde emzik kabı olarak kullanırız:))))

Merhaba,

Biraz önce internetten form doldurarak katıldığım'prima ilk hediyem' kampanyasına ait paket elime ulaştı.Paketin içeriğinin zaten zayıf olduğunu biliyordum ama sizin markanızı görünce ve bebek için giyecek birşey hediye ettiğinizi okuyunca sevinmiştim.Fakat sizde hayal kırıklığına uğrattınız..Gönderdiğiniz body 'earlier baby' yani erken doğmuş küçük bebekler için..Sizce bu paketin gönderildiği kişilerin kaçının bebeği erken doğum olabilir? Yani şunu demek istiyorum;madem bir kampanyaya sponsor oldunuz bari hakkıyla yapın da gönderdiğiniz kişilerde ürünlerinizi kullanabilsinler..

Ne yapalım artık olmazsa oyuncak bebeklerimize giydiririz ürünlerinizi..

Yinede ilginize teşekkürler

hehe yazdım şikayet bölümüne:)
ellerin dert görmesin.. oooohhh iyi yapmışsın.. bakalım geri dönüş nasıl olacak:)

Işılcım yeni gördüm msjı,Cumalıkızığı sormuşsun,Ankara yolunda Banotoyu geçince sağ tarafta tabelası var Cumalıkızığın.Tabledan saptıktan sonra direk köye giriyorsun zaten :54:

sağol tatlım hafta sonu pazar günü gitmyei düşünüyoruz bıdıkımla kontrolümüz var ordanda oraya geçeriz dedik....

Eki Görüntüle 296976 Eki Görüntüle 296977 Eki Görüntüle 296978 Eki Görüntüle 296975 Eki Görüntüle 296979

Günaydın herkese...
İyi ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize...
Biz dün eminönü turu yaptık...
Havuzlu Han malesef kapalıydı. Lohusa pijama takımlarına baktım çok kalitesizdi. İçime sinmedi. Modelleride beğenmedim...
Eminönünden tek alabildiğim mevlüt şekeri... Çok istiyordum bunu. Dün akşam biraz yaptım. resimlerini ekliyorum bakarsınız yorumlarınızı bekliyorum... toplam 50 adet olacak şekerler. Tülü, kurdalesi ve biberonu 3 parça tülün içine lavalta koyup kurdale ile bağladım ve onu silikon makinası ile biberona tutturdum. arkada lavantanın üstüne mıknatıs yapıştıracağım ama şuan mıknatısım yok çünkü nikah şekerleri mıknatısı biberonun ağırlığını kaldırmıyor. nikah şekerlerinde olur siyah mıknatıslar onların gücü az. biberonu tartmıyor. ama demir mıknatıslar daha güçlü o ağırlığı kaldırıyor. eşim matbaacılar sitesinden bakacak... belki prdan temin ederi. bulamazsakta sadece lavantalı olacak... neyse çok anlattım. ama beğenenler varsa mutlaka eminönüne mısır çarşısının orada mehmet efendi kahvecisi var. o sokakta süsleme dükkanları var. binbir çeşit var. biz bunu beğendik ve 50 adet bize 45 tl ye geldi... çokta uygun ve zevkli... sadece kurdelam yetmiyor onuda bizim burda tuhafiyelerden bulacağım artık...

cnm eline sağlık cok güzel olmuş....ben bir sitede bunu zaten 1 tly hazır olarak görmüştüm sen hiç araştırmışmıydın....:(((

Tamam çok kötü değil ama fazla yanı parası,yok bütün gün reklam yayınlıyolar el kadar kıyafet şu kadar bizde bukadar diye gidip bakıyosun daha pahalı.Zaten bizim gittiğimiz yerde çok fazla çeşitte yoktu.

kesinlikle katılıyorum bende gittim baktım bukadar reklamda övüyolar 2 li tek altlara 30 40 istiyolar manaklar zaten chıkoda da aynı

evet canım, baza aldık ya, onun için tek kişilik nevresim takımı veya uyku seti arıyorum. cotton boxın fiyatları %37 indirimliymiş çokda uygun olmuş böyle, ama işte tek kişilik yok nedense:(((

o kadar küçükse bizde emzik kabı olarak kullanırız:))))

ellerin dert görmesin.. oooohhh iyi yapmışsın.. bakalım geri dönüş nasıl olacak:)

ben onu sarımsak saklayıcı olarak kullanmaya karar verdim..zaten pembe:)

selam kızlar..şekeri yüksek çıkan arkadaşlar umarım diyetle halledersiniz..
ben de haberler yine iyi değil...
cumartesi detaylı ultrasona girdim tekrar..riskli doğum uzmanına yönlendirmişti doktorum, profa gittik bu kez..
genel ölçümler iyiydi..ama bu kez ense kalınlığı fazla ölçüldü..22.haftada 6mme kadar normalmiş..7mm çıktı biz de:(bu zamana kadar ense kalınlığı normaldi hep..2li 3 lü testim çok iyiydi..amniyosentez önerdi..4 ay böyle geçmez yaptırmanı öneririm dedi..daha önce bahsetmştim ben,böbrekte genişlik kafa tasında da kist çıkmıştı..çok olumuz konuşmadı ama bu sorunları da görmezden gelemedi..sonra kendi doktorumun yanına gittik..o da bakmak istedi..orda da ultrosona girdik..enseyi o da kalın ölçtü..ama böbreği normal buldu bu ay..kistlerin de belirginliğinin azaldığından,ense kalınlığının bu haftalarda o kadar da önemli olmadığından bahsetti..ama prof görüşünden dolayı ben iyi çıkacağını düşünüyorum gel yapalım dedi..biz biraz bi yerlerde oturup düşündükten sonra yaptırmaya karar verdik..ve amniyosentez numunelerii gönderdik..yarın veya çarşamba ön sonuçlar çıkıcak..stresli bekleyiş sürüyor..dualarınızı yine bekliyorum..üst üste 2 ay sıkıntılı geçmesi yıpratti haliyle bizi..
ronyacım sen amniyosentez yaptımıştın daha önce..yaptırırken çok zor olmadığından bahsetmiştin hatırlıyorm bir yorumunda senden cesaret aldım işlem sırasında..sen ön sonuca göre net bi cevap almışmıydın yoksa 3 haftalık süreçte mi net sonucun iyi olduğnu öğrenmiştin?bekleme kısmı çok zor..Allah bekleme sürecini aratan sonuçlar çıkarmasın tabi de..cevap verebilirsen sevinirim canım

Bizim kuzuların doğum tarihi aynı olduğu için seni unutmam hiç mümkün değil life84 çüm.Şimdi geçmişi okurken gördüm çok üzüldüm.Bizim bir kaç gün sonra doğum yapacak bir aile dostumuz da yaptırdı amniyosentez İstanbula gönderiliyormuş numuneler 2 haftada sonucu almıştı,stresli bir süreç ama dualarımız seninle.Sen olumlu düşün olumlu olsun.Dikkat et kendine ve kuzuna benim içime doğuyor sağlıklı bir bebiş olacak seninkisi :16:

cumartesi detaylı ultrasona girdim tekrar..riskli doğum uzmanına yönlendirmişti doktorum, profa gittik bu kez..
genel ölçümler iyiydi..ama bu kez ense kalınlığı fazla ölçüldü..22.haftada 6mme kadar normalmiş..7mm çıktı biz de:(bu zamana kadar ense kalınlığı normaldi hep..2li 3 lü testim çok iyiydi..amniyosentez önerdi..4 ay böyle geçmez yaptırmanı öneririm dedi..daha önce bahsetmştim ben,böbrekte genişlik kafa tasında da kist çıkmıştı..çok olumuz konuşmadı ama bu sorunları da görmezden gelemedi..sonra kendi doktorumun yanına gittik..o da bakmak istedi..orda da ultrosona girdik..enseyi o da kalın ölçtü..ama böbreği normal buldu bu ay..kistlerin de belirginliğinin azaldığından,ense kalınlığının bu haftalarda o kadar da önemli olmadığından bahsetti..ama prof görüşünden dolayı ben iyi çıkacağını düşünüyorum gel yapalım dedi..biz biraz bi yerlerde oturup düşündükten sonra yaptırmaya karar verdik..ve amniyosentez numunelerii gönderdik..yarın veya çarşamba ön sonuçlar çıkıcak..stresli bekleyiş sürüyor..dualarınızı yine bekliyorum..üst üste 2 ay sıkıntılı geçmesi yıpratti haliyle bizi..
ronyacım sen amniyosentez yaptımıştın daha önce..yaptırırken çok zor olmadığından bahsetmiştin hatırlıyorm bir yorumunda senden cesaret aldım işlem sırasında..sen ön sonuca göre net bi cevap almışmıydın yoksa 3 haftalık süreçte mi net sonucun iyi olduğnu öğrenmiştin?bekleme kısmı çok zor..Allah bekleme sürecini aratan sonuçlar çıkarmasın tabi de..cevap verebilirsen sevinirim canım

canım inş. güzel sonuçlar alırsınız dualarımız sizinle .bende doktorun dediğine katılıyorum ense kalınlığı bu haftalarda önemli olsaydı 14 e kadar yaptırmanız lazım demezlerdi sen içini ferah tut doktorlar kötü şeyler söylememişler zaten ben herşeyin iyi olacağına inanıyorum sende çok düşünmemeye çalış stres bebiğinide etkiliyo sonuçta.

kızlar şimdi bir kaç ürün alıcam internetten sevi bebeğin yan yatış yastıkları ile,tırnak bakım seti, banyo süngeri,gögüs pedi filan yanlız şampuan var bebek için fiyatları gayet iyi sadece dalin mi nivea mi yoksa diğer markalar mı fikrinizi söyler misiniz ona göre alıcam bu arada ,, | Banyo Gereleri, | Salk ve Hijyen| Bebek Bakm-Banyo| Banyo Gereleri, | kraft,babymax,chicco,philips avent,maxi cosi,camino,medela,lansinoh,tomy,lindam,oyun park,yrte,fisherprice,playskool,sunnybaby oto koltuu,anakuca,ikiz bebek arabas,ift ynl beb linki bu arkadaşlar diğer yerlere göre fiyatları daha ucuz gögüs pedi lansinoh 60'lı 12 tl

limangodan az önce aldığım uyku setinin polar setini aldım cidden indirim oranı iyiydi şimdide hazırlanıp uyku setini iade etmeye gideyim :)

bu arada söylemeyi unuttum kızlar dün nst ye bağlandım ben, karnım 3-4 gündür taş gibiydi ve aralarda kasılmalar oluyordu yürüyemiyordum kasıldığında, neyseki nst de doğum sancısı çıkmadı, bu dönemler normal miş, bir arkadaşda yazmış dün önemli olan düzenli kasılmalar mış, central hospitalda yaptırdım nst yi misafir nöbetçi kadın doğumcu vardı, inanılmaz sevdim diyalogları süperdi çok sıcak ve neşeli idi, sordum zeynep kamil de çalışıyormuş, eşim kartını falan istedi ama etik olmaz ben burada misafirim veremem dedi adı evrim di, zeynep kamile gidip tanıyan var mı ?

kızlar şimdi bir kaç ürün alıcam internetten sevi bebeğin yan yatış yastıkları ile,tırnak bakım seti, banyo süngeri,gögüs pedi filan yanlız şampuan var bebek için fiyatları gayet iyi sadece dalin mi nivea mi yoksa diğer markalar mı fikrinizi söyler misiniz ona göre alıcam bu arada ,, | Banyo Gereleri, | Salk ve Hijyen| Bebek Bakm-Banyo| Banyo Gereleri, | kraft,babymax,chicco,philips avent,maxi cosi,camino,medela,lansinoh,tomy,lindam,oyun park,yrte,fisherprice,playskool,sunnybaby oto koltuu,anakuca,ikiz bebek arabas,ift ynl beb linki bu arkadaşlar diğer yerlere göre fiyatları daha ucuz gögüs pedi lansinoh 60'lı 12 tl

Canım pek fikrim yok ama nivea kullananlar memnunmuş,bende daha almadım alırsam nivea alıcam.

evet canım buluştuk:) burdan bayağı bi duyuru yaptık ama sen açmadın. Özel mesaj bile atmıştım, kısmet işte.. ama ilerde tekrar ayarlarız inşallah ve o zaman sende olursun aramızda.
bu arada geçmiş olsun, şimdi nasılsın??

yasminka canım aynen katılıyorum sana.. hazırlıklar hızlandıkça vakit çabuk geçiyor. amaaaa son aya hiç bişey kalmaz ve o ay yavaş geçer:(

Hülyacım beğenmene çok sevindim canım.. bu kez sağolsun tüm arkadaşlar beğendiler..:16::16::16:
Şeker mevzusuna gelince inşallah çıkmaz.. stres de yapmak istemiyorum ama gün yaklaştıkça da heyecan mı diyim, başka bişeymi bi tuhaf oluyorum:))

Geçmiş olsun tatlım.

Çok sağol canım, valla bu kez herkesin beğenmesine çok ama çok sevindim.
inşallah hayırlı olur.

Melike canım Neclanın dediği gibi sütü tarçınla içip öyle git bakalım, ne olacak..
hayırlı haberler le gel inşallah yarın.
Oh ne güzel buluşmuşsunuz:8: inşaAllah bir daha ki buluşmada bende aranızda olabilirim,

ama Ankamalde herkes hamiş, koca göbekle iyide dikkat çekmiştir, netten tanışıp buluştuğunuzu bilmedikleri içinde bu kadar kişi aynı anda iyi denk gelmişte hamile kalmış demişlerdir:1::33:

Bu arada soğaol canım, gözlerimi açamıyordum sürekli çapaklanıyordu, neyse ki geçti....

Canım benim rabbim yar ve yardımcın olsun, inanıyorum ki sende bu günleri hayırla ve sağlıcakla atlatacaksın, Dualarımız seninle:34:

Back
X