- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #19.501
aynen 80 dım 95 oldummmm daha ne olsun o bıle azıcık sıkıo daha buyugunu almayı da yedıremıyom kendıme artık :)
Valla bende daha büyüğüne bakamıyorum bile,yaa daha da büyürse:18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen 80 dım 95 oldummmm daha ne olsun o bıle azıcık sıkıo daha buyugunu almayı da yedıremıyom kendıme artık :)
alevvvv,
limangoda bebe shop kampanyasına bak baya birşey var, bu arada şampuan vs ürünler için yaptığım araştırma sonucu seba med veya bübchen in ürünleri daha iyiymiş, dalin ve nivea kozmetik ürünler sınıfındaymış, seba med ve bübchen medikal sınıfında geçiyormuş
Tşk ederim Ronyacım amin canım.prensessss canım bebişinin ciclerini çok beğendim güle güle
sağlıklı günlerde giysin inşallah
sabah aksam suruyodum valla cnm cok gergınler dıye. aksamları bebe yagı sabah ıse gıderkende mustelanın gogus kremını suruyodum doktor vermıstı onuda. ama genede catladım yaaaa dahada cok erken deılmı. kac gundur goruyodum ben ama damarlar sanıyodum dun aksam ıyıce ınceledım catlak oldukları kesın artık
Bende bu çatlaklar için eğer genetikse ne kadar pahalı krem sürersen sür çatlayacağını okumuştum, ne kadar doğru bilmiyorum ama
Ben ten olarak, yapı olarak teyzeme çekmişim, o hamileliğinde bepanthenin merhemini kullanmış, ama sadece göbeğine ve göğüslerine sürmüş, kalça ve basenlere sürmemiş, göbek ve göğüslerde hiç çatlak yok maşaAllah, ama basenleri çatlamış hep... birde Ebru şallının bütün vücuduna sadece bepanten kullandığınıda duyunca dedim var bu bepantende bir keramet, şimdi bepantenle saf zeytinyağını karıştırdım, hergün onu sürüyorum, çok şükür şimdilik hiç çatlak yok, bakalım ilerde olacak mı :44:
kesınlıkle katılıyorum cnm. örnek olarak ben bı ton nemlendırdım ama nolduuu çatladımmm![]()
ozaman ben kendımı ıkıncıyle tesellı edeyım cnm :):)
o deılde sankı cok buyuduya bırden ınıvercekmıs pörsücekmıs gıbı gelıo. bı yerden ıgneyle delsem :):)
Oh ne güzel buluşmuşsunuzinşaAllah bir daha ki buluşmada bende aranızda olabilirim,
ama Ankamalde herkes hamiş, koca göbekle iyide dikkat çekmiştir, netten tanışıp buluştuğunuzu bilmedikleri içinde bu kadar kişi aynı anda iyi denk gelmişte hamile kalmış demişlerdir![]()
benim gögüslerim çatlamışşşşş![]()
Bi dahaki sefere bekliyoruz gerçekten eğlenceli oluyo.. Herkes bize baktıGülenler maşallah diyenler.. Ama genelde şaşkınlık tabi ilk bakışta
Göğüs çatlağının yada diğer çatlakların tek çaresi su arkadaşlar.. Öncesinde ve şu an su içmiyosanız yeteri kadar, çatlak oluyo, istediğimiz kadar krem sürelim nafilee..![]()
canım; cam, geniş ağızlı, küçük kavanozun içine bepantenle, zeytin yağını karıştırdım, hergün oradan sürüyorum....Ben de bepanteni iş yerindeyken kullanıyorum.Ama zeytin yağıyla karıştırmayı denemedim.Nasıl yaptın sen?
içiyorummmmm ama ben su kurbagası oldum artık
İnşaAllah banada katılmak kısmet olur :))Bi dahaki sefere bekliyoruz gerçekten eğlenceli oluyo.. Herkes bize baktıGülenler maşallah diyenler.. Ama genelde şaşkınlık tabi ilk bakışta
Göğüs çatlağının yada diğer çatlakların tek çaresi su arkadaşlar.. Öncesinde ve şu an su içmiyosanız yeteri kadar, çatlak oluyo, istediğimiz kadar krem sürelim nafilee..![]()
kızlar, siz dışardan gobegınızı elledıgınızde tekmelerı hareketlerı hıssedıyomusunuz ????
benım bebiş tekmelıyor ama elımı koyuyorum tekme var ama elım hıc hıssetmıyo hala sizde durumlar nasıl ??
Benim elimi koymaya gerek kalmıyo dışardan bakıncada görülüyo tekmeler :)) birden kabarıyo vurduğu yer.. Elimi koyunca yada babası elleyince pek bişey yapmıyo büyük ihtimalle dokunuşu hissettiği için o da ne oluyo diye anlamaya çalışıyodur.. Bi de hafta farkımız var benim çok geç başladı tekmeleri 2 haftadır falan sanırım bu kadar şiddetli..
ben yine gardırop arayışına girdim.. dün Ankamalldeki koçtaşa baktık fiyatlar çok güzel gerçekten ama beyaz gardırop yoktu malesef.. Özelcanda şu modeli buldum..bunun BEYAZ olanı:))sizce nasıl.. ???
Cicila Cicila T-6200 Profilli 3 Kapılı Dolap | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
buda iç görünümü..
Cicila Cicila T-6200 Profilli 3 Kapılı Dolap | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
benım tekmeler sadece kasık bolgemde oluyo baska hıc bıyerımde yok, cok dıkkat edıyorum dınlıyorum ama sadece oraya vuruyo onuda zaten dısardan bellı olsada goremem malum gobek gorus acımı engellıyo artık![]()
Ben hamilelikle başladım su içmeye, önceden susamadıkça aklıma gelmiyodu.. O yüzden hazırım çatlaklarahenüz başlamadı ama yakında olcaklar büyük ihtimal çünkü cildim çok kuru.. Nemlendirici de sadece bebe yağı kullanıyorum belki o biraz geciktirdi ama genelde su içenlerde olmuyo..