• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım yaa bari tv izlerken falan sola yatayım ama bende karnım o tarafa sarkıyomuş gibi iğrenç bi his yaratıyo sola yatmak.. altına destek hamile minderi herşeyi denedim olmadı.. du bakalım belki tv izlerken o kadar rahatsız etmez..

canım ben gece karnımın altına ince silikon yastık koyuyorum bebek yastığı kadar rahat oluyo

olmaz olurmu bacaklarım belim sırtım omuzum ama magnezyumdan sonra biraz hafifledi[/QUOTE]

valla oturunca yada yatınca kalkmak işkenceden beter kalkmak istemiyorum bu yüzden cuma günü kontrolüm var söyliyeyim doktora banada verir belki magnezyum.

himm tutmamasina sevindim cnm insallah bende gelecek yil icin planlarim var bir oglum olmasini diliyorum dua edin benim icin hamilelerin duasi geri cevrilmezmis insaallahulazim

bana hep kiz veriyo 2011 erkekmis megerse

yapma ya nolur sen yapma bari bunu söyleyen 80 yaşında teyze olsa he he der gecerim de snin gibi evlat sahibi onun kokusunu içine cekmiş koynunda uyutmuş biri nasıl yapar evlat ayrımı bırak cevre baskısını lafı sözü falan istesen hiçbirini duymazsın kimseyle kötü ol demiyorum ama takma duyma Alllahtan sağlıklısını hayırlısını iste Allah sana bi bebeğin kokusunu aratsaydı seni evlada hasret bıraksaydı görürdün oğlan olsun bana hep kız veriyo demeyi benim de bi kızım olucak Allahın izniyle ve gururla onurla söylüyorum her yerde Allahım yeterki sağlıklı hayırlı evlat versin ayrım mı yapılır ya ne kadar ayıp...

canım bence doktora git benimde boğazım ağrımaya başlamıştı hemen doktora gittim ilaçsız geçmiyo çünkü faranjit olmuşum mecbur antibiyotik verdi birde minoset verdi

gittim kuzum gittim ben de faranjitim bi tuttu mu gecmiyo zıkkım mahvetti beni minoset içtim 2 gün fazlasına cesaret edemedim bol bol meyveye yüklendim bakalım bebeğim ii olsun da ben cekerim ya napiim

selam kızlar..şekeri yüksek çıkan arkadaşlar umarım diyetle halledersiniz..
ben de haberler yine iyi değil...
cumartesi detaylı ultrasona girdim tekrar..riskli doğum uzmanına yönlendirmişti doktorum, profa gittik bu kez..
genel ölçümler iyiydi..ama bu kez ense kalınlığı fazla ölçüldü..22.haftada 6mme kadar normalmiş..7mm çıktı biz de:(bu zamana kadar ense kalınlığı normaldi hep..2li 3 lü testim çok iyiydi..amniyosentez önerdi..4 ay böyle geçmez yaptırmanı öneririm dedi..daha önce bahsetmştim ben,böbrekte genişlik kafa tasında da kist çıkmıştı..çok olumuz konuşmadı ama bu sorunları da görmezden gelemedi..sonra kendi doktorumun yanına gittik..o da bakmak istedi..orda da ultrosona girdik..enseyi o da kalın ölçtü..ama böbreği normal buldu bu ay..kistlerin de belirginliğinin azaldığından,ense kalınlığının bu haftalarda o kadar da önemli olmadığından bahsetti..ama prof görüşünden dolayı ben iyi çıkacağını düşünüyorum gel yapalım dedi..biz biraz bi yerlerde oturup düşündükten sonra yaptırmaya karar verdik..ve amniyosentez numunelerii gönderdik..yarın veya çarşamba ön sonuçlar çıkıcak..stresli bekleyiş sürüyor..dualarınızı yine bekliyorum..üst üste 2 ay sıkıntılı geçmesi yıpratti haliyle bizi..
ronyacım sen amniyosentez yaptımıştın daha önce..yaptırırken çok zor olmadığından bahsetmiştin hatırlıyorm bir yorumunda senden cesaret aldım işlem sırasında..sen ön sonuca göre net bi cevap almışmıydın yoksa 3 haftalık süreçte mi net sonucun iyi olduğnu öğrenmiştin?bekleme kısmı çok zor..Allah bekleme sürecini aratan sonuçlar çıkarmasın tabi de..cevap verebilirsen sevinirim canım

canım benim içini ferah tut dualarımız da seninle Allah güzel bebişini sağ salim sana bağışlasın insallahh

kızlar, siz dışardan gobegınızı elledıgınızde tekmelerı hareketlerı hıssedıyomusunuz ????
benım bebiş tekmelıyor ama elımı koyuyorum tekme var ama elım hıc hıssetmıyo hala sizde durumlar nasıl ??

canım benimki de öle bi hissediliyoki dışardan bakınca da görünüyo bugün sınıfta masanın üstünde oturuyodum bi ara sessizlik oldu bebiş bi vurdu öğrenciler görmüş hepsi birden bağırıyo hocaaaam zıpladı diye:))

"Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: "Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim." Altından (bir ses) ona seslendi: "Hüzne kapılma, Rabbin senin alt (yan)ında bir ark kılmıştır." Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin." Artık, ye, iç, gözün aydın olsun." (Meryem Suresi, 23-26)
Allah'ın, Hz. Meryem'e "hurma yemesini" bildirmesinin pek çok hikmeti vardır. Allah'ın Hz. Meryem'in doğumunu kolaylaştırmak için sunduğu nimetlerden biri olan hurmanın, özellikle hamile ve doğum yapan kadınlar için önemi ve faydaları, bugün bilimsel olarak da bilinmektedir. Hurma içerdiği %60-65 oran ile en çok şeker içeren meyvelerden biridir. Doktorlar, hamile kadınlara doğum yaptıkları gün meyve şekeri içeren yiyecekler verilmesi gerektiğini belirtmektedirler. Bunun amacı, annenin zayıf düşen vücuduna enerji ve canlılık kazandırmak, aynı zamanda da yeni doğan bebeğe gerekli olan sütün oluşabilmesi için, süt hormonlarını harekete geçirmek ve anne sütünü çoğaltmaktır.

Bu bilgiyi paylaşmak istedim kızlar çünkü çevremde doğumdan önce hurma yiyip kolayca normal doğum yaptığını söyleyenler de war, bende denicem ama hurmayı hiç sevmiorummm maalesef zorla zorla yicez bakalımm...

canım bilgilendirdiğin için sağol ya ben bayılırım hurmaya da seker cıkar diye yiyemiyorum gerci anladıgım kadarıyla son haftalar yemek daha ii demekki şimdi yiyip de doğumu hızlandırmayalım bari:)

ÇALIŞAN HAMİŞLERRR...:49: doğuma kaç hafta kala işyerinizden ayrılacaksınız? ve bebeğiniz ne kadarlık olana kadar ewdesiniz???

canım 32 de bi rapor alınıyomus herhalde 37. haftaya kadar calışabilir diye ben onu alıcam 36 ya kadar calışmış olucam zaten 36. hafta okulda 2. dönemin başına geliyo yani ben 1. dönemin sonunda bırakmış olucam eylüle kadar da bebişimleyim Allah izin verirse:))

kızlar bende 27.haftaya gireli nefes alamıyorum sağdan sola dönemiyorum çok rahatsızım nasıl yapcam daha çok var
doğuma canım sıkılıyor acaba hava nemlendiricisi işe yararmı nefes açmada

canım 32 de bi rapor alınıyomus herhalde 37. haftaya kadar calışabilir diye ben onu alıcam 36 ya kadar calışmış olucam zaten 36. hafta okulda 2. dönemin başına geliyo yani ben 1. dönemin sonunda bırakmış olucam eylüle kadar da bebişimleyim Allah izin verirse:))[/QUOTE]

cnm bende işi bırakınca 35 haftalık olcam okul 1.dönem bitene kadar yani bende eylülde başlamak istiyorum işe Rabbim inş. ozamana kadar güç verirde çalışırız

canım 32 de bi rapor alınıyomus herhalde 37. haftaya kadar calışabilir diye ben onu alıcam 36 ya kadar calışmış olucam zaten 36. hafta okulda 2. dönemin başına geliyo yani ben 1. dönemin sonunda bırakmış olucam eylüle kadar da bebişimleyim Allah izin verirse:))

cnm bende işi bırakınca 35 haftalık olcam okul 1.dönem bitene kadar yani bende eylülde başlamak istiyorum işe Rabbim inş. ozamana kadar güç verirde çalışırız[/QUOTE]

insallah tatlım insallah cok zorlanmayır kışta kıyamette Allah korusun karın burunda git gel zor olucak gibi görünüyo ama Allah gücünü verir insallah...

yapma ya nolur sen yapma bari bunu söyleyen 80 yaşında teyze olsa he he der gecerim de snin gibi evlat sahibi onun kokusunu içine cekmiş koynunda uyutmuş biri nasıl yapar evlat ayrımı bırak cevre baskısını lafı sözü falan istesen hiçbirini duymazsın kimseyle kötü ol demiyorum ama takma duyma Alllahtan sağlıklısını hayırlısını iste Allah sana bi bebeğin kokusunu aratsaydı seni evlada hasret bıraksaydı görürdün oğlan olsun bana hep kız veriyo demeyi benim de bi kızım olucak Allahın izniyle ve gururla onurla söylüyorum her yerde Allahım yeterki sağlıklı hayırlı evlat versin ayrım mı yapılır ya ne kadar ayıp...

gittim kuzum gittim ben de faranjitim bi tuttu mu gecmiyo zıkkım mahvetti beni minoset içtim 2 gün fazlasına cesaret edemedim bol bol meyveye yüklendim bakalım bebeğim ii olsun da ben cekerim ya napiim

canım benim içini ferah tut dualarımız da seninle Allah güzel bebişini sağ salim sana bağışlasın insallahh

canım benimki de öle bi hissediliyoki dışardan bakınca da görünüyo bugün sınıfta masanın üstünde oturuyodum bi ara sessizlik oldu bebiş bi vurdu öğrenciler görmüş hepsi birden bağırıyo hocaaaam zıpladı diye:))

canım bilgilendirdiğin için sağol ya ben bayılırım hurmaya da seker cıkar diye yiyemiyorum gerci anladıgım kadarıyla son haftalar yemek daha ii demekki şimdi yiyip de doğumu hızlandırmayalım bari:)

aynen cnm ben de 32. haftamda kuruma rapor sunucam 37. haftaya kadar da çalışıcam Allah izin verirse. bende en az eylüle kadar izin kullanmayı düşünüyorum bebeğim memeye doysun istiyorum, tabi İNŞALLAH :)

kızlar bende 27.haftaya gireli nefes alamıyorum sağdan sola dönemiyorum çok rahatsızım nasıl yapcam daha çok var

Benimde cok burnum tikaniyor ve kaniyor uyurken sonra agizdan Nefes almaktan berbat oluyorum, dun Aksam breathe right taktim burnuma ilk defa burnum acik cok Rahat uyudum, tavsiye ederim

günaydın kızlar nasılsınız bugünnnn ????

umarım öyledir :26:
sanırım alıcamm bu park yataklar bir türlü içime sinmiyor ama
kullanışlı olduğundan alıcam
ben aldım canım gayette güzel görünüyolar en azından bebişlerim büyüyene kadar böyle idare edecegiz .......
Benimde cok burnum tikaniyor ve kaniyor uyurken sonra agizdan Nefes almaktan berbat oluyorum, dun Aksam breathe right taktim burnuma ilk defa burnum acik cok Rahat uyudum, tavsiye ederim
aynen bu ece bende öldüm tıkanıklıktan sabah kadar uyuyyamadım yine bende alıp deneyeyim işe yarıyor demekkiiii
kızlar bu park yatağın pembesini çok beğendim
bu parkayla ilgili fikri olan varmı nasıl sizce
minikbaby | Sunny Baby Dream Park Karyola Park Yata Hediyeli
canım güzele benziyor ben kraftınkini aldım ama aynı gibi duruyor yinede karar senin tabiikiii..
sola yattığında çarpıntın oluosa hafif arkaya meyilli dur o zaman kalbin rahatlıyo canımm
hamileleikten önce sola yatan ben şimdi soluma yatamıyorum hiçç daralıyorum çarpıntı desen hat safhada ben herşeyi denedim inan olmuyor canım bende tv izlerken falan sola yatıp bir süre kalabiliyorum öyle böyle bir yöntem buldum kendime...
Kızlar sağa sola yatma diyince en sağlıklısı sola yatmakmış ama ben sağda çok rahat ediyorum :( bi de sırt üstü.. bi tek solda rahatsızım o yüzden ne kadar zorlasamda gece uyandığımda kendimi sırt üstü yada sağa yatmış buluyorum napcam ben yaa :(
geceleri bende sen gibiyim canım merak etme asla sola yatamıyorum daralıyorum hemen tv. izlerken falan soluma yatıyorum dayanabildiğim kadar kalıyorum öyle yapabilecegim başka birşey yok yatamıyorum çünki
bazen oluyo bende elim ayağım boşalıyo resmen midem bulanıyo hatta 1-2 ay önce daha kötü olmuştu kahvaltı hazırlarken o arada kocama kalk artık acıktım diye sinirlenmiştim yaşlar gözümden akmaya başladı istemsiz şekilde
bende biraz aç kalayım hemen başlıyor mide bulantım dediğin gibi elim ayağım kesiliyor halim kalmıyor hiçç kötü oluyorum resmen
canım kraftın park yatağını aldım çok güzel oldular şimdilik memnunum ama ilerde ne olur bilmiyorum ....

Sğl cnm bende kraftan beğendim bi tane ama tam karar vermedim daha

karar senin elbet canım hangisi hoşuna gider içine sinerse öyle birşey al benceee sonradan pişman olmaa

Günaydın güzel anneler
dün şeker yüklemesi için gittim ama saat 9 du daha erken gelmen gerekiyordu dediler. 1 gece önce de yükleme yapılacak diye akşam 19:30 dan sonra hiçbirşey yemedim. çoook acıktım. dün ayrıca tetanoz aşımın da günüymüş aşımı oldum onun ağrısıyla bir de açlıkla birlikte sanırım midem bulandı iş yerie zor attım kendimi ama istifra etmekten kurtulamadım.
yarın sabah gideceğim artık yükleme için umarım içebilirim. öğleden sonra da 4 boyutluya gireceğim.
aşımı da sol kolumdan olduğum için sola yatmakta ben de zorlanıyorum. göğüs kafesimde bir ağrı var nedenini anlayamadım. kızım da maşallah 2 gündür kıpır kıpır hiç durmadı. :))

park yatak olarak ben de kraftın yatağını beğendim epeyce büyüktü diğer markalardan. oda yapıp yapmamakta çok kararsız kaldım. hiç bir hazırlık yapmadım daha. 2 tane body 1 de battaniye aldım.

kızlar bu park yatağın pembesini çok beğendim
bu parkayla ilgili fikri olan varmı nasıl sizce
minikbaby | Sunny Baby Dream Park Karyola Park Yata Hediyeli

umarım öyledir :26:
sanırım alıcamm bu park yataklar bir türlü içime sinmiyor ama
kullanışlı olduğundan alıcam

günaydın, herkese...
bu park yataklar benim de içime pek sinmiyo, dışardan çok rahatsız gibi duruyo ama hemen hemen herkes de park yatak al diyor... o nedenle ben de park yatak alıcam sanırım. canım, sen bu yatağı mağazada falan görmüşmüydün hiç, yoksa doğrudan netten mi sipariş vereceksin... burdan gayet güzel görünüyo

canım valla bende öyleyim tıkanıyorum şimdi birde kaloriferler yanıyo ortamı kurutuyo bende nemlendirici düşünüyorum yada kaynamış suyu koycam evin ortasına en sonunda

Kızlar günaydın

Dudağımda uçuk çıktı kimyasal hiç bişey süremiyorum karbonatla suyu karıtırıp merhem yaptım onu sürüyorum inş. çabucak geçer sizinde önerilerinizi bekliyorum.

Back
X