• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimde bir kaç gündür tansiyonum düşüyor ve bende çıkarıyorum. hatta bebişerim bile kıpırdamıyor. çok üzülüyorum. seninde öylemi.

bu arada hastane medical park olacak sanırım canım senin bellimi.

benm de bebişimin hareketleri yavaşladı sanki hastayken. medical park-egepol arasında kaldm ben de. ama medikal parkın fiyatları baya bi değişken herhalde herkes farklı bişey söylüyor anlamadım gitti.. senin bilgn varmı? hangi dra gidiceksn medikal parkta?

günaydın kızlar..

kaç gündür yatıyorum evde, çok hastaydım bugün toparlandım biraz. yediklerimi çıkarıyordum sürekli ve tansiyonum çok düşüktü, aşırı halsizdim yerimden kalkamıyordum. bebeğimi besleyemediğim için de moralim çok bozuldu. bugün öğlende de renkli ultrasona girmeye gidicem.. umarım toparlanırım bi an önce..

cilekw canm sen hastanene karar verdinmi?

Canım çok geçmiş olsun.İnş.bir an önce iyileşirsin.

cnm ben bebişime oda yaptım ama ayrıca yatak odamıza park yatak aldım. yazın yazlığa fln gidiyoruz uzun kalıyoruz oraya götürebilelim die. bi de ailem ankarada, onların yanında giderken de taşıyabilirim. odadan odaya da kolay taşınıyor benmki. 1 yaşına kadar fln geceleri yanımızda yatsn istiyoruz, sepetlerde bukadar uzun süre yatamaz gibi.

haklısın yazlık olayı için iyi . bizde bu yaz bebisle tatile çıkarız ananemize yazlık yerde yaşıyor ailem ama sonraki yaz yine iki hafta tatil. bilemedim. bi de park yatak çok naylonumsu geliyor genis fln ama. bir de üst katta yatak oluyor alt katta oyun alanı ya. park yatak kaç yasa aya kadar kullanmak amaclidir ?

haklısın yazlık olayı için iyi . bizde bu yaz bebisle tatile çıkarız ananemize yazlık yerde yaşıyor ailem ama sonraki yaz yine iki hafta tatil. bilemedim. bi de park yatak çok naylonumsu geliyor genis fln ama. bir de üst katta yatak oluyor alt katta oyun alanı ya. park yatak kaç yasa aya kadar kullanmak amaclidir ?

park yatakların boyutları farklı cnm, benmki nispeten daha küçük. hantal bişi diil deil yani. 1 yaşına kadar rahat yatabilir içinde. ama daha büyükleri var genişlik veya uzunluk bakımından. benmki graco sweet princess.

8.aydan sonra yatağı alt kata indirmek gerekiyomuş, oyun alanı kısmı biraz hikaye gibi bişi, bu amaç için pek uygun değil...

benm de bebişimin hareketleri yavaşladı sanki hastayken. medical park-egepol arasında kaldm ben de. ama medikal parkın fiyatları baya bi değişken herhalde herkes farklı bişey söylüyor anlamadım gitti.. senin bilgn varmı? hangi dra gidiceksn medikal parkta?

canim çok geçmiş olsun çilekw ve esperanzaa . rahatsizken demek ki bebisler de duruluyor kiyanam.. kızlar bende medical park usaka gidiyorum ve çok farklı iller arası politikası . medicalin dr.larına karşı fiyat politikası da karisikmis. ama iyi bi hekim bulup birini aracı sokup konuşunca değişiyor. bizim burda epidursl normal de sezeryanda 500 dediler. diğer illerden düşük. yeni acilmissa da düşük tutuyolat fiyatları. iyi bir hekim bulun derim. hekim iyi olduktan Sonra hastane cidden donanımlıysa .kullanmakta fayda var.

canim bende oda takımını aldım. yatak odama birşey düşünüyorum. kararsızım . sepet mi park yatak mi. sepet küçük ve taşınır olduğundan sepeti baska bir odaya vs taşıması kolay olur gibi geliyor park da katlaninca kolay.

cnm sen kullanıcaksın tabiki sana en uygun hangisi geliyorsa onu alıcaksın ben sepetlere baktım ama en fazla 4 ay güvenli yatabilir çünkü 4 aydan sonra bebekler hareketleniyor artık 6 aylıkken dikilmeyede başlıyolar .....fiyatıda 450 tl gibi ama cok şık tabiki ben yoksa alırdım ama ileriyide düşünmek lazım güvenliklide olması gerek park yataklar 2 kademeden oluşuyo ilk zamanlar üst katta yatırıyosun sonrası için alt kata alıosun eltim 2 sene kullandı oğluna maşallah cocuk sapasağlam....

hakkatten hiç dikkat etmemişim ben 100 oldukk wayy beee ne zaman geçti onca günn çoğu gitti azı kaldı Allahım sağlıklı sıhhatli bebişlerimizk ucagımıza almayı nasip etsin inş..

ewet cnm ha gayret son 3 ay...rabbim hepimize sağlıklı sıhatlı doğum nasip etsin amin....

günaydın kızlar..

kaç gündür yatıyorum evde, çok hastaydım bugün toparlandım biraz. yediklerimi çıkarıyordum sürekli ve tansiyonum çok düşüktü, aşırı halsizdim yerimden kalkamıyordum. bebeğimi besleyemediğim için de moralim çok bozuldu. bugün öğlende de renkli ultrasona girmeye gidicem.. umarım toparlanırım bi an önce..

cilekw canm sen hastanene karar verdinmi?

cok geçmiş olsun cnm çilekw cnm sanada rabbim acil şifalar versin....

canım geçmiş olsun benimde 2 gündür bebeğim çok tembel korkutuyo beni arada 1 tekme atıyoda içim rahatlıyo

canım biz egepool hiç beğenmedik devlet hastanesi gibi.

Şunların güzelliğine bakın :))
$23mqy4m.webp

slm kıslar bende bugün şeker testimi yaptırdım ve güzel çıktı bide benim sabahları renksiz yani beyaz birazda sulu akıntım oluyo sizdede olan varmı dr sordum normal dedi ama ben yine karnımdan sumu gidiyo acaba diye korkuyorum gerçi amniyons suyu sarı ve kokulu oluyo

slm kıslar bende bugün şeker testimi yaptırdım ve güzel çıktı bide benim sabahları renksiz yani beyaz birazda sulu akıntım oluyo sizdede olan varmı dr sordum normal dedi ama ben yine karnımdan sumu gidiyo acaba diye korkuyorum gerçi amniyons suyu sarı ve kokulu oluyo

Gözün aydın canım,sevindim iyi çıkmasına.Dr normal demiş canım endişelenme.Ben de hiç olmuyo o yüzden bilmiyorum.

slm kızlar, sabah doktora gittim miniğim 700gr olmuş..idrar yollarımda enfeksiyon bu sefer baya fazla çıktı antibiyotik verdi.kanımda 11 e düşmüş kan ilacıda yazdı..şeker yüklemesi yapıldı onun sonucunu beklemedim.tlfla arıcam öğrencem birazdan inşallah bi sorun çıkmaz ondada.doktorumla doğumu konuştuk..normal yapma taraftarı gittiğim hastanede spinal sezeryan yapılıyomuş anestezi uzmanımız epidural yapmıyo dedi.nie bilmiyorum artık..oysa ben sezeryan olursam epidural istiyodum.spinalde omirilik sıvısına vuruyolar anesteziyi.epiduralde omirilik boşluğuna..daha zaman var bakarız dedi..ama bana sorarsan normal yap dedi..bakalım zaman yaklaşsın neler olcak..kızımda başı yukarda oturmuş duruyodu bacaklarını kırıp..usg de 24+3 görünüyorum gelişimi günüyle aynı gidiyo dedi.veee bugüne bugün tam 63 kg olmuşum:53: 1 ay önce doktorda tartıldığımda 61kg dum.doktor napıyon sen dedi:52: hamur işi falan yeme işin garibi yemiyorumda nası alıyorum anlamış değilim.sanırım çikolatadan ve tatlıdan yemicem tatlı daha..kanımı alan kız kaç aylıksın kaç kilo aldın toplam dedi.şu ana kadar 10 diyince hiç ama hiç göstermiyosun karnında büyük değil dedi.moralim düzeldi valla:32: amma uzun yazdım ya bizden haberler bukadar.....

slm kızlar, sabah doktora gittim miniğim 700gr olmuş..idrar yollarımda enfeksiyon bu sefer baya fazla çıktı antibiyotik verdi.kanımda 11 e düşmüş kan ilacıda yazdı..şeker yüklemesi yapıldı onun sonucunu beklemedim.tlfla arıcam öğrencem birazdan inşallah bi sorun çıkmaz ondada.doktorumla doğumu konuştuk..normal yapma taraftarı gittiğim hastanede spinal sezeryan yapılıyomuş anestezi uzmanımız epidural yapmıyo dedi.nie bilmiyorum artık..oysa ben sezeryan olursam epidural istiyodum.spinalde omirilik sıvısına vuruyolar anesteziyi.epiduralde omirilik boşluğuna..daha zaman var bakarız dedi..ama bana sorarsan normal yap dedi..bakalım zaman yaklaşsın neler olcak..kızımda başı yukarda oturmuş duruyodu bacaklarını kırıp..usg de 24+3 görünüyorum gelişimi günüyle aynı gidiyo dedi.veee bugüne bugün tam 63 kg olmuşum:53: 1 ay önce doktorda tartıldığımda 61kg dum.doktor napıyon sen dedi:52: hamur işi falan yeme işin garibi yemiyorumda nası alıyorum anlamış değilim.sanırım çikolatadan ve tatlıdan yemicem tatlı daha..kanımı alan kız kaç aylıksın kaç kilo aldın toplam dedi.şu ana kadar 10 diyince hiç ama hiç göstermiyosun karnında büyük değil dedi.moralim düzeldi valla:32: amma uzun yazdım ya bizden haberler bukadar.....

Canım maşallah bebişine:nazar:İnş.şeker testinin sonucu da güzel çıkar.Enfeksiyon için geçmiş olsun ilaçla bir an önce geçer umarım.

canım gözün aydın sende şeker yüklemesini atlattın çok şükür

Birde bişey sorcam sana eniştemin bi akrabası bizimle aynı ayda hamileymiş senin ilk gebelik gibi suyu gelmiş şimdi hastanede doktorlar sezeryanla alalım demiş ama ilkindede bebek beslenmediği için aynı şekilde sonlandırmışlar gebeliği o yüzden sezeryan istemiyolarmış bebeğin babası gittiği yere kadar gitsin demiş sen ilk bebeği normalmi doğurmuştun normalde bebek parçalanarak alınıyomuş doktorlar direk sonlandıralım demişler 6 aylık bebeğin azda olsa yaşama şansı olur mu acaba sence ne yapmalılar bi fikrin varmı

canım maşallah bebişe :nazar::nazar::nazar: inş. sende şeker yüklemesinde güzel sonuçlar alırsın

Back
X