• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel mart anneleri
doktorum aradı ön sonuçlar çıkmış..gözün aydın diye aradı..çok şükür ana 3 kromozoma göre herhangi kötü bir durum yok..inşallah darısı genel sonuca..kaç gündür sıkıyorum kendimi..ağlama nöbeti geçirdikten sonra eşimi aradım..sesimden korkmuş yazık kıyamam..o da çok sevindi..cumartesiden beri gözlerimizden üzüntümüzü paylaşabiliyorduk.. üzerimizden yükü kalkmaz ama mutluluğumuz tarifsiz...hemen siz dostlarımla da paylaşmak istedim..:71:

Canım gözün aydın çok sevindim...

doktorum aradı ön sonuçlar çıkmış..gözün aydın diye aradı..çok şükür ana 3 kromozoma göre herhangi kötü bir durum yok..inşallah darısı genel sonuca..kaç gündür sıkıyorum kendimi..ağlama nöbeti geçirdikten sonra eşimi aradım..sesimden korkmuş yazık kıyamam..o da çok sevindi..cumartesiden beri gözlerimizden üzüntümüzü paylaşabiliyorduk.. üzerimizden yükü kalkmaz ama mutluluğumuz tarifsiz...hemen siz dostlarımla da paylaşmak istedim..:71:

çok sevindim :) canim sil göz yaşlarını ve rahat bir oh çek akşamda esinle kutla bence. çok endişeli bir bekleyişti iyi haberler nasıl rahatlatmistir şimdi :9:

ben sabah çok az ekmekle kahvaltı yapıpı işe geliyorum saat 10:00 gibi meyve yiyorum saat 12:00 öğlen yemeğimiz oluyor çoğu zaman ekmeksiz yemekleri afiyetle yiyorum saat 16:00 meyve yine akşam eve gidiş saat 19:00 yine ekmek çok olmamak kaydıyla yemeklerden yiyorum 2-3 saat sonrasında yine meyve yatacagımdada sütümü içiyorum yatıyorum toplamda ben 15 kilo aldım ama sadece göbeğim büyük geri kalan her yerim oldugu gibi duruyor hiç kilo almamış gibi yani;
öğlen yemeğimizde ana yemek, yanında pilav,salata ve yogurt oluyor genelde böyle,
akşam yemeğindede ana yemek salata, yogurt vs. ne varsa böyle geçiştiriyorum işte şekerr..

kuzum bende aynen öyle yiyorum acaba vücudum su mu tutuyo su da çok içiyorum oysaki senin ikizlere rağmen manken gibisin maşşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:
bende tek beebk var sana yaklaştım kilo almada

Canım gözün aydın bak hiç üzüldüğüne değmedi.. İnşallah tüm sonuçlar iyi çıkar hiç merak etme..:54:

hazır topik bukadar yoğunken bir şey sorabikirmiyim kızlar aranızda idrar enfeksiyonu olan arkadaşlar vardı.o nasıl anlaşıldı ıdrar tahliliylemi?benim bir haftadır akıntım gelmeye başladı sürekli geliyor başka kaşıntı yanma gibi bir şikayetim yok ama akıntım neden var:(:(:(

canım bende 3-4 aydır var ve halen geçmedi...
ilk akıntım çoktu doktora söyledim. idrar tahlili yaptık ve enfeksiyon çıktı. fitil verdi. daha sonra kaşıntım çoğaldı. sebebide mantara dönüşmüş doktor öyle söyledi. şimdi kaşıntım ve akıntım biraz azaldı. ama 2 hafta önce tahlil yapıldı yine enfeksiyon çıktı... doktoruna gittiğinde mutlaka sor bir tahlil yaptır. umarım enfeksiyon çıkmaz...

canım geçmiş olsun, gözün aydın çok sevindim...:nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim mag,uhde,alev,melyce,d m f..:71:inşallah daha stressiz geçiricem kızım için
inşallah hep beraber stressiz, sorunsuz geçiririz son aylarımızı..sağlıklıca alırız yavrularımızı kucağımaza:nazar:

Son düzenleme:
hayır nerde 10 kilo aldım ama dıştan belli değil iç karnım geniş canım sıkıldı şimdi niye yapmadı acaba
sütlüçörek canım banda yapmadı sadece bi tüp kan ve idrar testine bakıldı 50 lik 100 lük yok hiç demedii bende 15 kilo aldımm yanii demekki herkese olmuooo rahata olll

çok sevindim :) canim sil göz yaşlarını ve rahat bir oh çek akşamda esinle kutla bence. çok endişeli bir bekleyişti iyi haberler nasıl rahatlatmistir şimdi :9:

:71:sağol canım benim..hem de nasıl bir rahatlama..eşim 5 dk bir arıyor..gelsin bir zaten sevincimiz katlanıcak

Son düzenleme:
hayır nerde 10 kilo aldım ama dıştan belli değil iç karnım geniş canım sıkıldı şimdi niye yapmadı acaba
sütlüçörek canım banda yapmadı sadece bi tüp kan ve idrar testine bakıldı 50 lik 100 lük yok hiç demedii bende 15 kilo aldımm yanii demekki herkese olmuooo rahata olll

ok içim rahatladı:34::34::34::34:

kuzum bende aynen öyle yiyorum acaba vücudum su mu tutuyo su da çok içiyorum oysaki senin ikizlere rağmen manken gibisin maşşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:
bende tek beebk var sana yaklaştım kilo almada

tşk.ederim canım belkide su topluyodur vücudun olabilir bak bu bebeğin gelişimi kilosu iyi ise problem etme kiloyu canım ya doğumdan sonra verecegiz elbette fazlalıkları Allahın izniyleee

Selam kızlarrr..

Malesef haberler kötü.. Çıbık yoktu ama tozuda işe yaramadı bende :)) Çok yüksek yine.. Dr evet gebelik şekeri var dedi.. Cumartesi günü diyetisyene gönderdi, artık diyet uygulayacağız.. Off of

canım hiç takma kafana diyetle 1 hafta içinde düşürürsün sen onu az kaldı sık dişini sakın stres yapma şekeri fırlatıyo valla bebişin sağlıkla kucağına gelicek insallah önemli olan o annesi cok gecmiş olsunnn...

yaşasın mart anneleri yaşasın benim hamiş arkadaşlarım sizinle sohbet etmenin keyfi paha biçilemez o yüzden ben her zaman burdayım arkadaşlar

ya evet bende cok seviyorum sizleri ayrılmayalım burdan dogumdan sonra da birarada kalalım tamam cok sık yazamayız belki ama varlığımızı hissettirelim yine birbirimize olurmuu...

hazır topik bukadar yoğunken bir şey sorabikirmiyim kızlar aranızda idrar enfeksiyonu olan arkadaşlar vardı.o nasıl anlaşıldı ıdrar tahliliylemi?benim bir haftadır akıntım gelmeye başladı sürekli geliyor başka kaşıntı yanma gibi bir şikayetim yok ama akıntım neden var:(:(:(

canım evet idrar tahliliyle anlasılıyo enfeksiyon cıkınca ilaç veriyo doktor ama benim de 1 ay önce enfeksiyon olmamasına ragmen hafif artan bi akıntım vardı doktor bi ilaç verdi içinde sadece iki tane vardı onu kullandım akıntım azaldı yine oluyo tabi kupkuru hale gelmiyo ama normal seviyeye iniyo sanırım nolur nolmaz mantara dönmesin diye vermişti sen de bi sor doktoruna tahllilini falan ihmal etme gecmiş olsun tatlımm...

canımmm cok cok sevindim gözün aydın Allah nazarlardan saklasın hepimiz sağ salim alalım artık şu bebişleri kucaklarımıza insallahhh...

cnm gözün aydın okurken bile duygulandım bu ara annelik dürtüsü bende hat safhada bana annelikle ilgili bebekle ilgili bişey söyleseler hemen gözlerim doluyo ....seni anlıyabiliyorum cok ama cok sevindim....bıdıkla konuş annesi o seni üzmedi bak...:nazar::nazar::nazar:

benimki tahlilde anlaşıldı hatta doktor yanma flan varmı dedi ama hiç belirti yoktu akıntı renksizse sorun yokmuş bende akıntım çoğaldı demişti nasıl diye sordu renksiz ve sıvı yapışkan değil diyince normal dedi

canım hiç takma kafana diyetle 1 hafta içinde düşürürsün sen onu az kaldı sık dişini sakın stres yapma şekeri fırlatıyo valla bebişin sağlıkla kucağına gelicek insallah önemli olan o annesi cok gecmiş olsunnn...

canım çok sağol.. düşürcem inşallah elimden geleni yapcam.. zaten sadece bebişler için uğraşıyoruz o sağlıklı olsun yeter annesine :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

canım gözünüz aydın güzel haberlere çok sevindim allah bi daha yaşatmasın inş.

Merhaba kızlar umarım hepinizin hamişliği iyi gidiyodur bi sıkıntı yoktur geçmişi okudum bikaç arkadaşın şeker problemi var sanırım umarım gebelikten sonra geçici olur gepinize geçmiş olsnn

tabi hep burdayım inş. küçüğü yerim büyüğe kıyamam geçmiş olsun cnm öpüyorum

Canım geçmiş olsun.. havalar çok soğuk ne kadar dikkat etsek de herkes hasta.. Allah şifa versin minik kuzuma..
Canım geçmiş olsun minik kızına,inş.hemen düzelir.
canım çok geçmiş olsun inş. tez zamanda iyileşir defnecik.
Çok çok çok teşekkür ederim canlarım benim.
sakınan göze çöp batar hesabı, ne kadar sakınırsam o kadar hasta oluyo benim minik..

aylar önce taaa temmuz ayında 4-5 haftalık hamileyken bizden ilerde olanların topiclerine bakıyordum ara ara ve cetvellerinde çift haneli sayılar yada orta noktaları görünce çok özeniyordum hiç o zamanlar gelmeyecek gibiydi, çok uzak görünüyordu gözüme...

en geç 99 gün sonra bebeğim kucağımda olacakmış oysa ki...

kızlar doğumdan sonra başka topiclere dağılmayalım başka topicler açılmasın lütfen burada aynen devam edelim, öyle bir durumda mutlaka kayıpla yaşanır birbirimizi bırakmayalım, iyi ki varsınız 20 haftadır beraberiz herşeyimizi paylaştık sizleri seviyorum....
Gamzecim ne güzel yazmışsın.. inşallah yaa inşallah burdan hepberaber devam ederiz.

şeker meyvenin üstüne mutlaka azıcık süt içç..çünkü meyve şekerinin emilimini engelliyomuş..işte böylece şekerin birden yükselip düşmüyo ve acıkmamış oluyosun
Ayça bu güzel bilgi için teşekkürü bir borç bilirim. çok sağol.:42::42::42::42:

canım hadi gözün aydın inşallah kesin sonuçlarda böyle güzel çıkar da sevinciniz kat kat artar.

şimdi aradım doktoru 120 çıkmış normal dedi doktor 140 a kadar 140 dan sonra gebelik şekeri oluyo dedi..şekeri yüksek çıkan arkadaşlar 3 ay kaldı şurda doğumdan sonra inşallah vücut kimyamız normale dönecek..diyet yapıncada sağlıklı beslenmiş oluyosunuz..
safulcum seninde gözün aydın canım. darısı henüz yaptırmayanlara.

Son düzenleme:
Back
X