• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar buarada devamlı yatmaktan kalçalarım yanlarım ağrıyo çok yaa kemiklerim sızlıyoo okadar çok gezmek istiyorum ama yasak daha 3 ay varr doğuma artık kızımla gezerim inşaallah :52::52::52:

ahh ahh al benden de o kadar... bgn 5.gün yatmaktan içim şişti walla kemiklerim ağrıyooo :( bi de baş ağrısı yapıyo yatmak, meleklerimiz için sabredicez hayatım

ya kızlar bişi sorcam..bebek yağı mı? bebek losyonu mu? ne fark var bunların arasındaaa..hangisini alcas şimdiii

canım ben niveanın hem yağ hem de losyonunu aldım, daha doğrusu paket halinde aldım, içinde ikisi de wardı, ablam ve bir arkadaşım tawsiye etmişti nivea yı o yüzden tercih ettim..

unnado da sebamed kampanyası var..zaten sebamed alıcaktım iyi oldu..şampuan sabun yağ pişik kremi ve pişik önleyici krem aldım

onlara bende baktım bi tanesi pisik olmadan önce bi tanesi olan pisigi geçirmek içindi. ben sabun mu banyo köpüğü mu tereddutte kaldım

ozgecim cidden çok tuhafmis . ilk defa sende duydum. migren stresle vs alakalı değil mi ki.acaba diyeti bozdum diye strese giriyorsun da o yüzden mi baş ağrım tutuyor ?
canim senin annen nerede bu arada ? gelmez demissin de uzak diye mi Yoksa zor mu geliyor yolculuk vs ?

Canım hamilelik öncesi sadece uykusuzluk bide açlıktan ağrırdı o da yılda 1 kere.Hamilelikle birlikte azalması beklenirken bende tersi oldu dr hormonlardan olduğunu söyledi.Ben diyet yapmıyorum ki stres yapıyım.Yediklerin migrenini tetikliyo dedi dr.Ben de deniyorum ne yediğim zaman ağrıyosa yememeye çalışıyorum.Bu yüzden dr bazı şeyleri yasakladı.Zaten migreni tetikleyen gıdalar var mesela süt ve süt ürünleri de tetikler ama beni etkilemiyo.İnternette bakarsan birçok gıda var.Eskiden bende inanmazdım çikolatadan insanın migreni mi tutar derdim ama tutuyomuş valla çok iyi öğrendim.Bu arada annem Bursa'da oturuyo çok uzak değil ama benim 10 yaşında kardeşim var onun okulu-kursu var herzaman gelemiyor yani.Gelsede 1gün kalıp dönmek zorunda.Yoksa o da gelir ama bizde durum biraz karışık o yüzden.

bende gördüm ama piyasa fiyatlarını bilmediğim için karar veremedim piyasada nasıl fiyatları ayça unnado uygun mu?

aynı malları bebeshop ta hesapladım 100 lira tuttu..burda 80 lira tuttu.. Picabo die sürekli alışveriş yaptığım biyer var ordada 98 tuttu..hem 70 lirayı geçince kargoda yok sanırım unnadoda..onun için ordan alıyorum

aynı malları bebeshop ta hesapladım 100 lira tuttu..burda 80 lira tuttu.. Picabo die sürekli alışveriş yaptığım biyer var ordada 98 tuttu..hem 70 lirayı geçince kargoda yok sanırım unnadoda..onun için ordan alıyorum

Bende kıyas olsun die pişik kremine baktım e-bebekte 20 küsür migros da öle.. unnado 15.. haklısın şu an en ucuz unnado da..

Canım hamilelik öncesi sadece uykusuzluk bide açlıktan ağrırdı o da yılda 1 kere.Hamilelikle birlikte azalması beklenirken bende tersi oldu dr hormonlardan olduğunu söyledi.Ben diyet yapmıyorum ki stres yapıyım.Yediklerin migrenini tetikliyo dedi dr.Ben de deniyorum ne yediğim zaman ağrıyosa yememeye çalışıyorum.Bu yüzden dr bazı şeyleri yasakladı.Zaten migreni tetikleyen gıdalar var mesela süt ve süt ürünleri de tetikler ama beni etkilemiyo.İnternette bakarsan birçok gıda var.Eskiden bende inanmazdım çikolatadan insanın migreni mi tutar derdim ama tutuyomuş valla çok iyi öğrendim.Bu arada annem Bursa'da oturuyo çok uzak değil ama benim 10 yaşında kardeşim var onun okulu-kursu var herzaman gelemiyor yani.Gelsede 1gün kalıp dönmek zorunda.Yoksa o da gelir ama bizde durum biraz karışık o yüzden.

aa küçük kardeş sahibisin ne guzel. ama onlar ancak tatillerde. canim diyet derken sen oyle diyorsun ya yıllardır beslenme düzenin varmış diye. çikolata vs yemiyormussun . hamilelik tetiklemis olsa gerçekten kötü iyiki süt ürünleri agritmiyo başını çünkü onları almak zorundayız

gözün aydın canim. benim annem 7-8 saatlik mesafede. doğuma doğru gelecek. misafirin gelecek diye gelmesi iyiymiş ya :) hayırdır gün mu var .
canim kemerini göbeğin altından tak . birazda elinle bacaklarına doğru götür. üstteki kemer gogusten geliyor zaten. ben her gün trafiğe çıkıyorum. ise gelip giderken ve daha da çalıştığım sürece arabayla gelcem küçük şehirde yaşadığım için minibüsten daha kısa sürüyor. yani trafiğe çıkmamıza engel bir durum yok öz.le sağlık durumunda bir sorun Yoksa. ben bi asiliyken zorlandim ağrı yapıyordu bi de ilk aylar tansiyon dusuklugunden sağa sola bakarken gözüm karariyordu yavaş ve dikkatli kullanmaya çalıştım. şimdi en rahat dönemimiz asıl son aylar ise fln zor geographic gibi kışta soğukta ama napalim. bebislerke daha çok olalim diye.

Aslında gün diyebilirmiyiz ki pek alışamadım evhanımı moduna giremedim henüzz:9:Benim buradaki en iyi arkadaşımın akrabaları benim akrabalarım gibiler,manevi kızları oldum üniversiteden beri hep birlikteyiz onlar kendi arlarında toplanıyorlar bu cumartesi de bize gelecekler hatta eşleriyle birlikte geliyorlardı ama ben hamişim diye bu seferlik gündüz gelecekler eşleri evde bırakıp:9:
Kemer konusunda da çok hakılısın teşekkür ederim tavsiyelerin için göbüşün altına alayım ben aslında farklı bir aparatta varmış hamişler için ona da bakıcaz eşimle bu haftasonu,hamiş emniyet kemeri:9:Karda benim kullanmam imkansız Bursa'nın her yeri bayır maalesef.Dershaneye giderken otobüs ve metro kullanıcam mecburen.Ama dediğin gibi doğumdan sonra ne kadar çok zaman geçirirsen bebişle o kadar iyi:16:

Ben de chicconun temizlik ürünlerini almıştım ama sebamedin de iyi olduğuınu çok duydum,sanırım ondan da alıcam doğuam doğru.Aslında bebişten bebişe de değişiyormuş bazıları alerji yapabiliyormuş denemek lazım:44:

aa küçük kardeş sahibisin ne guzel. ama onlar ancak tatillerde. canim diyet derken sen oyle diyorsun ya yıllardır beslenme düzenin varmış diye. çikolata vs yemiyormussun . hamilelik tetiklemis olsa gerçekten kötü iyiki süt ürünleri agritmiyo başını çünkü onları almak zorundayız

Yok canım ben hamilelik öncesi tatlı,çikolata,hamur işi hepsini yerdim şimdi yiyemiyorum.Eskiden sütün yanına meyve yerine bisküvi yerdim öyle çok dikkat etmezdim sadece az az sık sık yerdim eskiden beri o yüzden öyle dedim ben.Tatlı delisiydim ben ama şimdi Allah'tan eskisi kadar canımda istemiyor.Migrenimi tetikleyince dr yasakladı.Hatta ben doğumdan sonra böyle olmaz inş.diye dua ediyorum.

Back
X