• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dalinin de kampanyası varrr..ordan da 2 paket granül sabunn vee bebeklere özel yumuşatıcıda aldımm..yakında başlicaz oğlumun cicilerini yıkamayaa..onlardaa mis mis olsunlar dimii:)))))

Mis gibi koksun cicileri tabi ohh ne güzel..Biz daha alışverişe yeni başladığımız için şubatta anca yıkarım ben kıyafetlerini:)))

iyice ağırlaşıcaz ozaman ama dikkat et..bence alışverişleri falan çok sonlara bırakma..ne olmaz ne olmaz..erken geleceği tutar kalırsın açıkta:)

Yok canım bırakmıycaz inş.ara ara alıyoruz şimdi her ihtimele karşı.Ama hepsini bitirmek biraz zaman alcak.Bir ay kala zaten hepsini bitmiş olması lazım.Bakalım biter heralde.

kızlar selam... bende şimdi unnado nun kampanyalarına baktım dalin granül sabun ve hamile destek yastığı almak istiyorum ama dalin nasıldır acaba hiç bilmiyorum kullananlar war mı aranızda?? makinede topaklanma yaparmı acepp? bir de ben şimdi sipariş versem ne zaman gelir unnado nun kargo süresini nedir ist içi? ona göre adres wermem gerekicekk de:3:

kızlar selam... Bende şimdi unnado nun kampanyalarına baktım dalin granül sabun ve hamile destek yastığı almak istiyorum ama dalin nasıldır acaba hiç bilmiyorum kullananlar war mı aranızda?? Makinede topaklanma yaparmı acepp? Bir de ben şimdi sipariş versem ne zaman gelir unnado nun kargo süresini nedir ist içi? Ona göre adres wermem gerekicekk de:3:

bende aldım onlardan..unnado kampanya bitiminden sonra 10 gün içinde getiriyo..

merhaba arkadaşlar,

bebek ürürnlerinden bahsediyorsunuz..

ben kızımda JOnshons baby kullandım. bu kezde aynısının BEDTIME olanını aldım. kızımda uyku sorununu hala yaşadiığım için bu kez de bunu deneyelim dedik. ne zamandı hatırlamıyorum bi ara REAL de indirimdeydi seti. $24_kucuk.webp

babamızda eşantiyon ürünlerden 4-5 tane 200 ml lik nivea şampuan ve 2 tane molfix ıslak mendil getirmişti sağolsun. Şampuan-yağ ihtyacımız tamamlandı..
Hamileliğimin başında da E-bebekte sadece 1 güne özel UNYBABY pişik kremi 1 tl idi onuda almıştım.
bunlardan eksik yok şuan.

bugün gardırop almaya gidicektim ama hiiiç keyfim yok:( kızım yine ne var ne yok çıkardı:(( benimde ağlamaktan başım ağrıdı.:43::43::43::43::43:

merhaba arkadaşlar,

ben kızımda JOnshons baby kullandım. bu kezde aynısının BEDTIME olanını aldım. kızımda uyku sorununu hala yaşadiığım için bu kez de bunu deneyelim dedik. ne zamandı hatırlamıyorum bi ara REAL de indirimdeydi seti. Eki Görüntüle 298568

babamızda eşantiyon ürünlerden 4-5 tane 200 ml lik nivea şampuan ve 2 tane molfix ıslak mendil getirmişti sağolsun. Şampuan-yağ ihtyacımız tamamlandı..
Hamileliğimin başında da E-bebekte sadece 1 güne özel UNYBABY pişik kremi 1 tl idi onuda almıştım.

bugün gardırop almaya gidicektim ama hiiiç keyfim yok:( kızım yine ne var ne yok çıkardı:(( benimde ağlamaktan başım ağrıdı.:43::43::43::43::43:

Canım inş.minik defne bir an önce iyileşir.Sonra gidersin gardolap almaya.Ağlama sen de dikkat et kendine.

merhaba arkadaşlar,

ben kızımda JOnshons baby kullandım. bu kezde aynısının BEDTIME olanını aldım. kızımda uyku sorununu hala yaşadiığım için bu kez de bunu deneyelim dedik. ne zamandı hatırlamıyorum bi ara REAL de indirimdeydi seti. Eki Görüntüle 298568

kızın inşallah hemencik iyileşir cnm çok geçmiş olsun,çocuk bu hastalanır iyileşir ama sen hassassın o yüzden bu kadar üzülüyosun galiba. sen ağlarsan o da üzülür annesi, iki meleğini de üzme tamammı canım benim

Canım ağlama yaa bebişe de yazık.. defnecan en kısa sürede iyileşcek merak etme.. Havalar kötü bunları atlatmak zorunda Allah beterinden saklasın çabucak iyileşsin inşallah ama annesi mutlu olsun nolur :((

bi daha koysan ben onu kaçırdım:50::50::50:

tekrar eklerim canım :)

maşallahhh güle güle iyi günlerde kullanın inş... çoğu bitmiş azı kalmış ne güzel darısı bizlere olsun inş... bizde bugün mobilya siparişlerini verdik haftaya falan gelecek yatakları perdeleride tamam kıyafetleride şimdilik yetecek kadar tamamlandı lambası halısı falan kaldı onlarda bu hafta içinde hallederiz inş.sonrada döşemesi falan kalacak işlerlede uğraşınca günler çok çabuk geçecege benzer Allahım sağlıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inş..

sizede güzel günlerde kullanmak nasip olur canım inşallah, çok keyifli dimi bebişlerin için vaktini geçirmek, onların odasını düzenlemek çok keyifli dimi :)

yaşasın mart anneleri yaşasın benim hamiş arkadaşlarım sizinle sohbet etmenin keyfi paha biçilemez o yüzden ben her zaman burdayım arkadaşlar

canım benimmmm.....

aynı fikirdeyim canım artık burası bizim topik olsun cocuklar doğduktan sonra artık hep burda olalım herşeyi burda paylaşalım öle başka topikler açmıyalım doğum anılarını bebeklerımızın resimleriniz herşeyimiz burda olsun:)

evet evet burada devam....

uyku setini bende sevmiyorum canım. nevresim daha iyi olmuştur umarım. güle güle kullansın bebişin...

teşekkür ederim canım, nevresim takımını bugün yıkayıp yatağına sericem umarım şirin olur :)

Ben de aynı şekilde düşünüyorum, her ne kadar ben imkanlarımdan dolayı sadece okuyanlardan olsam da, seviyorum sizleri...

arada bir böyle katılmak kendinden haber vermen bile güzel canım...

bizde seni çok seviyoruz ne güzel şeyler yazmışsın bende hergün şafak sayıyorum az kaldı inş.

bende dünden itibaren başladım şafak saymaya...

hazır topik bukadar yoğunken bir şey sorabikirmiyim kızlar aranızda idrar enfeksiyonu olan arkadaşlar vardı.o nasıl anlaşıldı ıdrar tahliliylemi?benim bir haftadır akıntım gelmeye başladı sürekli geliyor başka kaşıntı yanma gibi bir şikayetim yok ama akıntım neden var:(:(:(

akıntı ile enfeksiyonun zayıf bir bağlantısı var, eğer rahatsız edici bir akıntı ise mantardan dolayı olabilir illa kaşıntı olur diye birşey yok bende hiç kaşıntı yoktu ama mantar varmış akıntım öyle böyle değildi, saat başı çamaşır değiştiriyordum son verilen ilaçlar iyileştirdi allahtan 3 aydır geçmemişti, doktorun akıntından numune alıp baksın mantar var mı yok mu, ayrıca idrar tahlilide yaptır birbirlerini etkiliyorlar çünkü, akıntıda enfeksiyon oluşturabiliyormuş.

Canım ne güzel yazmışsın.Bence de birbirimizi bırakmayalım,böyle devam edelim inş.

inşallah canım

canım bende 3-4 aydır var ve halen geçmedi...
ilk akıntım çoktu doktora söyledim. idrar tahlili yaptık ve enfeksiyon çıktı. fitil verdi. daha sonra kaşıntım çoğaldı. sebebide mantara dönüşmüş doktor öyle söyledi. şimdi kaşıntım ve akıntım biraz azaldı. ama 2 hafta önce tahlil yapıldı yine enfeksiyon çıktı... doktoruna gittiğinde mutlaka sor bir tahlil yaptır. umarım enfeksiyon çıkmaz...

Çok çok çok teşekkür ederim canlarım benim.
sakınan göze çöp batar hesabı, ne kadar sakınırsam o kadar hasta oluyo benim minik..

Gamzecim ne güzel yazmışsın.. inşallah yaa inşallah burdan hepberaber devam ederiz.

geçmiş olsun canım, miniğin iyileşir biran önce inşallah....
senin önderliğinde buradan devam ederiz umarım...

günaydın mart anneleri,
dün doktordaydım, şekerim gayet iyi çıktı, kızımızında maşallahı var herşey yolunda. Benim kilom dışında. Son 1 haftada 3 kilo almışım, doktor ne yaptın sen dedi. Valla bişey yapmadım doktor beycimmm nasıl oldu bende annamadım kii :18::18::18:

canım merak etmeye başlamıştım seni yine :) son durumun iyi gibi geldi yazdıklarından, kalp ile ilgili sorun çözüldü mü? oda hazırlıklarına başladın mı?

merhaba arkadaşlar,

cok geçmiş olsun cnm üzme kendini cocuk bu illaki hastada olucak bizler bile oluyoruz rabbim acil şifa versin ...

nilüfer canım iyi haberlerini aldım çok sevindim aynı bekleme sürecini yaşamış bir insan olarak ne kadar rahatladığınızı anlayabiliyorum allah hiç birimize bi daha yaşatmasın

Bizim dün doktor kontrolümüz vardı 25+6 kızımız 930 gram olmuş tekmelerini canlı olarak görebildim sizlerinde iyi haberlerinizi bekliyorum öptüm:nazar::nazar::nazar:

nilüfer canım iyi haberlerini aldım çok sevindim aynı bekleme sürecini yaşamış bir insan olarak ne kadar rahatladığınızı anlayabiliyorum allah hiç birimize bi daha yaşatmasın

Bizim dün doktor kontrolümüz vardı 25+6 kızımız 930 gram olmuş tekmelerini canlı olarak görebildim sizlerinde iyi haberlerinizi bekliyorum öptüm:nazar::nazar::nazar:

Maşallah canım kızına:nazar::nazar:

merhaba arkadaşlar,

geçmiş olsun üzülme biz koca insanlar hasta oluyoruzda atlatmamız ne kadar uzun sürüyor bazı mikropların vucüttan atılması uzun süre biliyor senin ufaklığında öyle olmuş umarım en kısa sürede iyleşir

merhaba arkadaşlar,

pollycim geçmiş olsun senin kız hastalanmış..bu aylardabüyük küçük herkes hasta eşimde baya hastalandı bana bulaşmadı allahtan ama nezle gibiyim kaç zamandır hapşurup tıksırıp duruyorum..

merhaba arkadaşlar,

canım benim cok cok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin kuzucuğuna nolur üzülme ama bak ben tam 1 aydır ağır bi grip geçiriyorum daha doğrusu geçiremiyorum tam gecti bitti diyorum tekrar başlıyo hem de daha feci şekilde demekki virüsü vücuttan atamıyorum yani biz bu kazık kadar halimizle hastalıktan böle etkilenirken o küçücük bedeniyle naapsın üzülme atlatıcak cocuk o annesi öyle öyle büyüyecek işte ama sen hem onu hem de içindeki melekçiği üzme emi...

Back
X