• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, ikea ürünleri hakkında ne düşünüosunuz, katalogda bebek karyolası, dolap vs. fiyatları baya uygun gibiydi, sizce kaliteleri nasıldır, daha önce kullanan var mı hiç...

kızlar, ikea ürünleri hakkında ne düşünüosunuz, katalogda bebek karyolası, dolap vs. fiyatları baya uygun gibiydi, sizce kaliteleri nasıldır, daha önce kullanan var mı hiç...

Canım ben evlenmeden önce eve bayaa bişiler almıştım aksesuar falan filan çok memnunum ama mobilya almadım hiç.. Mağazada iyi görünüyolar kaliteli duruyo ama kullananlara sormak lazım..

kızlar dr . ların ve eczacilarin tavsiye ettiği bir ürün sebamed fakat kullanan yorumlarında goz yaktığını söylüyorlar. bu da sıkıntı yaratmaz mi ?

bizim ev ikea cenneti gibi, yatağımız, şifonyer, depo odamdaki küçük dolap ve bebişimin beşiği dolabı şifonyeri rafı ve emzirme koltuğum ikeadan alındı ve bebişin odasında kurulu şuan.

fiyatının uygun olması, daha önce kullandığım mobilyalardan çok memnun kalmam ve en önemlisi su bazı boya kullanılmış olması bebek mobilyasında tercih sebebim oldu. 4-5 sene çok rahat idare eder bu mobilyalar kızımı sonra kızım farklı bir oda isterse onun isteğine göre yeniden odasını yapıcaz.

bizim ev ikea cenneti gibi, yatağımız, şifonyer, depo odamdaki küçük dolap ve bebişimin beşiği dolabı şifonyeri rafı ve emzirme koltuğum ikeadan alındı ve bebişin odasında kurulu şuan.

fiyatının uygun olması, daha önce kullandığım mobilyalardan çok memnun kalmam ve en önemlisi su bazı boya kullanılmış olması bebek mobilyasında tercih sebebim oldu. 4-5 sene çok rahat idare eder bu mobilyalar kızımı sonra kızım farklı bir oda isterse onun isteğine göre yeniden odasını yapıcaz.

vauvv süpermiş, sağol canım, katalogdakileri de baya beğenmiştim, haftasonu gidip mağazada bakayım ben de...

geçmiş olsun dileklerini ileten tüüüm arkadaşlara teşekkür ederim.

çocuk büyütmek, heleki uyku sorunu ve iştah problemi olanını büyütmek çok zor..

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

bu arada 2000 sayfayı devirmişiz maşallah.

AYÇA ayakkabılar çok tatlı.. hele bide onları kot pantolon altında düşündümde ayyyy çok çok tatlı olur yaa..:nazar::nazar::nazar:

vauvv süpermiş, sağol canım, katalogdakileri de baya beğenmiştim, haftasonu gidip mağazada bakayım ben de...

canım bizim odanın resimlerini koyuyorum fikir olur belki diye...

$PB210079.webp
$PB210080.webp
$PB210081.webp
$PB210082.webp

Son düzenleme:
Back
X