• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben bu yatağı epeydir görüyorum
hatta alayımmı almayayımmı diye çok arada kaldım
sence boyutu falan nasıl uzun süre kullanabilirmi çocuk
bir çok park yatak muşamba gibi durduğundan çok kararsız kaldım
eğer sen beğendiysen almayı düşünürüm fiyatıda uygun
sen hangi rengi aldın mavili yeşilli olanı hoşuma gitti ama sanki
erkek bebeğe daha uygun gibi duruyor :44:

cnm sen bana güveniyorsan gözün kapalı alabilirsin ben mavili yeşillisini aldım ebatıda cok güzel en az 1 yaşına kadar kullanır...gönül rahatlığıyla önerebilceğim bir ürün daha ....:34:

kızlar beniğm aldığım park yatak bugün geldi eşimle kırığı çıkığı varmı diye kurduk ve süper bir park yatak fiyatına göre oldukca kaliteli üstelik şilteside cok kaliteli şilteyi fermuarlı kılıfını yıkayabiliyorsunuz tavsiy ediyorum....

özelcan bebe....

güle güle kullan canım, biz de ordan oyun halısı aldık, ertesi gün geldi:) yazdıkları boyutlardan küçüktü gerçi halı ama olsun napalım.

canım ben hiç sevmiyorum şu park yatakları o ne öyle naylon plastik yani küçücük ana raminden çıkan bebeği bu naylonamı koyacaksın aaaa yazık valla benim eşim ilk defa görmüştü ebebbekte bu ne ya böyle naylon direk kanserojen maddedir bu beşik bende öyle düşündüm zaten en baştan beni büyüyen karyola yaptırıcam medefeden hemde ben oda takımını kendi zevkimize göre düşündük eşimle tasarladık usta bir mobilyacıya yaptıracağız beğendik anlaştık, 4 kapılı gardolap, 5li çekmeceli aynalı şifonyer 1.92 boyunda büyüyen karyola hemde 2 baş komidini içinde bitişik yani, kitaplık, oyun sandığı, 3 adet şekilli duvar rafı hepsi 3300tl ve çok kaliteli medefeden beyaz kendinden parlak bir tahta beğendik ondan yapılacak çok içime sindi hemde ben odamın büyüklüğüne görw yaptırıyorum inanın arkadaşlar bu model çilekte 5600 fiyat aldık eşimle hemde oyun sandıksız fiyatı. hazır alınacağına yaptırılsa daha iyi olur benim genç odası büyüklüğünde ve tamda içime sine sine yaptırıyorum bebişimin odasını.

güle güle kullanın canım, bitince resmini eklersin:) Bizim odamız da hazır da beşiğe karar veremedik. Tamam park yataklar plastik haklısın, benim de çok içime sinmiyor ama çok da pratik oluyorlar taşıma konusunda, kocaman bebek karyolası bizim odamıza sığmaz mesela, ayrıca bir oraya bir buraya da taşınmaz, 2 beşik de biraz masraflı oluyor, bir de şu küçük sepet beşiklerin içine hangi nevresimler oluyor onu bile çözemedim ben:S

cnm sen bana güveniyorsan gözün kapalı alabilirsin ben mavili yeşillisini aldım ebatıda cok güzel en az 1 yaşına kadar kullanır...gönül rahatlığıyla önerebilceğim bir ürün daha ....:34:

canımm arkadaşımm sağol :16:
ben yarın bir ikeayada bakayım ordanda beyaz beşik almış malkoç arkadaş
onuda çok beğendimm ikisi arasında karar veririm
benim bebeğimin odası olmayacak hep bu beşikte yatacak
umarım sağlam bir şey çıkar şansımıza

Herkese Merhaba;

Yüce Allah'ım izin verirse inşallah ben de Mart annesiyim :49:
Şu anda 25+2 haftalık hamileyim.:nazar::nazar::nazar:
Burada sizlerden çok şey öğrendim. Buradaki destek, dualar çok samimi.
Yazamasamda üzüntülerinizde duacınız, sevinçlerinizde kahkahanız oldum..

İnşallah hepimiz sağlıkla, sıhhatle, vakti zamanında bebişlerimizi kucağımıza alırız. :nazar:
daha sık yaz cnm amin dualarınaaa
kızlar bugün dr a gittik çok cnm sıkkın bebek 10gün küçük plesantam çokbüyükmüş beslenemiyormuş karın çevresi küçükmüş
bebeğin ne kadar sağlıklı beslensemde ben bu hamileliği beceremiyorumdr 10gün ye iç yatdedi :43::43::43::43::43:
cnm bol bol süt iç çerez ye ve soluna yat bir dahaki kontrole kadar kilo alır merak etme birazda yapı meselesi canını sıkma
mrb kızlar uzun zamandır yazmıyorum ama hergün takip etmeye çalışıyorum yalnızlıktan iyice sıkıldım yaşadığım şehirde kimsem yok hamilelikle birlikte iyice bunaldım artık buraya girip yazdıklarınızı okumak bile bana çok iyi gelio...bende kk ya girdiğimde mutlaka doğum hikayelerini okuyorum arkadaşlar sağolsunlar öyle güzel anlatıyorlarki içimi rahatlatıyorlar...bu arada aralık annelerinden bayağı doğuran olmuş bugun bir baktımda demekki bir ay önceden hazırlıklı olmamız gerekiyor...

bebek bakım çantası chicconnun mu alsam niveanınmı karar veremedim hangisi daha iyidir acaba ikiside kampanyada...
ben de hep takip ediyorum doğum yapanları çok heyecanlı oluyor:))
bakım çantası ben kızımda nivea almıştım ama bu sefer chicco yada sebamed alıcam cnm
ya kızlar buarada devamlı yatmaktan kalçalarım yanlarım ağrıyo çok yaa kemiklerim sızlıyoo okadar çok gezmek istiyorum ama yasak daha 3 ay varr doğuma artık kızımla gezerim inşaallah :52::52::52:

ay benim bi sorunum yok ama ben de hep yatıyorum fakat hakkımı yemeyeyim bugün daha yeni oturabildim çok iş yaptım bugün kızımın oda takımı geldi onun oda takımını da bebişimin odasına koydum temizledim bla bla bla işte biz 1değil 2 oda yapıyoruz malum kıskanmadan atlatmamız lazım bu dönemi:27:

merhaba mart annecikleri

uzun zamandae sonra aranızdayım tekrardan..adapte olamadım evde oturmaya tekradan...

takipteyim sizi sürekli. cepten de olsa girip okuyorum..
ben de son yapılan tahlillerde kansızlık çıktı hem de sınrdan da çok aşagıda... çok önemli imiş kansızlık. dr hap vermişti günde bir tane. şimdi ikiye çıkardı hapı...

kansızlıkğı hap dışında doğal yollarla nasıl geçirebilrim.bilgisi olan varmı

canım öncelikle geçmiş olsun ve yeniden aramıza geldiğine sevindim...

eğer şeker çıkmadıysa günde 1 bardağın yarısı kırmızı pancar yarısı havuç suyu olacak şekilde karıştır ve iç kansızlığa birebir ben geçen haftaya kadar bunu yapıyordum ve kan ilacı kullanmadım hiç ama şeker çıktı havuç yasak umarım doğuma kadar stok beni idare eder...

kırmızı pancarda marifet araştır istersen internetten pekmezden vs vs çok daha iyi bir kan ilacı oluyor zaten pekmezler eskisi gibi kan yapma özelliğini yitirdi şekeri basıyorlar eskiden sıfır şekerden yapılırdı meyvanın şekeri idi ama bu söylediğim bizlerinde küçüklüğünde kaldı...

çok güzel olmuş canım bebişinin odası, ben de katalogda görüp beğenmiştim bu beşiği... güzel güzel uyusun kuzucuk...

teşekkür ederim canım , senin bebişinde sağlıklı huzurlu ve mutlu bir bebek olsun...

günaydın kızlar...

5 ten beri ayaktayız biz , benim kıza ne olduysa bugün ilk kez benden önce uyandı saniyede 4-5 tekme ile rekorunu kırdı, akşam bol malzemeli ıhlamur içip öyle yatmıştım içine koyduğum şeylerden galiba ekstra enerjik oldu ilk kez yaşadık bu durumu...

kahvaltımı hazırlıyorum şimdi, saat 11 lerde kahvaltı yapmaya alışkın bünye nasıl karşılayacak bu durumu aacep :)

hepimize mutlu ve huzurlu bir gün olur inşallah...

günaydın mart kedileriii bizde erkenciyiz bugün kızım dünden beri hiç durmuyo ısırgan otlu yemek yedim ben çok seviyorum sanırım oda çok beğendi çokta faydalı bi yeşillik annemde kaldım sürece kızım günde 50 gr alacak anneanesi çok iyi bakıyo bize keyfimizde yerinde ALLAH bozmasın inşaallah hepimiziiiii:49::49::49::49:

günaydın kızlarrr herkes oda işini halletmiş ne güselll bizimde ocak gibi hallolacak bu gidişle ne hamilelik yordu ne de bebeğim ama şu doğum anı ve hazırlıkları beni çok yıprattı :50:

Hepinize Günaydın kızlar bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım.hepimizde ayrı bir telaş var galiba.uzun zamandır girmiyordum.neler oldu ben yokken geçmiş de çok uzun okuyamayacağım.alışverişler,aşılar,şeker yüklemeleri bu ara gündemi oluşturuyor sanırım.bugün bizim 2.tetanoz aşımız var ona gideceğiz.geçen cuma şeker yüklemem yapıldı 50 gr lık.açlık 104 1.saat sonunda da 137 çıktı doktorum az yüksek tekrar yapıcaz dedi.1 hafta ara vericez ve bu hafatnın son 3 günü karbonhidrat diyeti yapacaksın dedi.salı günü 2.ölçüme gidicem.bu kez 100 lük yaparlar galiba.inşallah normal çıkar.sizinkiler ne durum da yüksek çıkan oldu mu?

günaydın kızlarrr herkes oda işini halletmiş ne güselll bizimde ocak gibi hallolacak bu gidişle ne hamilelik yordu ne de bebeğim ama şu doğum anı ve hazırlıkları beni çok yıprattı :50:

ay herkes bebişinin çeyizini tamamladı ALLAH kullanmayı nasip etsin hepimizeee ben hiç bişi almadım dahaaaaa 7 aylık olunca alacam ozamana kadar fil gibi olurum ben ya şimdiden penguen gibi yürüyorum ama kızımın kapı gibi 3 tane teyzesi var onlara veririm siparişi alırlar dimiii yaaaa salak halası bi halta yaramazzzzzzzz:23::23::23::23::23:

günaydın bayanlar. berkerdem bebisinin ve senin sağlıklı olmana seviniyoruz. :nazar: annenin yanında olması cidden guzel. malkoç erkencisin canim afiyet olsun. bugun uhde erkenci değil ?
seyf84 canim hayırdır doğum hazırlık derken düşünmek mi Yoksa hastane fln telaşı mi korku mu ?

Hepinize Günaydın kızlar bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım.hepimizde ayrı bir telaş var galiba.uzun zamandır girmiyordum.neler oldu ben yokken geçmiş de çok uzun okuyamayacağım.alışverişler,aşılar,şeker yüklemeleri bu ara gündemi oluşturuyor sanırım.bugün bizim 2.tetanoz aşımız var ona gideceğiz.geçen cuma şeker yüklemem yapıldı 50 gr lık.açlık 104 1.saat sonunda da 137 çıktı doktorum az yüksek tekrar yapıcaz dedi.1 hafta ara vericez ve bu hafatnın son 3 günü karbonhidrat diyeti yapacaksın dedi.salı günü 2.ölçüme gidicem.bu kez 100 lük yaparlar galiba.inşallah normal çıkar.sizinkiler ne durum da yüksek çıkan oldu mu?

günaydın canim geçmiş olsun. benimde 2. dozum yaklaştı . seker senin sınırda çok aşırı değil galiba seker çıkan ark.lar var diyet uygulayan topik kalabaliklassin bilgilendirirler

kızlar bugün dr a gittik çok cnm sıkkın bebek 10gün küçük plesantam çokbüyükmüş beslenemiyormuş karın çevresi küçükmüş
bebeğin ne kadar sağlıklı beslensemde ben bu hamileliği beceremiyorumdr 10gün ye iç yatdedi :43::43::43::43::43:

cnm bu durumlar çok normalmiş o yüzden kontrollerde alınan kiloları pek önemsemeyin diyorlar çnk bazen önden gider bazen yavaşlarmış o yüzden sıkma canını

canım ben bu yatağı epeydir görüyorum
hatta alayımmı almayayımmı diye çok arada kaldım
sence boyutu falan nasıl uzun süre kullanabilirmi çocuk
bir çok park yatak muşamba gibi durduğundan çok kararsız kaldım
eğer sen beğendiysen almayı düşünürüm fiyatıda uygun
sen hangi rengi aldın mavili yeşilli olanı hoşuma gitti ama sanki
erkek bebeğe daha uygun gibi duruyor :44:

kızlar bu tavsiye ettiğiniz park yatağın linkini göremedim. rica etsem bir daha paylasabilir misiniz ? umutluyum78 daha önce söylemişti bende odama pratik ve uygun fiyatlı ama saglm birşey bakıyorum begenemedim bir türlü

canım teşekkür ederim...pekmez yemeye başladım ama işe yarar mı bilmiyorum

okadar çok halsizleştim ki.. azıcık merdiven çıksam nefesim daralıyor çarpıntım oluyor aslında en başından baktırsaymışım o zman başlasaymısım haplara şimdiye işe yarardı.. neyse zararın nersinden dönersek kardır..

sınır 10.5 olması gerekirmiş benimisi 8. küsür
epey düşükmüş yani

cnm bende de aşırı kansızlık var ilaçlar artı keçi boynuzu pekmezi yiyorum ve bir ayda kan değerlerim yükseldi

canım benim sakın üzülme bebişim sen neden beceremeyesin hem senin elinde olan bişey değilki balım niye üzülüyosun :20: senin prensesin çok çabuk toparlanacak ben eminim hem dr 10 gün ye iç yat demiş allahın izni ile herşey yoluna girecek...sağlığı yerinde çok şükür allah acil şifa versin yediklerin yarasın bebişin göbek yapar inşallah içerde dualarımızdasın balım....

Günaydın kızlarr..

Bebetto bugün markafoni de.. bi takım bi de patik beğendim ama alıp almamakta kararsız kaldım :(
resimlerini ekleyimde bi bakın $2011-12-01_091413.webp $2011-12-01_091404.webp
patik 12 lira takım 30 lira kargoyla beraber 45 tl tutar sanırım..

Back
X