- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #20.141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın bayanlar. berkerdem bebisinin ve senin sağlıklı olmana seviniyoruz.annenin yanında olması cidden guzel. malkoç erkencisin canim afiyet olsun. bugun uhde erkenci değil ?
seyf84 canim hayırdır doğum hazırlık derken düşünmek mi Yoksa hastane fln telaşı mi korku mu ?
günaydın bayanlar. berkerdem bebisinin ve senin sağlıklı olmana seviniyoruz.annenin yanında olması cidden guzel. malkoç erkencisin canim afiyet olsun. bugun uhde erkenci değil ?
seyf84 canim hayırdır doğum hazırlık derken düşünmek mi Yoksa hastane fln telaşı mi korku mu ?
hepsi tatlım başka ben ankarada doğum yapacağım doğum nasıl geçecek sezeryanmı olsam en azından tarihi belli olur diorum bi bilinmezliğe doğru gitmek beni korkutuyo hastaneyide tam ayarlayamadım akropol bülent beyi tavsiye etmişler onunlamı görüşsem diorum zaman geçio ama ben yozgatta memurum izin kullanmak istemiyoum hiç bişeyimi halledemiyorum anlicaan kafam allak bullak
Günaydın kızlarr..
Bebetto bugün markafoni de.. bi takım bi de patik beğendim ama alıp almamakta kararsız kaldım
resimlerini ekleyimde bi bakın Eki Görüntüle 299415 Eki Görüntüle 299416
patik 12 lira takım 30 lira kargoyla beraber 45 tl tutar sanırım..
Günaydın kızlarr..
Bebetto bugün markafoni de.. bi takım bi de patik beğendim ama alıp almamakta kararsız kaldım
günaydın kızlarrr nasılsınızzz bakalımmmm ?????
bugün erken gelemedim haklısın canım dünki aşırı yogunluktan sonra bugünde devam eden yogunluğum vardı üstelik aşırı yorgunum bugünüde atlatsam başka birşey istemiyorum zaten arkadaşların dediği bugün bu kız doğurmazsa başka gün doğurmaz dediler![]()
Günydın melikecim. bende kızıma hastane cıkısını bebetto aldım. normalde fiyatları yüksekti bızım burda eskıden mal almıs depolamıs bi yer var. eski fiyattan aldım . benim 10 parca seti 55 e aldım battaniye zıbın seti tulumu onlugu sapkası eldıvenı atleti fln. kıyasla diye dedim. ama bebettonun penyesi cok hassas ılk dogumda ıyı olur dıye dusundum. yedekleri diger markalardan aldım.
sağol ozgecim senin düşük çıkacak ne zaman yaptircsn ?
Mağazalarıda oluyo mu acaba Ankarada bulabilir miyim bilemedim.. Bu takımın penyeside ince midir sence? Yani ilk yıkamada çöpe atmayız dimi? :)
canım selam.. ısırgan oldukça faydalı bi bitki ama yinede fazla tüketmemekte fayda var..günaydın mart kedileriii bizde erkenciyiz bugün kızım dünden beri hiç durmuyo ısırgan otlu yemek yedim ben çok seviyorum sanırım oda çok beğendi çokta faydalı bi yeşillik annemde kaldım sürece kızım günde 50 gr alacak anneanesi çok iyi bakıyo bize keyfimizde yerinde ALLAH bozmasın inşaallah hepimiziiiii![]()
selamlaaarr. nerelerdesin Sibel yaa..Hepinize Günaydın kızlar bebişleriniz ve sizler iyisinizdir umarım.hepimizde ayrı bir telaş var galiba.uzun zamandır girmiyordum.neler oldu ben yokken geçmiş de çok uzun okuyamayacağım.alışverişler,aşılar,şeker yüklemeleri bu ara gündemi oluşturuyor sanırım.bugün bizim 2.tetanoz aşımız var ona gideceğiz.geçen cuma şeker yüklemem yapıldı 50 gr lık.açlık 104 1.saat sonunda da 137 çıktı doktorum az yüksek tekrar yapıcaz dedi.1 hafta ara vericez ve bu hafatnın son 3 günü karbonhidrat diyeti yapacaksın dedi.salı günü 2.ölçüme gidicem.bu kez 100 lük yaparlar galiba.inşallah normal çıkar.sizinkiler ne durum da yüksek çıkan oldu mu?
Günaydın kızlarr..