• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm güzel mart annişleri..bugece bir rüya gördümki aklım gidiyodu ağlayarak uyandım..bi sokakta yürüyoruz yanımda eşim var birileri daha var ama hatırlamıyorum.sonra kızım tekme atmaya başlıyo karnım acıyo dışardan eli ayağı bile belli oluyo karnımı yırtıp çıkacak..eşime bak napıyo diyorum sonra birden karnımdan çıkıyo kızım okadar korkuyorumki alıyorum sarılıyorum kızıma birden başlıyo konuşmaya anne ben artık orda kalmak istemiyorum dışarı çıkmak istiyorum seni çok seviyorum anne diyo..allahım yarabbim yazarken bile gözlerim doluyo..kızım olmaz daha 3 ay var diyorum daha çok erken hadi nolur gir içeri diyorum:))) bu karnımdan nasıl çıktı hani aşağıdan çıkmadı..tekrar nasıl koycam karnıma diyorum karnıma basıtırıyorum sonra giriyo içeri..hayırlara gitsin beni böylesine etkileyen bir rüya daha görmedim hala etkisindeyim..öyle korktumki kendime gelemedim uyandıktan sonra..

canım ya..buna çok benzer rüyalar ben de görüyorum ara sıra..hakkaten çok ürkütücü oluyor..:52:hamilelikte normal sanırım...bişeylere yormamak en güzeli...

umarım 3 ay sonra bebişlerimizi yanımıza aldığımızda her birimiz çok güzel şeyler yaşarız

canım ya hayır olsun. artık zamanın çoğu gitti bilinç altında hep doğum var. doğum yazılarını okumayın bak bir daha etkileniyorsunuz işte. dün bahsediliyordu dokğum hikayeleri... canım ben nette bir yazı okumuştum artık bu haftalardan sonra gece kabuslar görebilirsiniz yazıyordu. banada arada kabuslar geliyor rüyama. kötü bişey getirme aklına. sadece kızının doğumu hep aklında onu doğmuş gördün. telaşlanma olurmu hayra yor...

Canım hayır olsun inş.Doğum yaklaştıkça böyle rüyalar görmek normal heralde bende hep doğduğunu ve doğar doğmaz da konuştuğunu görüyorum:)))

canım fazla takılma bende aynı kabusu gördüm kızım karnımı yarıp yarısını çıkarmıştı ellerini yüzünü görmüştüm çok tatlıydı gerisini hatırlamıyorumm

hayrolsun inş. Bişeylerin etkisinde kalmış olabilirsin

canım ya..buna çok benzer rüyalar ben de görüyorum ara sıra..hakkaten çok ürkütücü oluyor..:52:hamilelikte normal sanırım...bişeylere yormamak en güzeli...

umarım 3 ay sonra bebişlerimizi yanımıza aldığımızda her birimiz çok güzel şeyler yaşarız

epeydir bebekle ilgili rüya görmüyodum..sanırım hamilelikten aklımızda hep bebişlerimiz ve doğum olduğu için..hayır olsun.allahın izniyle inşallah zamanında sağlıkla kucağımıza alırız..

Kızlar merhaba,

Geçmişi okumaya pek fırsatım yok su anda işlerden ama hemen size bir bilgivermeye geldim. Geçen gün burada eczanemizde.comdaki aventin süt pompasıyla ilgili konusuyorduk ya. Sitenin güvenli olup olmadığından emin olmadan eşimle korka korka şipariş verdik. Gerçi eksi sözlükte de siteyle ilgili bayagı güzel yorum vardı.

Dün aksamüstü sipariş verdik ve kargo şimdi elime ulaştı. Almak isteyenler gönül rahatlıgıyla alabilir yani:)

canım bende aynı siteden aldım
daha öncede ordan çok alışveriş yaptım çok güvenilir bir site
benimde pompam geldi güle güle bol sütlü günler olsun

merhabalar güzel mart anneleri:71:
ronyacım,umutluyum,slnaras,özgecim,polyannacım,ceylincim,alevcim,özlemcim,sefy...hepinize çok teşekkür ederim..öyle güzel şeyler yazmışsınız ki..bana ve eşime (ki ona da anlattım)çok moral oldunuz..bazen en yakın arkadaşların bile duyarsız olduğu zamanlarda öyle incesiniz ki neden hergün belli bir vaktim burda geçirdiğimi çok iyi anlıyorum..iyi ki varsınız..
evden pek çıkmıyorum doktorum kendine 10 gün dikkat et dedi..evde puzzle yapıyorum ve kızıma bir battaniye başladım :16:
polyannacım geçmiş olsun defne umarım daha iyidir..oyuncağı da hayırlı olsun..hediyeler çok mutlu ediyor:54:
şeker yüklemesini atlatan arkadaşlar gözünüz aydın..
melis sen şimdiden kontrol altına almaya başlıyosun gibi maşallah, inşallah daha da iyi olucak..
ronyacım tatlı çok yedim diyosun,senin işin daha kolay olcak gibi .tatlıyı kestin mi hemen düşecek inşallah
sütlüçörek canım inşallah beslenmeyle halledilebilecek gibi görünüyor..inşallah protein ve sütüne dikkat et..ufak bir sıkıntı bile çok üzücü oluyor seni çok iyi anlıyorum..ama inşallah bol beslenme ve dua ile düzelicek..:71:

life canımm çok sağol inşalah güzel olur
canım senin moralinin iyi olmasına çok sevindimm
inşallah yakında yine güzel haberini alıcaz moralini sıkı tut
stres bebeği daha çok etkliyor seni mutlu eden insanların yanında ol

kızlarr ben dün gece şeker şeker dedim
bugün yemekhanede tatlı vardı yedim :( ama dayanamadım
kemalpaşa tatlısıydı üzerine limon sıkıp yedim inaşşah etkisini azaltmıştır :111:

kemalpaşa tatlısıydı üzerine limon sıkıp yedim inaşşah etkisini azaltmıştır :111:

Yaramıştır inş.:)))Ama dr gidene kadar yememeye dikkat et canım bence.Benim önüme ne tatlılar geliyo içim gidiyo ama dayanıyorum.Yoksa 3 gün başım ağrıyo:((((

canım bende aynı siteden aldım
daha öncede ordan çok alışveriş yaptım çok güvenilir bir site
benimde pompam geldi güle güle bol sütlü günler olsun

life canımm çok sağol inşalah güzel olur
canım senin moralinin iyi olmasına çok sevindimm
inşallah yakında yine güzel haberini alıcaz moralini sıkı tut
stres bebeği daha çok etkliyor seni mutlu eden insanların yanında ol

inşallah canım..ön sonuçlar çok moral oldu bu bekleme süresini kolaylaştırdı..:71:

benimde tatlı diyince içimde bir yağ eriyip gidiyor sanki...
dayanmak çok zor gerçekten doğumdan sonra herşeyi yiyecem canımın istediği herşeyi...
zaten kilo aldığım yok ozamana saklıyayım kiloları...
ne cins bir hamileyim ya...

benimde tatlı diyince içimde bir yağ eriyip gidiyor sanki...
dayanmak çok zor gerçekten doğumdan sonra herşeyi yiyecem canımın istediği herşeyi...
zaten kilo aldığım yok ozamana saklıyayım kiloları...
ne cins bir hamileyim ya...

Kilo almadığın için şanslısın bence,doğumdan sonra da kilo olan oluyo emzirme döneminde o zaman alırısın :))))

ronyacım doktora gidene kadar hergün 1 limonu sıkk içine suda ekle içç ve tatlıdan uzak durr faydasını görürsün şekerini muhakkak düşürür

slm kızlar. dün nihayet şeker yüklemem yapıldı sonuçları bugün alacağım inşallah güzel çıkar. yarım limon ve soğuk su götürmüştüm yanımda. bu şekilde içmek gerçekten iyiyimiş. dedikleri kadar da yoğun bir tatlı değilmiş. kan alınırken bir ara kolumdan kan gelmedi biraz beklerken canım acıdı neyse sonra düzeldi.

öğleden sonra da 4 boyutluda bebişimizi gördük. çoook güzeldi. hanımefendi sırtüstü yatmış eli-ayağı ağzında keyif yapıyordu. :))
şükür sağlığı yerindeymiş. kalp atışını izlerken çok duygulandım.

Allahım görmeyenlere nasip etsin.

çok şükürr iş yerinde herkesi gönderdimm ohhh rahatladım şimdiii ne çok muhabbet etmişsiniz kızlarrr hadi bakalım kaldığımız yerden devam edelimm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

slm kızlar. dün nihayet şeker yüklemem yapıldı sonuçları bugün alacağım inşallah güzel çıkar. yarım limon ve soğuk su götürmüştüm yanımda. bu şekilde içmek gerçekten iyiyimiş. dedikleri kadar da yoğun bir tatlı değilmiş. kan alınırken bir ara kolumdan kan gelmedi biraz beklerken canım acıdı neyse sonra düzeldi.

öğleden sonra da 4 boyutluda bebişimizi gördük. çoook güzeldi. hanımefendi sırtüstü yatmış eli-ayağı ağzında keyif yapıyordu. :))
şükür sağlığı yerindeymiş. kalp atışını izlerken çok duygulandım.

Allahım görmeyenlere nasip etsin.

Gözün aydın canım,inş.test sonuçlarında güzel çıkar...

Back
X