- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #20.201
slm güzel mart annişleri..bugece bir rüya gördümki aklım gidiyodu ağlayarak uyandım..bi sokakta yürüyoruz yanımda eşim var birileri daha var ama hatırlamıyorum.sonra kızım tekme atmaya başlıyo karnım acıyo dışardan eli ayağı bile belli oluyo karnımı yırtıp çıkacak..eşime bak napıyo diyorum sonra birden karnımdan çıkıyo kızım okadar korkuyorumki alıyorum sarılıyorum kızıma birden başlıyo konuşmaya anne ben artık orda kalmak istemiyorum dışarı çıkmak istiyorum seni çok seviyorum anne diyo..allahım yarabbim yazarken bile gözlerim doluyo..kızım olmaz daha 3 ay var diyorum daha çok erken hadi nolur gir içeri diyorum:))) bu karnımdan nasıl çıktı hani aşağıdan çıkmadı..tekrar nasıl koycam karnıma diyorum karnıma basıtırıyorum sonra giriyo içeri..hayırlara gitsin beni böylesine etkileyen bir rüya daha görmedim hala etkisindeyim..öyle korktumki kendime gelemedim uyandıktan sonra..
canım ya..buna çok benzer rüyalar ben de görüyorum ara sıra..hakkaten çok ürkütücü oluyor..

umarım 3 ay sonra bebişlerimizi yanımıza aldığımızda her birimiz çok güzel şeyler yaşarız