• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr oğluşumun odası kuruluyo şuan, biz siparişle yaptırmıştık şimdi ustalar kuruyo ben de onlara çay servisi yapıyorum çoooooooooooookk mutluyum oğluşumun dolabı kocaman olmuş, beşiği de büyüyen beşik, artık bu takımdan doğğğğğğğrruuu askere :) sizinle sevinimi paylaşmak istedim kızlar içim kıpır kıpır :)))

hayırlı olsun cnm güle güle kullansın paşannnn

sağolun canlar:)) odası kuruldu ama kulpları ve dolabın camı yarın takılcak, ozaman resmini koyarım, düşündüğümden de büyük oldu kocişle biz de yatarız arada:)

daha sık yaz cnm amin dualarınaaa

cnm bol bol süt iç çerez ye ve soluna yat bir dahaki kontrole kadar kilo alır merak etme birazda yapı meselesi canını sıkma

ben de hep takip ediyorum doğum yapanları çok heyecanlı oluyor:))
bakım çantası ben kızımda nivea almıştım ama bu sefer chicco yada sebamed alıcam cnm

ay benim bi sorunum yok ama ben de hep yatıyorum fakat hakkımı yemeyeyim bugün daha yeni oturabildim çok iş yaptım bugün kızımın oda takımı geldi onun oda takımını da bebişimin odasına koydum temizledim bla bla bla işte biz 1değil 2 oda yapıyoruz malum kıskanmadan atlatmamız lazım bu dönemi:27:

cnm bu durumlar çok normalmiş o yüzden kontrollerde alınan kiloları pek önemsemeyin diyorlar çnk bazen önden gider bazen yavaşlarmış o yüzden sıkma canını

canım benim sakın üzülme bebişim sen neden beceremeyesin hem senin elinde olan bişey değilki balım niye üzülüyosun :20: senin prensesin çok çabuk toparlanacak ben eminim hem dr 10 gün ye iç yat demiş allahın izni ile herşey yoluna girecek...sağlığı yerinde çok şükür allah acil şifa versin yediklerin yarasın bebişin göbek yapar inşallah içerde dualarımızdasın balım....

sütlüçörekçim bebişin iyi olacak inşaallah içini ferah tut yatmana bak bende hep tetikteyim ama hep dua ediyorum

Sutlucorek canım moralini bozma bir sonraki randevunda bebişinin kilosu daha iyi çıkar,sen bol bol ye bugünlerde.
Melikecim çok tatlılar ama bencede görüp de al,ayrıca bebetonun penyesi çok iyiymiş hiç bişey olmuyormuş.Bir de tomuycuk bebeninkiler çok iyiymiş.Kullananların tavsiyesi.
Pollycim kıznın şansı hep açık olsun,oyuncağını da güle güle kullansın:49:
Berkemdecim sen ve bebişin iyi olsun da alışveriş yapılır sen bu konuda endişelenme.Teyzeleri neler neler alır miniğe:49:
Başka atladığım var mı bilmiyorum aklımda kalanlar bu kadar.:49::49::49:

merhabalar güzel mart anneleri:71:
ronyacım,umutluyum,slnaras,özgecim,polyannacım,ceylincim,alevcim,özlemcim,sefy...hepinize çok teşekkür ederim..öyle güzel şeyler yazmışsınız ki..bana ve eşime (ki ona da anlattım)çok moral oldunuz..bazen en yakın arkadaşların bile duyarsız olduğu zamanlarda öyle incesiniz ki neden hergün belli bir vaktim burda geçirdiğimi çok iyi anlıyorum..iyi ki varsınız..
evden pek çıkmıyorum doktorum kendine 10 gün dikkat et dedi..evde puzzle yapıyorum ve kızıma bir battaniye başladım :16:
polyannacım geçmiş olsun defne umarım daha iyidir..oyuncağı da hayırlı olsun..hediyeler çok mutlu ediyor:54:
şeker yüklemesini atlatan arkadaşlar gözünüz aydın..
melis sen şimdiden kontrol altına almaya başlıyosun gibi maşallah, inşallah daha da iyi olucak..
ronyacım tatlı çok yedim diyosun,senin işin daha kolay olcak gibi .tatlıyı kestin mi hemen düşecek inşallah
sütlüçörek canım inşallah beslenmeyle halledilebilecek gibi görünüyor..inşallah protein ve sütüne dikkat et..ufak bir sıkıntı bile çok üzücü oluyor seni çok iyi anlıyorum..ama inşallah bol beslenme ve dua ile düzelicek..:71:

kızlar cevaplarınız içim çok teşekür ederim.Rabbime sığındım aklım hep yedikelrimde acaba yaradımı diye bebeği normal gününde olanlar nolur neler yiyorsunuz benden farklı yazın bana tekrar teşekkür ederim herkse öpüyorum:54::54::54::54::54::54:

kızlar cevaplarınız içim çok teşekür ederim.Rabbime sığındım aklım hep yedikelrimde acaba yaradımı diye bebeği normal gününde olanlar nolur neler yiyorsunuz benden farklı yazın bana tekrar teşekkür ederim herkse öpüyorum:54::54::54::54::54::54:
Selam canim, ben cok yogurt yiyorum, her ogunumda ya yogurt ya ayran oluyor. aksamlari sut iciyorum. yatmadan once yenilen muz ve sut bebise cok kilo aldiriyormus, arada onu da yapiyorum. haftada 2 gun yumurta, hemen hemen her gun de bir ogun et veya tavuk yiyorum. Bir de sekerli gidalar cok tuketiyorum meyve falan cok yiyorum ama sekerin varsa bunu yapma tabi.

Insallah kisa zamanda one gecer bebisin:)

Son düzenleme:
çok şükür Yaradana bende 2 haneli rakamlara düşmüş bulunuyorum:)
gözün aydın cnm allahım kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallahh

Kızlar bu patik nasıl sizce?Markafonide çok güzller almak isteyen olursa bi baksın çok şirinler.
Eki Görüntüle 299489
cnm benim kızımda da vardı annem almıştı ama bana çok kullanışsız geldi bu tarz patikler hiç giydirmedim almayı da düşünmem ayağa oturan bişey alsan bence daha iyi tabiiki sen bilirsin

slm güzel mart annişleri..bugece bir rüya gördümki aklım gidiyodu ağlayarak uyandım..bi sokakta yürüyoruz yanımda eşim var birileri daha var ama hatırlamıyorum.sonra kızım tekme atmaya başlıyo karnım acıyo dışardan eli ayağı bile belli oluyo karnımı yırtıp çıkacak..eşime bak napıyo diyorum sonra birden karnımdan çıkıyo kızım okadar korkuyorumki alıyorum sarılıyorum kızıma birden başlıyo konuşmaya anne ben artık orda kalmak istemiyorum dışarı çıkmak istiyorum seni çok seviyorum anne diyo..allahım yarabbim yazarken bile gözlerim doluyo..kızım olmaz daha 3 ay var diyorum daha çok erken hadi nolur gir içeri diyorum:))) bu karnımdan nasıl çıktı hani aşağıdan çıkmadı..tekrar nasıl koycam karnıma diyorum karnıma basıtırıyorum sonra giriyo içeri..hayırlara gitsin beni böylesine etkileyen bir rüya daha görmedim hala etkisindeyim..öyle korktumki kendime gelemedim uyandıktan sonra..

çok etkileyiciymiş harbiden cnm ya bu zamanda normal tabii söyle kızına fazla aceleci olmasın:20:

pericim senin de gözün aydın dün de benim kızımın odası geldi çok tatlı bir telaş oluyor çok da zevkli gerçekten allah kucağımıza alıp odasına getirdiğimiz günleri de göstersin inşallah sağlıcaklaa

Kizlar ben bu aralar cok alinganim, herkese aliniyorum, dokunsalar agliycak moddayim, hamilelik depresyonuna falan mi girdim, yoksa normal mi, size de oluyormu boyle seyler?

Kizlar ben bu aralar cok alinganim, herkese aliniyorum, dokunsalar agliycak moddayim, hamilelik depresyonuna falan mi girdim, yoksa normal mi, size de oluyormu boyle seyler?

Hepimizs aynıyız canım merak etme.. en ufak şeylere ağlıyoruz :) normal ama hormonlarınetkisiyle biraz hassasız.. Bunu da bilincinde olup bebeğe en az stres yaratacak şekilde atlatacağız inşallah.. Böyle anlarda hemen aklına bebeğini getir sende.. Olumlu mutlu şeyler düşün.. Gamsız olmak zor ama olmaya çalış.. :54::54:

beni görsen dizilere bile ağlar oldummm eşimde kızıyor ne yapıyon sen bebişlerimi üzüyosun diye bende hem ağlıyorum hemde hormonlar tavan yaptı sus karışma ağlayacagım deyip burnumu çekiyom genelde her akşam yaşıyoruz bunu canım iş yeri desen herkes altttan alıyor merak etme yani bir sen değilsin hepimizdde var bu durum

gözün aydın cnm allahım kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallahh

cnm benim kızımda da vardı annem almıştı ama bana çok kullanışsız geldi bu tarz patikler hiç giydirmedim almayı da düşünmem ayağa oturan bişey alsan bence daha iyi tabiiki sen bilirsin

Sağol canım bilgi için ben de almadım zaten kız kardeşimde görmüş ayaktan çıkıyo dedi vazgeçtim almaktan.

Canım normal hormonlar tavan yapmış,ben pek ağlamıyorum dizi falan izlemiyorum belki ondandır ama bugün dokunsalar ağlıycak durumdayım.İş nedeniyle çok canım sıkkın boş bi oda bulsam gidip orda ağlıycam:43::43:

Canım normal hormonlar tavan yapmış,ben pek ağlamıyorum dizi falan izlemiyorum belki ondandır ama bugün dokunsalar ağlıycak durumdayım.İş nedeniyle çok canım sıkkın boş bi oda bulsam gidip orda ağlıycam:43::43:

Canim benim ya, aynen benim de hep is yeriyle alakali moralim bozuk oluyor, sanirim insan hamileyken is stresini kaldiramiyor. Bebisler de annenin psikolojisine giriyor, uzulcek oglusum diye de korkuyorum. Insallah izne cikinca evde bol bol keyif yapmaya zamanimiz kalir da mutlu olur bebisler.

Back
X