- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #20.281
Sağol canım bilgi için ben de almadım zaten kız kardeşimde görmüş ayaktan çıkıyo dedi vazgeçtim almaktan.
Ben aldim bir tane kuzulusundan, cok tatli dayanamadim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım bilgi için ben de almadım zaten kız kardeşimde görmüş ayaktan çıkıyo dedi vazgeçtim almaktan.
Canim benim ya, aynen benim de hep is yeriyle alakali moralim bozuk oluyor, sanirim insan hamileyken is stresini kaldiramiyor. Bebisler de annenin psikolojisine giriyor, uzulcek oglusum diye de korkuyorum. Insallah izne cikinca evde bol bol keyif yapmaya zamanimiz kalir da mutlu olur bebisler.
Normalde iş yerinde çok rahatım ama bugün kaç aydır bir proje var sürekli bi sorun çıkıp geri dönüyor,bugün terar geldi önüme niye olmuyo sinir oldum.Arada bebişlerimizi de üzüyoruz ona canım sıkılıyor işte.Ben doğuma kadar çalışıcam 16haftayı doğumdan sonra kullanabilmek için başka iznim yok çünkü.
![]()
Is iste canim ya, dikkat daginikligi oldugu icin bu donemlerde hata yapma ihtimalimiz daha fazla, bosver tekrar yaparsin, daha iyisini yaparsin, sikma canini. Is yerinde rahatsan onemli olan o. Evde bol bol komedi dizisi izle, ben yabanci dizileri netten indirip izliyorum. Butun gunum guzellesiyor :) Ben doguma kadar calisamam cunku normal dusundugum icin riske giremem. Hastanem isyerime o kadar uzak ki, yolda dogururum herhalde:S en gec 37de cikmam lazim.
Evet canım en iyi komedi falan izlemek zaten.Ben de evde hep yabancı dizi ya da çizgi film izliyorum.Zaten normalde de yerli dizileri izlemezdim şimdi hiç izlemiyorum.ben de normal doğum istiyorum ama artık işyerinden götürürler hastaneye:)))Benim çok uzak değil en fazla 20 dkya hastanede olurum.O açıdan rahatım şimdiden uyardım herkesi zaten :))))
Kızlar şu siteye bi bakın bayaa güzel şeyler yazıyo..
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/gebelikte_stres.html
Iyi yapmissin uyarmakla:) 20 dakika cok iyiymis, benim 1.5 saat suruyor
Canim acilmiyor link, kk sansurluyor galiba![]()
Canim acilmiyor link, kk sansurluyor galiba![]()
Senin gerçekten çok uzun sürüyomuş izne çıkman en iyisi canım.Hayırlısı hepimiz için inş.sağlıklı sıhhatli alırız bebişlerimizi kucağımıza.
VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/gebelikte_stres.html
bu da olmazsa : webanne com - gebelikte stres :)
kızlar cevaplarınız içim çok teşekür ederim.Rabbime sığındım aklım hep yedikelrimde acaba yaradımı diye bebeği normal gününde olanlar nolur neler yiyorsunuz benden farklı yazın bana tekrar teşekkür ederim herkse öpüyorum![]()
VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/gebelikte_stres.html
bu da olmazsa : webanne com - gebelikte stres :)
günaydın canim geçmiş olsun. benimde 2. dozum yaklaştı . seker senin sınırda çok aşırı değil galiba seker çıkan ark.lar var diyet uygulayan topik kalabaliklassin bilgilendirirler
Merhaba kızlar
Biz eşimle Cumartesi günü şu meşhurrrrrrrrrrrrr eminönündeki havuzlu hana gideceğiz, bakalım inşallah bahsedildiği kadar vardır.
Bebişimin hastane çıkışlarını havlusunu küvetini benim gecelik pijama takımlarımı ordan almayı düşünüyorum.
Gitmişken şu hastane süslerine ve bebek şekerlerinede bir bakar fikir edinirim. Bu haftaaa sonunu bebişimize alışverişe harcayacağız
Bu arada geçen hafta sonu kontrolümüz vardı. Bebiş çok şükür iyi herşey yolunda, yalnız artık hareketleri canımı yakıyor bazen kaburga kemiklerimi falan kıracak diye korkuyorum
Tosunum büyüsünde ben razıyım canımın yanmasına.
Birde ben kalça, bel, bacak ağrıları sıklaşmaya başladı artık
Allah şişman insanlarında yardımcısı olsun, çorabını bile giymek ne zahmetli oluyormuş
Bu arada izne ayrılmamamada 1 ay kaldı, sporu sıklaştırdımm. İzne çıkıncada bol bol yüzeceğim inşallah hem bebiş hem benim rahatlamam açısından
Bizden haberler şimdilik bu kadar.
Baktım canım çok sağol güzel bilgiler,neyseki o kadar da stresli değilim:)))
çokkk teşekkür ederim evett 90 gün kaldıCanım herşeyin iyi olmasına sevindim.Spor çok faydalı özellikle bu dönemde çok iyi yapmışsın.Artık baya büyüdüler ağırlaşı insan son aylara doğru baya.Senin 90gün kalmış son 3 aya girmişsin artık.Alışveriz için de şimdiden kolay gelsin,bebişin güzel günlerde kullansın alacaklarınızı inş.
Bu siteyi yeni keşfettim sabahtan beri okuyorum bayaa faydalı bilgiler var.. özellikle şu egzersizler hoşuma gitti :124:124:124:
çokkk teşekkür ederim evett 90 gün kaldı
artık günler geçtikçe heyecan basıyor çok merak ediyorum oğluşumu eminim hepiniz öylesinizdir.
şekerim maşallah çok dengeli besleniyosun ben önüme ne gelirse yiyorum bebiş 4 günlük önden gidiyo gene iyiyiizzzz yaniibende süt yoğurt yerim içerim hergünn yumurta yerimm meyve hep yerimm aksatmam günde 5 ceviz hergün yerimm
bazen kefir içerim şimdilerde boza içiyorum
taze sıkılmış meyve suyu içerim greyfurt limon havuç gibi ilaç kullanmıyorum vitamin bile gerek yok dedi vermedi doktor ilaçla içilmez tabiki greyfurt
ekmeğimi kendim yapıcam artık tam buğday unlu değişik ekmekler yapıcam
haftada 1 balık yemeğe çalışırım ama fırında
sonra kırmızı et muhakkak 1 gün en az yerimm haftada 1 baklagil muhakkak olurr
ıspanak brokoli pırasa yerelması kültür mantarı karnıbahar sıkça yediğim sebzelerdir
salatada her akşam muhakka yerim karalahana havuç turp marul karmakarışık salata yapar yerimm bebeğimin gelişimi iyiymiş öyle dedi doktor
gereksiz şeyler yememeye çalışıyorum hamurişi tatlı gibi bebeğe faydası olmayacak şeylerle karnımı doyurmak istemem
meyve suyu filan içmem kendim yapıyorum şekersiz ayva kompostosu üzüm kompostosu kızılcık suyu filan yaparım ama asla şeker koymam içine şeker kullanmıyorumm çünkü
dışardaysam ızgara salata ayran yerimm ama pazara gidiyorumm yetişmiyo o zaman köfte ekmek alıp yiyorum çok acıkıyorum çünkü veya 1 simit yiyorum
selamlaaarr. nerelerdesin Sibel yaa...