- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #20.401
bi sıkıntım olmayınca gitmedim ama korktum şimdi bak öylemi oluyormuşş:18:
düşmenin şiddetini bilmiyorum ama usg baktırsaydın tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi sıkıntım olmayınca gitmedim ama korktum şimdi bak öylemi oluyormuşş:18:
ayhh doğuralım artıkta bitsin bu işkence yaa..hiç zevkli diil hamilelik falan..uuffff
son 92 gün... Eee sezeryan olursa düşünürsek bu sayı dahada azalıyor... Bu ay alışverişi tamamlamam lazım...
Allahım bu telaşın tarifi, benseri yokmuş... Hayırlısıyla kucaklarımıza alsak bebişlerimizi... Son aylar çok zor geçiyormuş gerçekten...
düşmenin şiddetini bilmiyorum ama usg baktırsaydın tatlım
Az kaldı canım çoğu gitti azı kaldı sabret:)) Benimde uyurken bacağıma kramp girdi çığlık atmaya başladım eşim fırladı hemen masaj yaptı geçti ama yazık neye uğradığını şaşırdı:)))
sakın düşünme geçmişi bugünle ilgilen şükür et bol bol cnm bizde bu zor zamanları atlatman için dua ediyoruz merak etme
ay alemsin canım banada içerde kalsaydı dersin diyolar yani bebiş büyüdükçe bıktırıyomuş yaramazlık falan ben onu zar zor bulmuşum niye bıkayımm![]()
evde düştüm sağ tarafıma..ağrım falan olmadı ama korkudan bağırdım düşerkenn...bende şimdi telaşlandımm gidiyim evet..
evde düştüm sağ tarafıma..ağrım falan olmadı ama korkudan bağırdım düşerkenn...bende şimdi telaşlandımm gidiyim evet..
yapsın yaramazlık naapimm..her çocuk yapıyo..hiç olmassa gözümün önünde olur bari..böyle içerde anlamıyorum derdi ne sıkıntısı ne..zaten karar verdim hiç bırakmicam oğlumu kucağımdan..alışırsa alışsın kucağa..onun bana ihtiyacı var..yemişim ev işini misafiri bilmemneyi..
canım benimde çok oluyor uykudan uyanıp gözümü açıyorum ve aniden ayağıma kramp giriyor. biri bana bir tavsiyede bulundu o ağrıyla aklıma gelirse yaparım, deniyeceğim...
Kramp girdiğinde ayak parmaklarını kıvır yani nasıl desemparmaklarını tabana doğru sık. geçiyormuş kramp. umarım tarif edebildim...
![]()
günaydın kızlar..dün bütün gece kabus gördüm..eşimde öyle sabaha kadar inledi durdu..biz karı koca kafayı yicez sanırım artık..
günaydın kıslarrr herkes iyidir umarım kızımla bende iyiizz çok şükür ay bende tik oldu galiba sabah uyandım gibi karnıma bakıyorum ya bebiş duruyomu hareket ediyomu diye ilkine doğum yaptım haftadayım geçmiyo günler yaa kafaya takmayım diyorum hep dua etmek kurtarıyo beniiii
günaydınnnnnnnnnn
geçmişi bayadır okuyamadımm kusura bakmayın yorum yapmayıp sadeceyazıyorum diye çok vaktim olmuyor.....hepinizde iyisinzidir inşalalhhh..başıma çok kötü bir olay geldiii kızlar düştümmmmmm en korktuğum şey hemde 7. ayda 10 dk kendime gelemedimm korkudan çokşükür bişey olmadıı bebişimin hareketlerini dinledim hemen azda olsa hareket ettii ..bu şekilde atlatmış oldukk sizde dikkat edin lütfenn..
Günaydın kader arkadaşlarım:)) Hayırlı cumalarGıremıorum uzun zamandır dogumgunm vesılesıylen sahalardan uzak kaldım:))) havalar guzel oldugu ıcınde hergn dısrlardyım bu durum moralmanımıı ınanılmaz yukseltıo:))) Umarım herkesler ıyıdır sıkıntısı olan bana gelsın
![]()
aynen şekerim benim dünyam herşeyim kızım olacak inşallah bi gelsin kocişin pabucuda dama![]()
aaa kıskansdım seni şimdi ben daha 114 ümson 92 gün... Eee sezeryan olursa düşünürsek bu sayı dahada azalıyor... Bu ay alışverişi tamamlamam lazım...
Allahım bu telaşın tarifi, benzeri yokmuş... Hayırlısıyla kucaklarımıza alsak bebişlerimizi... Son aylar çok zor geçiyormuş gerçekten...
günaydın yaa senin şu doktor meselesi çözülse bu kadar sıkılmazsın cnm seni en çok o üzüyor
günaydın şekerimm geçmiş doğum günün kutlu olsun benim yerimede gez ne güzelllllll