• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu halimden anlamayan, normal zamanda tartışırsın tabii ama bu durumdayken anlamayan ve bana sesini yükselten patronumu hiddetle , nefretle kınıyorum.
ONDAN NEFRET EDİYORUM....................:47::47::47::47::47:: :43:

Takma kafana.. demek ki o da patron olmuş ama insan olamamışlardan.. Ama asla senin moralinden önemli değil.. Bu aralar biraz gamsız davrancas bebişler için ok? :54:

[B]günaydın kızlaaarr gerçi akşam oldu ama ben daha uyanamadım

şu aralık ayına da girdik çok şükür..her girdiğimiz ayı bitirmiş kabul ediyorum zaten öyledaha çabuk zaman geçiyor ay düşüncesi bile yorucu çocuğu doğurmak büyütmek off off..ocak ayına girdik mi benim tamamen hazır olmam lazım valla..10 gün sonra kontrole gidicem oğlumu gene çok özledim ya allahtan artık hareket ediyorlar merak etmemize gerek kalmadı hareketli oldukları sürece..şeker testim temiz çıkmıştı bu ay da bi tiroidime baktırayım bari her ay deldirmeden olmaz zaten:))

biz de yılsonuna doğru ist.a gidicez gezmeye..avmlerden çocuk mağazalarının bol olduğu birisini tavsiye edebilirmisiniz istanbul da oturan arkadaşlar..soğuk olduğu için dışarda pek dolaşamayız gibi geliyor ama kaliteli şeylerin olduğu bi ryer varsa cadde üstü fln oralara da gideriz bir de istiklal i dolaşmak istiyorum avmlerden başka istiklal de tavsiye edeceğiniz mağaza fln var mı a"cep
[/B]

[B]günaydın kızlaaarr gerçi akşam oldu ama ben daha uyanamadım

şu aralık ayına da girdik çok şükür..her girdiğimiz ayı bitirmiş kabul ediyorum zaten öyledaha çabuk zaman geçiyor ay düşüncesi bile yorucu çocuğu doğurmak büyütmek off off..ocak ayına girdik mi benim tamamen hazır olmam lazım valla..10 gün sonra kontrole gidicem oğlumu gene çok özledim ya allahtan artık hareket ediyorlar merak etmemize gerek kalmadı hareketli oldukları sürece..şeker testim temiz çıkmıştı bu ay da bi tiroidime baktırayım bari her ay deldirmeden olmaz zaten:))

biz de yılsonuna doğru ist.a gidicez gezmeye..avmlerden çocuk mağazalarının bol olduğu birisini tavsiye edebilirmisiniz istanbul da oturan arkadaşlar..soğuk olduğu için dışarda pek dolaşamayız gibi geliyor ama kaliteli şeylerin olduğu bi ryer varsa cadde üstü fln oralara da gideriz bir de istiklal i dolaşmak istiyorum avmlerden başka istiklal de tavsiye edeceğiniz mağaza fln var mı a"cep
[/B]

canım en fazla mağaza bulacağın adres forum istanbul olur hem ordaki ebebek mağazasıda çok büyük tavsiye ederim:)

evde çamaşır kurutulmazzzzzzzzzzzzzzz...güzeliimm çocuk çamaşır buharında olur muuuuu...o deterjan kokularındaaaaa...ya maddi durumun nasıl bilmiyorum ama bi kurutma makinası al..ben aldım geçen ay arçelikte kampanya var...salak kafam nie daha önce almamışım...ne evim dağılıyo ne koku ne buharr..yıkıyorum atıyorum kurutup katlıyorum hemen..[/QUOT

Merhaba, aranıza yeni katıldım ben de....
Arçelikteki kampanyadan ben de aldım, Cumartesi gelecek... Ama anladığım kadarıyla doğru bir iş yapmışım..
Biraz tereddüt ettim ama senin tecrübeni okuyunca rahatladım..

Tamamen kurutuyo değil mi ? :)

Merhaba, aranıza yeni katıldım ben de....
Arçelikteki kampanyadan ben de aldım, Cumartesi gelecek... Ama anladığım kadarıyla doğru bir iş yapmışım..
Biraz tereddüt ettim ama senin tecrübeni okuyunca rahatladım..

Tamamen kurutuyo değil mi ? :)
valla ben yıllardır kullanıyorum cnm kışın tabiiki çok iyi oluyor ama yazın balkona çıkarıyorum hemen kuruyor zaten elektrikten de tasarruf ediyorum ayrıca geçen gün kurutma makinasının sağlıksız olduğunu söylediler tvde o yüzden kızımın eşyalarını kesinlikle makinede kurutmuyorum kaloriferde kurutuyorum bazen de asıyorum bebeğimin de öyle yapıcam fakat kendi eşyalarımızı yorganları fln hep makinede kurutuyorum iyi bişey ama çocuklar için sırf alınmaz alıcaksan kendi kullanımın için al bu arada benimki de arçelik.ve evet tamamen kurutuyor eğer istersen ütü kuruluğunda yada dolap kuruluğunda kurutuyor değişik ayarları var sen ayarlıyorsun ihtiyaca göre..

tamam cnm baktım şimdi otogarın ordaymış baya da büyükmüş

merhaba canım ben tam forum ist dibinde oturuyorum valla ebebek iyi bir mağaza ama bazı şeyler çok pahalı, yani genel anlamda söylemek gerekirse avmlerden alışveriş yapmak biraz pahalı bence ben hemen hemen herşeyimi havuzlu handan aldım hem dışarının fiyatlarına göre çoookkkkkk ucuz inan biz eşimle 1 hafta forum ist çocuk bebek mağazalarına girdik aman allahım bazı fiyatlar şok etti bizi yani tamam bazen kampanyalar falan indrimler oluyor ama genel anlamda pahalı ben ebebekteki ürünlerin aynısını daha ucuza eminönündeki havuzlu handan aldım eğer zamanın olursa mutlaka uğra oraya canım hemde çok kaliteli ürünleri tavsiye ederim.

selam ben de aranıza yeni kaytıldım..2012 mART anneleri bu haftalarda glukoz yükleme testi yaptırmya başlamış olmalısınız.yüksek çıkan var mı?benim 50gr glukoz yüklememde 223mg/dl geldi.yaklaşık 17 gündür diyet yapıyrum:-(

Back
X