• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bugün şeker yüklemem yapıldı heğiniz ya 50 ml yada 100 ml yaptırdınız ama benim dr 75 ml yaptırdı bana:44: neyse sabah 9 gittim ohhh şekerli suyu lıkır lıkır içtim cokda güzelmiş dedim sonra :111: öğğğ 1 saat mide bulantısı sürdü ama dayandım çıkarmadım 1 saat arayla 3 tüp kan alındı hemen yan tarafta cafede karnımı doyurdum sonrasında sonucumu aldım dr aradım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şükür şekerim yokmuş....:62::nazar:

gözünaydın şekerim darısı başımıza

ben sezeryana bir gecelik bir pijama ile gittim. geceliği az giydim. çok kirlenmiyor. altına zaten hasta bezi seriyorlar. sonra beli rahat olan pijama kullandım. sezeryan dikişi aşağıda kalıyor pijamanın lastiği denk gelmiyor dikişe. ama pijama çok almaktansa rahat penye eşortman takımları alın evde gelenlerin yanında da rahat giyersiniz.

bu pijama takımlarının bedenini neye göre alıcaz, doğum öncesini de dikkate almak gerekir mi, yoksa normalde m giyen biri, doğumdan sonra yine m mi giyer, yoksa daha büyük mü almalı, biraz saçmaladım farkındayım :))

Canım ben normalde S giyiodum ama geceliği L aldım :D doğumdan sonra ancak ona sığarım büyük ihtimalle.. Bi de internetten aldım güvenemedim en azından büyük olursa daraltırım ama küçüğe çare yok diye L aldım

kızlar sezeryan yapan tanıdıklarım pijama giymişler..ben gecelik giyerim diyodum ama sezeryan olursa..en iyisi 1 takım pijama 1 tanede gecelik götürmek duruma göre giyeriz..bende sezeryan olursa 26-27 şubat gibi alcaklar..kızlar sezeryan olursa spinalmi epiduralmı sizce?

Bana epidurali tavsiye ediyo deneyimliler spinalin sonrası zormuş yan etkisi fazla dediler baş ağrısı falan...

yok canım normal bebek odası alıcam belis diye bir marka var ordan alıcam 3 kapılı gardrop şifonyer ve büyüyen karyola, yatak cibinlik hepsi 1.250 tl ye gelince oda almaya karar verdim.

soylediğin markaya internetten baktım. bu modellerde uyku seti kullanılabilir. ben ikeadakilerdden zannettim onlar için uygun olmaz.

%90

kızlar morhipo da dalinin deterjan ve yumuşatıcısının fiyatı baya uygun, ben markette bskmıştım sadece deterjan 24 tl idi. ilgilenirseniz.

canım ben dalin sıvı deterjan 2 kilo aldım e-bebek mağazasından, e-bebek web sitesinde buldum şimdi aynısını aynı fiyat 19.90 Tl.

Dalin Sıvı Çamaşır Deterjanı 2 kg - e-bebek.com

yani dalin yumuşatıcı aldım 6 litre. fiyatı 16 tl.

Dalin Sıvı Çamaşır Yumuşatıcısı 6lt - e-bebek.com

Hazır pijamalardan konuşulurken bende eşofman takımı arıyorum polar ve penye olanlardan , internette alabileceğim bildiğiniz bi adres varmı kızlarrrr?

Pijama konusunda ise normal bedeninize göre almayın çünkü doğum sonrası en önemlisi rahat etmemiz.

bana "kendini yorma" mı demiştiniz:(((((((

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

çamaşır makinası boşaltması gereken suyu boşalttı.... amaaaa.. dışına:((((((((((((((((

kapağın iç kısmındaki lastiği tutan demir açılmış, haliyle lastikte kapağı tam kavrayamamış:(

offf yaaaa offff halı ıslandı, çamaşır bulaşık makinelrinin altı su dolu, tezgahın altı su dolu... puffffffffffffffffffffffffffff
Amanın kolay gelsin pollycim valla en sinir bozucu şeyler bunlar gereksiz işler...Arkadaşların da dediği gibi nazarlık olsun Allah beterinden saklasın.
Canım biz herşeyi beraber yapıyoruz eşimle,o süpürüyor ben siliyorum mesela ama bizde ütü çok olur ayakta çok kaldım heralde dün akşam rahatsızlanınca eşimde artık sen ütü yapma dedi:)))Senin de iyiymiş ne güzel herşeyi eşin yapıyomuş valla:)))Olsun bu zamanlarda yardım etmiyceklerde ne zaman edicekler.
Benim de eşim çok yardımcı oluyor sağolsun eğilmem imkansız gibi birşey ,napalım bebişleri tek başımıza yapmadık yarım edecekler tabiki:9:
senin de canım..tabi diğer tüm arkadaşlarından da..çamaşır olayı geçen benim de başıma geldi..hemen halledersiniz annenle inşallah.. sen nerden su sızdığını çözmüşsün maşallah ben anlamadım da:1:
bebişini gören annelerimiz gözünüz aydın ne güzel..
ben evde dinlendiğim halde hastalanmayı başardım..boğaz ağrısı çok fena ve grip..pek yazamadım o yüzden..
umutluyum canım doktor sorun yok demiş inşallah...sen önerdiklerine dikkat etmeye çalış..hamilelik anne adaylığı zor zanaatmiş vesselam..inşallah tadını alınca mutlu anarız herşeyi:nazar:
hepinize güzel bir hafta diliyorum..bir kaç evrak doldurup eve tekrar geçeyim ben..
:71: :71: :71:
life84çüm geçmiş olsun canım,grip çok fena adam akıllı ilaç da kullanamıyoruz bol bolıhlamur iç dikkat et kendine:16:
kızlar beni prima ilk hediyem den aradılar 19 aralıktan sonra hediyenizi e bebek mağazasından alabilirsiniz dediler:46: çok mutlu oldum ya sizinle paylaşayım dedim. umarım sorun çıkarmazlar mağazada. :18:
Biz de bu haftasonu gitmiştik gelmiştir prima paketi ebebeğe diye neyse aldık çok dandik bir paket ayrı mesele ama bugün 2 kez arayıp sorup durdular neymiş önce onlar arıcakmış hediye kazandınız diee zaten prematüre şeyleri koymuşlar bit kadar hepsi deli mi ne bunlar anlamadım.
evet kızlar sonuçları aldım ve şekerim yokmuşşşşşşşşş çok şükür

kızlar bugün şeker yüklemem yapıldı heğiniz ya 50 ml yada 100 ml yaptırdınız ama benim dr 75 ml yaptırdı bana:44: neyse sabah 9 gittim ohhh şekerli suyu lıkır lıkır içtim cokda güzelmiş dedim sonra :111: öğğğ 1 saat mide bulantısı sürdü ama dayandım çıkarmadım 1 saat arayla 3 tüp kan alındı hemen yan tarafta cafede karnımı doyurdum sonrasında sonucumu aldım dr aradım veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
şükür şekerim yokmuş....:62::nazar:

Ohhhh sıra bana geldi cumartesi sabah 8 buçukta hastanede alıcaz soluğu şeker yüklemem için off kilo almaya devam ediyorum çok korkuyorum darısı benim başıma canım:16:

Ultra primadan benide aradılar adres teyiti için. Belki bilmeyen arkadaşlar vardır, facebookta ultra primanın sayfasındaki formu doldurduğunuz zaman paket gönderiyorlar, isterseniz kargoyla 5 tl karşılığında adresinize geliyor, ya da kargonun şubesinden ücretxiz alıyorsunuz, ya da mağazadan teslimi seçerseniz oradan alıyorsunuz. fakat paketin içindekileri beğenmemiş çoğu arkadaş burada okuduğuma göre...

Bana milupadan hediye paketi geldi ve gerçekten çok güzel hazırlanmış, bilgilendirici kitapçıklar cd ler ve ürün numuneleri (süt arttırıcı hazır çay, göğüs pedi, 8 li huggies yenidoğan bezi vs)

umutluyumm canım gözün aydın çok sevindimm
bende 8 kilo aldım diye kara kara düşünüyordum
umarım bendede çıkmaz
canım sana birşey sorucamm sende çok tatlı yiyormuydun :17:

umutluyumm canım gözün aydın çok sevindimm
bende 8 kilo aldım diye kara kara düşünüyordum
umarım bendede çıkmaz
canım sana birşey sorucamm sende çok tatlı yiyormuydun :17:

cok sağol cnm benim darısı başına inşallah ben 2 hafta önce kadar cok tatlı yedim ama hamileleğin 4. ayına kadar tatlıdan tiksinmiştim bugünde o glıkozu içince uzun bir süre tatlı yemem diye düşünüyorum..:19:

Amanın kolay gelsin pollycim valla en sinir bozucu şeyler bunlar gereksiz işler...Arkadaşların da dediği gibi nazarlık olsun Allah beterinden saklasın.
Benim de eşim çok yardımcı oluyor sağolsun eğilmem imkansız gibi birşey ,napalım bebişleri tek başımıza yapmadık yarım edecekler tabiki:9:
life84çüm geçmiş olsun canım,grip çok fena adam akıllı ilaç da kullanamıyoruz bol bolıhlamur iç dikkat et kendine:16:
Biz de bu haftasonu gitmiştik gelmiştir prima paketi ebebeğe diye neyse aldık çok dandik bir paket ayrı mesele ama bugün 2 kez arayıp sorup durdular neymiş önce onlar arıcakmış hediye kazandınız diee zaten prematüre şeyleri koymuşlar bit kadar hepsi deli mi ne bunlar anlamadım.

Ohhhh sıra bana geldi cumartesi sabah 8 buçukta hastanede alıcaz soluğu şeker yüklemem için off kilo almaya devam ediyorum çok korkuyorum darısı benim başıma canım:16:

hadi hayırlısı cnm bunun kg ilgisi olmadığı birkez daha kanıtlanmış oldu benim dr kg tansiyon sorunu yaratıcağından korkuyordu şükür oda normal

cok sağol cnm benim darısı başına inşallah ben 2 hafta önce kadar cok tatlı yedim ama hamileleğin 4. ayına kadar tatlıdan tiksinmiştim bugünde o glıkozu içince uzun bir süre tatlı yemem diye düşünüyorum..:19:

hadi hayırlısı cnm bunun kg ilgisi olmadığı birkez daha kanıtlanmış oldu benim dr kg tansiyon sorunu yaratıcağından korkuyordu şükür oda normal

canımm inşallahh hep böyle güzel sonuçlar alırsınnn
ben gebeliğimin başından beri çok yedim
ama eğerki bendede çıkmazsa
rahatlıkla diyebilirizki bu durum ne kiloyla nede tatlı yemekle alakalı değil

canımm inşallahh hep böyle güzel sonuçlar alırsınnn
ben gebeliğimin başından beri çok yedim
ama eğerki bendede çıkmazsa
rahatlıkla diyebilirizki bu durum ne kiloyla nede tatlı yemekle alakalı değil

tatlıyla alakası olmadığıda kesin cnm benim ablam çıldırmış gibi tatlı yer çünkü...:52::52: onda kg coktu 3 adet doğurdu maşallah hiç bişey çıkmadı...

aldım güzel haberi cnm şekerim yokmuş çok şükür

gözünaydın canım

selam kızlar ya birşey sorucam size şimdi ben büyüyen karyolalardan alıcam kızıma. Bu karyolalara uyku seti mi almak lazım yoksa nevresim takımı mı uyku seti alınıncada nevresim takımı alınıyomu ayyy kafam karıştı vallla sizler nasıl yapacaksınız

ben de oda takımı aldım büyüyen karyola uyku setini hediye ettiler o yatak örtüsü gibi şık bir şey bence alabilirsin güzel duruyor. nevresim takımı da alınır tabi o daha rahat yıkanır çocuk içinde yatsın diye...

Back
X