• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canımm inşallahh hep böyle güzel sonuçlar alırsınnn
ben gebeliğimin başından beri çok yedim
ama eğerki bendede çıkmazsa
rahatlıkla diyebilirizki bu durum ne kiloyla nede tatlı yemekle alakalı değil

ben deli gibi yiyordum test yaptırmadan önceki gün bile bol şerbetli bir tatlı yedim ama bende çıkmadı. Alakası yokmuş zaten. Vücudun şekeri tolere edip edemediği ile alakalıymış.
İÇin rahat olsun yani canım.

Tetanoz ve biberon konuşulmuş, doktor bana tetanoza gerek yok onu köydeki kadınlar için bakanlık yaptırıyor genel bir uygulama, hastanede doğum yapacaklara kesinlikle gerek yok dedi, türkiyede de doktorlar açıklama yapmadığından tüm hamileler yaptırıyor boşu boşuna dedi. Ama bir zararı da yokmuş ağrı dışında. Yaptırmakdan zarar çıkmaz ama ben uğraşmak istemiyorum, yaptırmıycam.

Biberon Dr Brown ve Avent aldım ben, tüm kullananlar bu ikisini öneriyor. Kolik önleyiciymiş ikisi de. Cam kimse önermiyor tehlikeli olabiliyormuş. Zaten onları sürekli steril edeceksiniz.

HAstaneye götürmek için geceliği daha çok öneriyorlar çünkü, normal doğumda çok kanama olduğundan doğumdan sonra da devam ettiğinden pijama hemen kirleniyormuş, sezareyende de dikiş yerleri vs için gecelik daha iyiymiş. Ben pijamayla daha rahat ederim ama bu yüzden gecelik alıcam. Bedenini büyük almak lazım büyükden zarar gelmez.

bugün en erkenci benim
ayy çok zor bi geceydi burnum tıkalı aldığım nefes yetmiyor bu yüzden de uyuyamadım adam gibi
herkese kocaman günaydın hayırlı bir gün olur inşallah

Evet özgecim yaa benim kendi uyguladığım daha ağırmış valla.. çok aç kalıyodum.. şimdi hem tok hissediyorum hemde aralar sık geliyo sürekli yiyorum :D bu pazar kilonu ölç dedi öbür pazar tekrar ölç sonucu söle dedi bakalım bende merak ediyorum fark etcek mi :D

kesiikle fark ediyor.ben 2,5kg verdim bir ayda.dr daha da kilo vereceksin vermeni de istiyoruz dedi:-)

Herkese Günaydın:32: Haller keyifler ve bebişler iyidir umarım:8:

Bizim dün şiparişlerimiz geldi:32: Cumartesi akşamı eşimle Civilin sitesinden şipariş vermiştik, ve dün akşam geldi, hafta sonu olmasına rağmen dün elimize ulaşmasına şaşırdım açıkcası:52: Ürünler umduğumdan çok güzel çıktı, hem ucuz hem kaliteli, neyse ben şimdi oğluşumun resimlerini ekleyeyim, sonrada dünden bu yana geçmişi okuyayım:8:

günaydınn kızlarr...yaw bizde 28+4 görünüyo dünkü usg de:) ben biraz daha kasarsam zaten haftaya çıkarıcam oğlanı:))

:)) maşallah ya valla sen ocak annelerine, şubat annelerine yazmaya da başla MAG :D nolur nolmaz.. Canım benim inşallah ne zaman hazır olursa o zaman gelsin oğluşumuz :emir_bebek:

Az kaldı gerçekten:emir_bebek::emir_bebek:

Valla yaa.. 30. haftalara gelince napcaz ben yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum bi de korkuyorum :53::53:

Back
X