• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:)) maşallah ya valla sen ocak annelerine, şubat annelerine yazmaya da başla MAG :D nolur nolmaz.. Canım benim inşallah ne zaman hazır olursa o zaman gelsin oğluşumuz :emir_bebek:

Valla yaa.. 30. haftalara gelince napcaz ben yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum bi de korkuyorum :53::53:

bende korkuyorum vallahi..akşam dedim kocama korkuyorum ben..saçmalama uyican uyanıcan oğlun gelicek diyo..hee dedim öyle kolaydı o uyu uyan..erkek milleti işte bi cacıktan anladıkları yok:20::20:

:)) maşallah ya valla sen ocak annelerine, şubat annelerine yazmaya da başla MAG :D nolur nolmaz.. Canım benim inşallah ne zaman hazır olursa o zaman gelsin oğluşumuz :emir_bebek:

Valla yaa.. 30. haftalara gelince napcaz ben yaklaştıkça çok heyecanlanıyorum bi de korkuyorum :53::53:

canım o korku hepimizde var ben ablama çatı muayenesi ne zman olcaz doğum şekli ne zman belli olur dedim kızdı bana daha çok erken şimdiden kafaya takarsan günler geçmez dedi bende düşünmiyeyim diye uğraşıyorum dr zaten zamanı gelince söylüyo herşeyi

Hiç düşünemiyorum valla,ben korkmuyorum ama bu aralar bi garip oldum.Herşey değişicek sanki buna hazır değilmişim gibi geliyo bazen:(((

canım o korku hepimizde var ben ablama çatı muayenesi ne zman olcaz doğum şekli ne zman belli olur dedim kızdı bana daha çok erken şimdiden kafaya takarsan günler geçmez dedi bende düşünmiyeyim diye uğraşıyorum dr zaten zamanı gelince söylüyo herşeyi

bende ocak annelerinden falan öğreniyorum işte bazıları yaptırmış bazıları haftaya falan demiş doktor :D

Hiç düşünemiyorum valla,ben korkmuyorum ama bu aralar bi garip oldum.Herşey değişicek sanki buna hazır değilmişim gibi geliyo bazen:(((

Bana da oluyo canım ya.. nasıl olcak ev nasıl değişcek biz nasıl olcaz anne baba olcaz çok garip bi duygu.. bilmediğimiz içinde korkutuyo işte.. hayırlısı olsun annem çok rahatlatıyo sağolsun evin neşesi olcak çok mutlu olcaksınız falan diyo ama uykusuz kalcan filan demiyo şimdilik :))

Günaydın herkese...
Nasılsınız hanımlar?
Ben 2 gündür bebeğimin hareketlerini az hissediyorum yani oynuyor ama geçen haftalardaki gibi öyle şiddetli tekmeleri olmuyor.
bebek büyüdükçe yeri daralıyor diye okumuştum hareketleri azalırmış. ama bizimkiler daha küçük sayılır hareket edemeyecek kadar yeri azalmaz diye düşünüyorum. off işte az oynayınca kuduruyorum... benim haftalarımda olanlar (28. hafta) aynı durumu yaşayan varmı?

$gunaydin_engellilerdunyasi.webp

günaydın güzelllll anneciklerrrrrrr :nazar:

bende ocak annelerinden falan öğreniyorum işte bazıları yaptırmış bazıları haftaya falan demiş doktor :D

Bana da oluyo canım ya.. nasıl olcak ev nasıl değişcek biz nasıl olcaz anne baba olcaz çok garip bi duygu.. bilmediğimiz içinde korkutuyo işte.. hayırlısı olsun annem çok rahatlatıyo sağolsun evin neşesi olcak çok mutlu olcaksınız falan diyo ama uykusuz kalcan filan demiyo şimdilik :))

Belkide uykusuz kalmak bile sorun olmıycak o zaman bizim için,insan bilmediği için böyle düşünüyor işte.Eminin çok güzel olucak herşey:)

günaydın kıslar bebişleriniz iyidir inşallah biz çok iyiyz allahıma şükür:nazar::nazar:

günaydın biz iyiyiz sizinde iyi olmanıza sevindim

bu arada geçen bahsettiğim kadının suyu tam bitmemiş aile de gebeliği sonlandırmak istemeyince doktorlar burda yapıcak bişey yok eve gidip dinlensin demişler. Dr lara söylemesi kolay direk sonlandıralım demişler üstelik devlet hastanesi :47:

günaydın biz iyiyiz sizinde iyi olmanıza sevindim

bu arada geçen bahsettiğim kadının suyu tam bitmemiş aile de gebeliği sonlandırmak istemeyince doktorlar burda yapıcak bişey yok eve gidip dinlensin demişler. Dr lara söylemesi kolay direk sonlandıralım demişler üstelik devlet hastanesi :47:

ay çak zor ya neler yaşadığını çok iyi anlıyorum bende devlet hastanesinde doğurmuştum ama iyi baktılar karnım yumuşamıştı artık su azalınca usg baktılar bebiş gözükmüyodu susuz kaldığı için hatırlamak bile istemiyorum şuan tam kaç haftalık ve enfeksiyon kapma riski var ama ilaç veriyolardır çünkü annenin hayatıda tehlikeye giriyo bide ciğer geliştirici iğne yapıyolarmıymış

kızlar bende bugün rüyamda suyum gelmiş erkenden bebişlerimi doğuruyodum kabus gibiydi ama anlaşılan bu aralar hepimiz bu tür rüyalar görebiliyoruzzz

günaydınn kızlarr...yaw bizde 28+4 görünüyo dünkü usg de:) ben biraz daha kasarsam zaten haftaya çıkarıcam oğlanı:))

canım maşallah ya. neden öyle oluyor önde gidiyor. hani kilo olayından dolayı bebek iyi besleniyor o yüzdenmi önde gidiyor. pek bilmiyorumda...

Eki Görüntüle 301957

günaydın güzelllll anneciklerrrrrrr :nazar:

oyy mis gibide kokuyor çiçek. teşekkürler canım. sanada günaydın...

TEYZELERİİİ SÜPPRRİİSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Eki Görüntüle 301958

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:1::1::1::1::1: canım maşallah ya ne güzel yüzünü göstermiş oğluşun. çok fotojenik olacak ben söyliyim sana. bizimki yüzünü hep saklıyor...
çok güzel fotonuz...:nazar::nazar::nazar:

Back
X